Last news in Fakti

4 Април, 2024 07:32 1 783 9

Краси Радков и Годжи подхванаха обща шоу програма по заведенията

  • краси радков-
  • георги милчев - годжи-
  • шоу програма

Творческият съюз между музиканта от "Ку-Ку Бенд" и комика не е изненада, вече зрителите са ги виждали в тандем по телевизията

Краси Радков и Георги Милчев-Годжи стартираха съвместен бизнес. Актьорът и музикантът се хванаха заедно да обикалят нощните заведения и да изнасят скечове.

Тази схема на изяви и припечелване на пари е добре позната в средите и от други техни колеги. Така, че творческият съюз между музиканта от "Ку-Ку Бенд" и комика не изненадва никого, като на сцена заедно ще ги видим на 18 април. Тогава двамата имат планирано участие в пловдивски клуб.

За Радков певческите възможности са под въпрос, макар че преди време стана победител в "Като две капки вода". Затова и музикалната част ще бъде основно поета от Георги Милчев. В шоу програмата си двамата ще заложат повече на скечовете, тъй като вече имат няколко сполучливи изяви заедно.

Легендарна остава в историята смешката им, при която Годжи се превъплъщава в генерал Венцислав Мутафчийски, а Краси Радков е професор Тодор Кантарджиев в разгара на COVID пандемията.

Актьорът и музикантът също така имаха рубрика по телевизията за шеги от Северозападна България, която също се радваше на голям интерес. Хонорарът на протежета на Слави Трифонов в остава в тайна, но едва ли двамата са се съгласили да излязат на сцената за под няколко хилядарки.

Краси и Годжи вероятно ще припечелят допълнително към месечните си доходи, защото имат и други печеливши занимания - актьорът е водещ на танцувалното предаване "Денсинг старс", а певецът има дейно участие във "Вечерното шоу на Слави Трифонов" по телевизия 7/8, което от дълго време не се води от Дългия, а от сценариста му Иво Сиромахов, написа hotnews.bg.


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Господин директоре

    6 0 Отговор
    Удрии
  • 2 Бойкот на алчните от О.Л.Х.

    8 0 Отговор
    Някой яко е копирал, без да прочете накрая какво се е получило...
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 4️⃣4️⃣5️⃣5️⃣

    7 0 Отговор
    Годжи е отвратително пиянде. През ден отсъства от шоуто и го замества на баскитарата бургазлията Иван. Не знам, защо Арабаджиев не замества Годжи, сигурно не може да свири на баскитара.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 ами,

    4 0 Отговор
    Аз не посещавам заведения в които се подвизават чалгаропитеци.Та ми е все едно.
  • 8 най-накрая

    2 0 Отговор
    От известно време, хората на Слави, изглеждат свободни и независими. Успяха да счупят оковите на шефа си. Хукнаха да печелят пари самостоятелно, което преди не се случваше. Някои добре си се уредиха като депутати, но нищо не може да ги пречисти така, че да не им личи простащината която натрупаха в някогашното шоу.

    Коментиран от #9

  • 9 А сегашното им шоу, по различно ли е?

    1 0 Отговор

    До коментар #8 от "най-накрая":

    Същата простащина е, лигавене и избиване на сексуални комплекси. Много са първични, но хубавото е, че има няколко вечери, в които виждаме и смислени теми да се обсъждат. Но Годжито си е все същият простак, където и да го покажат!?