Last news in Fakti

3 Април, 2024 11:15 630 7

Бенедикт Къмбърбач и Оливия Колман ще се снимат в римейк на филма „Войната на семейство Роуз“

  • бенедикт къмбърбач-
  • оливия колман-
  • римейк-
  • войната на семейство роуз

The Roses е продуциран от синовете на автора на едноименния роман

Бенедикт Къмбърбач и Оливия Колман ще се снимат в римейк на филма „Войната на семейство Роуз“ - 1
Снимки: ЕРА/БГНЕС

Бенедикт Къмбърбач и Оливия Колман ще участват в римейка на класиката „Войната на семейство Роуз“, създаден по едноименния роман на Уорън Адлър. Лентата The Roses ще бъде под режисурата на Джей Роуч (Bombshell), а сценарист е Тони Макнамара („Клети създания“), предаде „Дедлайн“, цитиран от NOVA.

Черната комедия проследява живота на Тео и Айви, които имат успешна кариера и перфектно семейство. Но под повърхността на идеалния живот обаче се крие буря от недоволство и конкуренция между тях двамата.

Филмът „Войната на семейство Роуз“ бе режисиран от Дани де Вито, с участието на Майкъл Дъглъс и Катлийн Търнър, и се превърна в една от вечните класики в киното с три номинации за „Златен глобус“.

Синовете на Уорън Адлър Джонатан и Майкъл Адлър са изпълнителни продуценти на филма. Те споделят, че са изключително щастливи да продължат наследството на баща им и да представят "Войната на семейство Роуз" на новото поколение.

„The Roses е изключително смешна и същевременно дълбока комедия“, сподели президентът на Searchlight Матю Грийнфийлд. „С Джей начело, с Бенедикт, Оливия и Тони имаме екип мечта, който вдъхва живот“, каза още той.

Развълнувани сме да работим върху този много специален филм с такъв невероятен екип,” сподели Адам Акланд от SunnyMarch. Той допълни, че режисьорът влага много страст в работата си, което е силно вдъхновяващо.


Поставете оценка:
Оценка 1.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Идън

    5 0 Отговор
    Една война, в която никой не печели. Още помня как Майкъл пееше-,, Only You,, на Platters или версията на Елвис... Страхотен филм!
  • 2 БАЙГАНЧО

    5 0 Отговор
    Бенедикт Къмбърбач е супер но тя ми се вижда малко презряла да не кажа старичка , толкова ли няма други и по симпатични жени а...??!!! Иначе желая успех на филма.
  • 3 Забелязал

    5 0 Отговор
    Наистина е доста грозовата жена. Като се загледаш, не само че е престаряла ами и няма нищо женствено в лицето и. Може да мине за мъж с къса коса и без грим.
  • 4 Мнение:

    5 0 Отговор
    След Майкъл Дъглас и Кейтлин Търнър няма как да стане по-добър филм, беше шедьовър!

    Коментиран от #6

  • 5 Няма да го гледам

    2 0 Отговор
    В оригиналната лента, персонажите бяха три: Майкъл, Катлийн и Гранде Дани де Вито, който има няколко незабравими реплики и сцени.

    Коментиран от #7

  • 6 Абсолютно съм съгласен

    2 0 Отговор

    До коментар #4 от "Мнение:":

    Все едно да направят реплика на "Нос страх"
  • 7 Идън

    2 0 Отговор

    До коментар #5 от "Няма да го гледам":

    Дани де Вито е в ролята на адвоката.