Last news in Fakti

4 Март, 2024 08:14 2 101 12

Анелия отказва участия заради годеника си

  • анелия-
  • участия

Певицата не иска да оставя Захаринов вечер сам

Анелия рязко е намалила броя на изявите, които приема. Брюнетката има само по 4-5 участия на месец, а преди за същия период имаше по 10-12 ангажимента. Причината не е, че клубовете нямат интерес, а изпълнителката се съобразява с годеника си Любомир Захаринов, пише novini.bg.

Милионерът не забранявал на половинката му да пее, както правят мъжете на Мара Отварачката, която след всеки възлюбен спира да извива плейбек, а Анелия искала да е всяка минута до Любо. Тя не желаела да оставя Захаринов вечер сам, защото се опасявала да не му писне да е без жена и да я замени.

„Нормално е да иска да е с него, а не да кръстосва страната и клубовете. Заради това е намалила участията си. Като забременее, сигурно ще спре да пее за поне година. Самата Анелия преди време призна, че мъжът трябва да се грижи за прехраната в дома, а жената за уюта“ – коментират близки до звездата на фолка, която е много влюбена в богаташа.

Приятелки на фолкдивата издават, че Анелия ревнувала бясно Захаринов, който пък въобще не бил обсебващ мъж. Наскоро бившата на Коко Динев разиграла сцена на ревност в столичен мол.

„Откъде накъде?! И коя е тя, че да ѝ обръщаш внимание?! Харесваш ли я?! Харесваш ли я, те питам?! Ако да - ами обръщай се и заминавай при нея, какво правиш тук?! Изобщо не ми пука и пет пари не давам какво ще правите заедно“, крещяла ядосаната Анелия, докато Любо вървял плътно до нея и се опитвал да я успокои, но без успех.

Не става въпрос за изневяра, а просто за приятелка на бизнесмена, която изпълнителката не одобрявала и подозирала, че харесва нейния мъж. Самата певица неведнъж е признавала, че е адски ревнива, а Любомир по никакъв начин не показвал чувствата си и това още повече я подлудявало.


Поставете оценка:
Оценка 1.1 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 от село

    20 0 Отговор
    Много важна новина от виещото псе на чалгата !!
  • 2 Минго

    17 1 Отговор
    Джуревката с посредствен глас!
  • 3 шам фъстък

    22 0 Отговор
    Батко-банкоматкото не е за изтърване. Затова Анелия стои до него.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Джанго оркестра

    8 0 Отговор
    Озвучаваме и ореваваме сватби ,кръщенета и д-р. погребения.
    С колегите сме професорюналисти отдавна у сверата и може да раз читате на назе
  • 6 Порно

    11 0 Отговор
    Човека я е взел да я ман дръса, като я няма ,ще поръча друга
  • 7 Евгени от Алфапласт

    1 1 Отговор
    Правилно. Мойта вдовица спря да прави фирмени банкети за празниците. За да има пари да ме издържа мен и да плаща издръжката на дъщеря ми.
  • 8 Виктория

    2 2 Отговор
    Максим Каракаш има любовница почти на годоните на сина му. Жена му на държавна работа, сина си отдавна отпратил в чужбина, бизнесменът върти любов в офисите на фирмите си с момичета, негови бизнес асистентки. Това е да си бизнесмен в днешно време.
  • 9 Ех как пък

    3 1 Отговор
    Ех как пък не се влюби в някой беден, но,поне готин н външен вид?

    Коментиран от #11

  • 10 ха, ха

    4 1 Отговор
    С какви никого не интересуващи го глупотии занимавате аудиторията.Тези двамцата са никой за 99.90 % от българите.
  • 11 ебайния техпарк

    1 0 Отговор

    До коментар #9 от "Ех как пък":

    Раче е, ревниво и обича сигурността.
  • 12 Преместих го в

    1 0 Отговор
    другия крачол!