Last news in Fakti

26 Март, 2024 08:09 1 592 17

Жизел Бюндхен отрече да е изневерила на бившия си съпруг

  • жизел бюндхен-
  • том брейди

Бразилският супермодел беше в брак с известния куортърбек на „Тампа Бей Бъканиърс“

Жизел Бюндхен отрече да е изневерила на бившия си съпруг - 1

Световноизвестният модел Жизел Бюндхен определи като „лъжа“ слуховете по нейн адрес, че до развода ѝ с Том Брейди се стигнало след изневяра от нейна страна, пише novini.bg.

В интервю за New York Times 43-годишната Бюндхен отрече мълвата, че е изневерила на бившия си съпруг с инструктора ѝ по джиу-джицу Жоаким Валенте.

Бразилският супермодел беше в брак с известния куортърбек на „Тампа Бей Бъканиърс“ от Националната футболна лига (НФЛ) в периода от 2009 до 2022 г., от когото има две деца.

Тя използва повода, за да изкаже мнението си, че когато се стигне до раздяла в една връзка, винаги жената е тази, която бива обвинявана и сочена с пръст.

"Това е нещо, което се случва с много жени. Винаги им се прехвърля вината, когато проявят куража да прекратят някоя токсична връзка, и после ги упрекват в изневяра.", допълни Бюндхен.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хахаха

    3 5 Отговор
    От фукня за това , което е направила , до - не съм аз ! Жени.....

    Коментиран от #9, #15

  • 2 любител

    7 5 Отговор
    егати и супер модела с тези бирени капачки. хахаха къде е тя къде са нашите фолкаджийки. хахаха
  • 3 Бисер

    2 4 Отговор
    От 2009 до 2022 лапа онова,ама връзката била токсична
  • 4 Така ли?

    1 3 Отговор
    Интересна снимка-къде е дясната ръка на този?
  • 5 Ако искаш да имаш

    5 2 Отговор
    стабилен брак- никога не признавай!Правило номер едно!!!
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Ето защо монархиите не коментират!

    5 0 Отговор

    До коментар #1 от "Хахаха":

    Не ми изглежда като фукня или отричане. Видимо е отговор на ПиАр акцията на екипа на бившият и мъж, която тече отдавна. НО, нейният екип според мен е слаб в кризисният ПиАр. Ето някой цитати, които потвърждават техните грешки: 1)Според "Теория на лъжата": Никога не позволявай на фактите да пречат на истината.; 2)Според Закон на Резонанса: Ако нещо те дразни особено много, значи именно в него се крие и коренът на твоя собствен проблем.; 3)Според френския писател и носител на Нобелова награда за литература Андре Пол Жид: Вярвайте на тези, които търсят истината. Съмнявайте се в тези, които са я намерили. Това са манипулаторите.; 4)Дори Стив Джобс е казал: В бизнеса един слух става истина в момента, в който бъде официално опроверган.; 5)Според канадски мотивационен говорител и автор на книги за саморазвитие Брайън Трейси: Не се безпокойте за това какво мислят другите за вас. Бихте се обидили, ако знаехте колко рядко мислят за вас.;6) Допълва го американския сценарист и писател Нийл Доналд Уолш: Не се заблуждавайте, че хората се интересуват от вас като Личност. Единственото, което наистина ги вълнува е доколко вашата личност, може да е полезна за тяхното его.; 7)Според френския политик и дипломат Шарл Морис дьо Талейран: Хората вярват само на тези, които вярват в себе си.;8)Според американския писател Филип Милтън Рот: Не можеш да накараш някой да казва истината, както и не можеш да накараш някой да те обича.;9)Завършвам с Галилео Галилей: Две истини не могат н

    Коментиран от #10, #12

  • 10 Ето защо монархиите не коментират!

    5 0 Отговор

    До коментар #9 от "Ето защо монархиите не коментират!":

    9)Завършвам с Галилео Галилей: Две истини не могат никога да си противоречат!

    Коментиран от #11

  • 11 У сите дупки лютеница

    2 1 Отговор

    До коментар #10 от "Ето защо монархиите не коментират!":

    Така е, но аз лично бих й ударил едни топки!

    Коментиран от #14

  • 12 Браво

    4 0 Отговор

    До коментар #9 от "Ето защо монархиите не коментират!":

    Много ми хареса вашият пост ! Макар че и в него няма истинска истина , а само истината на цитираните !

    Коментиран от #13

  • 13 отворил лаптопа

    3 0 Отговор

    До коментар #12 от "Браво":

    Той коментиращият/ата изтъква само грешките в защитата на позицията на мацката.
    Истинската истина е само една - Бог.
    А колкото до моделката, нейната ИСТИНА но без любов я е направила КРИТИКАР.
  • 14 тати Перко

    3 0 Отговор

    До коментар #11 от "У сите дупки лютеница":

    Мисля си, че мераклиите са много повече , а дали ще можеш е друг въпрос. Иначе си прав , че става ама нали старите хора казват , че няма стар боб и стара жена - всичко зависело от огъня.
  • 15 някаква метла

    4 0 Отговор

    До коментар #1 от "Хахаха":

    Къде си чел че се фука с това какво е направила? Пък и има правило на калъп да те хванат отричаш.
  • 16 Празко

    1 1 Отговор
    Не знам какво и дали е направила, но бившият ѝ си спомням как обясняваше на какви дълги въздържания се е/ я е подлагал, за да е във форма за отбора си. А и казват, че докато истината излезе наяве лъжата вече два пъти е обиколила света. Не е ясно защо е решил да се занимава с нея, две деца имат заедно.

    Коментиран от #17

  • 17 православен католик

    1 0 Отговор

    До коментар #16 от "Празко":

    Ти вярваш ли на писанията на американският вариант на в. уикенд , известно като пейдж сикс, което по неясни причини се цитира и от дираджиите и тук? От жълтурковци , ти какво очакваш? Как никой до сега не е видял нито една снимка на двамата прелюбодейци заедно , като има стотици папараци , които само това дебнат? Пък и има ли някой да вярва , че жена притежаваща 500 млн.долара , движеща се в средите на шоубизнеса , ще се хване с човек чието най-голямо постижение в живота е школа по бразилско джиуджицу? Ако е станало ще е да натрие носа на бившия си , който откакто се разведоха само пили и май не може да я прежали. Такава връзка няма никакъв шанс понеже тя има да подържа имидж граден повече от 25 години , а зад гърба й има многомилионен бизнес.