Last news in Fakti

21 Февруари, 2024 11:45 1 572 1

Разводът на Кевин Костнър и Кристин Баумгартнер - финализиран

  • кевин костнър-
  • кристин баумгартнер-
  • развод-
  • финализиран

Попечителството над трите им деца е споделено

Разводът на Кевин Костнър и Кристин Баумгартнер - финализиран - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Разводът на актьора Кевин Костнър и съпругата му Кристин Баумгартнер беше финализиран, съобщи АП.

Костнър и Баумгартнер са окончателно разделени от петък миналата седмица - девет месеца, след като Баумгартнер подаде молба за развод, обяви съда в Санта Барбара.

В първите месеци след раздялата си Костнър и Баумгартнер са имали съдебни спорове относно попечителството над децата им и издръжката. Двамата са постигнали споразумение през септември миналата година. Попечителството над трите им деца - двама сина на 15 и 16 години и дъщеря на 13 години, е споделено. През септември съдът задължи Костнър да плаща малко над 63 000 долара месечна издръжка за децата. Първоначално Баумгартнер искаше около 175 000 долара месечно.

Кевин Костнър, който е на 69 г., и 48-годишната Кристин Баумгартнер, модел и дизайнер на чанти, започнаха връзката си през 1998 г. Двамата се ожениха в ранчото на актьора в Колорадо през 2004 г. Това беше втори брак за Костнър, припомня БТА.

Актьорът е познат с участията си в сериала "Йелоустоун" и филмите "Танцуващият с вълци", "Бодигард" и "Бул Дърам", за които е и носител на награди "Оскар" и "Еми".


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 цербер

    1 0 Отговор
    Кристин Баумгартнер-моделка и дизайнерка на чанти,