Last news in Fakti

30 Март, 2024 13:34 2 400 4

Кралското семейство посочи кога Кейт Мидълтън ще се върне към изявите си

  • кейт мидълтън-
  • принцеса катрин-
  • възстановяване-
  • рак-
  • диагноза

В моментите, в които Кейт се чувства силна, тя ще се върне към кралските си задължения

Кралското семейство посочи кога Кейт Мидълтън ще се върне към изявите си - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Кейт Мидълтън вече поясни, че ще се отдалечи от публични изяви, докато се лекува от рак, но когато се почувства способна, ще изпълнява отново кралските си задължения.

Източници от двореца казват, че това не означава непременно връщане към кралските задължения - това решение ще зависи от съвета на лекарите, отговорни за състоянието на Кейт. Засега фокусът на принцесата на Уелс е върху пълното ѝ възстановяване, като семейството ѝ е там, за да я подкрепя, пише Vesti.bg.

„Тя има вътрешната сила, подкрепата на съпруга си и невероятното си семейство, така че може да се съсредоточи върху това, което е важно, а именно възстановяването на силите ѝ“, казва Айлса Андерсън, бивша говорителка на кралица Елизабет.

Най-близките до принцесата споделят, че имат надежда, че когато е готова, ще се завърне по-силна от всякога.

„Кралското семейство е уязвимо в момента и хората все повече осъзнават, че те са човешки същества със слабости като всички нас“, казва бивш помощник в двореца, като добавя: „Те са толкова отдадени на ролите си. Мисля, че ще откриете, че когато Кейт се възстанови напълно, тя ще се върне още по-силна.“

42-годишната принцесата на Уелс носи изключително голяма тежест върху тънките си рамене. Към този момент тя не е разкрила с какъв рак се бори, нито в кой стадий, но каза, че е открит след коремна операция на 16 януари. Тя поясни, че в момента преминава през превантивна терапия.

Когато съобщи на света за диагнозата си, Кейт успя да се усмихне, когато каза: „Аз съм добре и ставам по-силна всеки ден, като се фокусирам върху нещата, които ще ми помогнат да се излекувам; в ума, тялото и духа ми", споменавайки, че очаква с нетърпение да се върна на работа, "когато мога". А тези, които в момента се борят с рака, тя посъветва: „Не сте сами“.

„Тя сама написа думите и ги предаде лично – искаше да реши кога е подходящият момент да го съобщи на света“, казва нейният бивш личен секретар Джейми Лоутър-Пинкертън. „Това е изключително важно нещо, което тя направи. Помислих си: „Това е нашата бъдеща кралица - Боже, каква смелост! Тя показа забележително самообладание предвид всичко, което се върти в медиите за нея."

В дните след обявяването на диагнозата Кейт и Уилям отново се фокусираха върху децата си, които в момента са във Великденска ваканция. Принцът и принцесата на Уелс ще прескочат традицията, като няма да присъстват на великденските служби на кралските особи в параклиса "Сейнт Джордж". Вместо това те ще прекарат дългия уикенд у дома.

41-годишният Уилям ще възобнови обществените си задължения, след като децата се върнат на училище на 17 април.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Месията

    7 3 Отговор
    Тази безспорно ХУБАВА ЖЕНА ще победи рака !!!

    Коментиран от #2, #4

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 истина ти казвам

    7 1 Отговор
    Оооооп преместих го!
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.