Last news in Fakti

22 Февруари, 2024 08:18 1 005 2

Правете това, което ви е на душата днес

  • лунен календар-
  • астропрогноза

Днешният период е много добър за работа в група, казват астролозите

Правете това, което ви е на душата днес - 1
Снимкa: Shutterstock

Нарастваща Луна в знак Лъв до 03:39 ч. на 24 февруари.

Дните на Лъва са дни на топлината. Активният елемент е огънят. Може да изпитате оптимизъм, увереност, красноречие, повишен тон, весело настроение и склонност да поемате рискове. Идеален период за презентации, социални, спортни и културни събития. Добър ден за специални поводи.

Луната в Лъв е най-доброто време за любов. По това време се случва любов от пръв поглед.

Уязвими са зрението, сърдечно-съдовата система, диафрагмата, кръвообръщението, артериите, гърбът и косата. Препоръчително е да се наспите добре. Погрижете се за сърцето си.

Лунен календар: продължава 13 лунен ден до 15:58 ч.

В 13-ти лунен ден космическите вибрации влияят благоприятно на цялата творческа енергия. Правете това, което ви е на душата днес и ще постигнете наистина божествени творения. Вслушвайте се в съветите, които другите дават и можете да научите нещо от тях. Днешният период е много добър за работа в група. Всичко свързано с ученето ще постави стабилна основа за бъдещето.

Всички начала са неблагоприятни. 13-ти лунен ден предоставя страхотен шанс за работа върху грешките и тяхното коригиране. По-добре е да посветите това време на работа върху грешки, преразглеждане на стари случаи. Най-добрият ден за всякакъв вид анализи, поправки и коригиране, както и получаване на нова информация.

Днес може да се повторят различни житейски ситуации, които вече сте преживели. Ако в най-близкото ви обкръжение има хора, след общуване с които остават лоши чувства, чувство за малоценност, главоболие и започвате да изпадате в депресия, това е просто идеалният момент да прекъснете всички отношения с тези хора и да продължите напред.

На тринадесетия лунен ден трябва да се въздържате от нови контакти и запознанства. Този лунен ден не е подходящ за срещи, тъй като настроението не е благоприятно за романтична атмосфера.

В този мистичен и вълшебен ден е много хубаво да се опече хляб.

13-ият лунен ден е чудесен за всички видове подмладяване и лечение на косата и кожата. Лекарствата, кремовете и мехлемите ще бъдат много по-силни, отколкото в други дни. Денят е добър за очистителни процедури и самолечение. Много полезни днес са водните процедури, баните, сауните, обливането със студена вода.

Следва 14 лунен ден от 15:58 ч. на 22 февруари до 17:03 ч. на 23 февруари

В никакъв случай не трябва да действате под влиянието на момента, тъй като не само можете да се объркате, но и да се окажете „погребани под купчината дърва“.

Този ден може да донесе със себе си лошо настроение и лошо здраве. Факт е, че в четиринадесетия лунен ден сме много чувствителни към всякакви чужди влияния. Всяка чужда енергия, която ни докосне, може да причини неизправност в тялото.

Този лунен ден вече е много благоприятен за започване на нови неща! Такъв шанс не бива да се пропуска.

Хората родени в 14 лунен ден са покровителствани от съдбата.

Не забравяйте да вземете рядък дървен гребен в началото на лунния ден и да срешете косата си на път. Ако разделите косата си по средата, ще използвате равномерно всички природни енергии. Разделянето отляво активира енергиите на водата, въздуха и земята, отдясно - огън, метал и дърво. Ако не знаете точно от какви енергии имате нужда, по-добре е да предпочетете разделянето по средата, пише Ивелина Пенчева в novini.bg.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Акула

    4 0 Отговор
    Обичайте и Бъдете Обичани
  • 2 Ура

    0 3 Отговор
    Днешният период е много добър за работа в група....хайде на групов с@кс......