Last news in Fakti

2 Април, 2024 13:41 2 951 8

Кейт Мидълтън e била принудена да разкрие диагнозата си

  • кейт мидълтън-
  • рак-
  • кралско семейство

Това разкри таблоидът Daily Mail

Кейт Мидълтън e била принудена да разкрие диагнозата си - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Кейт Мидълтън е била принудена да запише видеото, в което разкри, че е болна от рак, след като информацията за диагнозата ѝ попаднала в ръцете на външни хора, разкрива Daily Mail.

Добре информиран източник на изданието разкри, че Кейт е била принудена да си признае публично, след като някой е успял да открадне информация за диагнозата ѝ. Не е ясно дали изтичането идва от Лондонската клиника, където принцесата претърпя коремна операция през януари, или от другаде.

След седмици на неистови спекулации в социалните мрежи за нейното здраве и благосъстояние, Кейт пусна откровеното видео съобщение преди малко повече от седмица, потвърждавайки, че е подложена на химиотерапия за рак.

42-годишната принцеса разказа за „огромния шок“, след като тестовете установили рак след коремната ѝ операция и „невероятно тежките няколко месеца“, които семейството ѝ е преживяло, припомня "Телеграф".


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 КОТарАК

    11 11 Отговор
    свестен човек ,майка и съпруга! надявам се русофилите да не се изложат и под тая статия с тяхната ботоксова кралица-ПУ ,както навсякъде се излагат!

    Коментиран от #5, #6

  • 2 12345

    16 5 Отговор
    А ТОВА КАКВО НИ ИНТЕРЕСУВА В НАЙ-БЕДНАТА ЕВРОПЕЙСКА ДЪРЖАВА ??? Колко майки, жени и млади момичета в България са поразени от същата болест. Аман от звездоманки!
  • 3 АБВ

    9 4 Отговор
    Много слабо ме интересува даже никак
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 И защо

    6 0 Отговор

    До коментар #1 от "КОТарАК":

    според теб е свестен човек, щото е дебиLO британка ли?
  • 7 456

    9 0 Отговор
    Само на мен ли ми се струва странно, че Катрин и Чарлс се разболяха едновременно от едно също? Дано се оправят и те и всички болни хора по света. На никой лошо не мисля, само ми е интересно и като знам, че кралското семейство са едни от дълбоката държава.... Явно ще има много световни промени.

    Коментиран от #8

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.