Last news in Fakti

4 Април, 2024 08:31 2 230 4

Днес е ден на пасивност, усамотение и покой

  • лунен календар-
  • астропрогноза

Девиз на деня е “Бързай бавно”

Днес е ден на пасивност, усамотение и покой - 1
Снимкa: Shutterstock

Луната е в знак Водолей до 14:14 ч. на 5 април

Луната във Водолей носи различни изненади. Действията и поведението на другите, както и нашето собствено, могат да бъдат доста неочаквани и необичайни. Практически е безполезно да се разчита на разума. Хората стават по-чувствителни и нервни. Могат да се проявят бунтарски настроения и протести срещу това, което е противно или се счита за несправедливо. Душата се нуждае от нещо по-вълнуващо, ново, интересно, необичайно. Луната благоприятства създаването на приятелски отношения. Възниква желание да се споделят мисли, идеи, преживявания.

Да не се сменят лекарствата и методът на лечение. Възможно обостряне на всякакви ревматични болести, поражения на ставите и костите. Не вървете на дълги разстояния, не стойте дълго време прави. Уязвими са глезените и очите.

Лунен календар: 25 лунен ден от 05:00 ч. на 4 април до 05:32 ч. на 5 април

Спокоен и стабилен ден. Луната не бърза да ни дарява със своята енергия, а времето минава бавно, сякаш намеква, че няма за къде да се бърза. Много хора изпадат в някакво сънливо състояние. Препоръчително е да не позволявате на тъжни мисли да идват при вас и да избягвате мързела – това е пряк път към депресията. Но прекомерното бързане също ще бъде опасно - трябва да поддържате баланс и да правите всичко спокойно и задълбочено. През този ден може да изглежда, че всичко около вас е замръзнало, има усещане за пасивност на света около вас. В този случай е по-добре да използвате деня, за да си починете и да натрупате сила. Символ на деня са два съда с жива и мъртва вода, символизиращи енергията и живота от една страна и загубата на енергия и смъртта от друга.

Девиз на деня е “Бързай бавно”. В този ден може да успее само този, който не бърза. Избягвайте всяка активност, прибързаност, суетата. Не трябва да се започва нищо ново, но трябва да се завърши започнатото. Не хабете излишни сили да правите нови планове. Да се избягват случайните контакти.

Ден на пасивност, усамотение и покой. Подходящо време за съсредоточаване, самовглъбяване. Опитайте се да видите всяка една ситуация в дълбочина. Вслушвайте се във вътрешния си глас, размишлявайте върху живота си и това, как вие възприемате света. Всеки знак през деня трябва да бъде възприеман като указание за нещо важно.

Душевният свят сега е уязвим и чувствителен към чуждото вмешателство. Избягвайте теми за личния си живот. Дори събеседникът ви да е сериозен и надежден човек, не се препоръчва да разголвате душата си. Трябва да придобиете способността да обичате себе си, но не нарцистично, а да приемете себе си с всички плюсове и минуси.

Противопоказно е да се употребяват лекарства, цигари, груба храна – всичко, което затруднява работата на мозъка. Уязвима част на тялото в този лунен ден са ушите, не трябва да се чистят, да се пробиват, да се оперират.

Ден за очистване от шлаките - физически и духовни. На заболявания възникнали днес трябва да се обърне сериозно внимание, да се окаже своевременна помощ, защото нещата могат значително да се усложнят.

Подходящ ден за чувствен и бавен секс. Забавление на бързо сега не се препоръчва. Създайте романтична обстановка със свещи, цветя и нежна музика. Добре е преди любовните игри да се пие малко червено вино. Може да започнете с разпускащ масаж.

Подстрижката е крайно нежелателна. Поставя под заплаха физическото и психическо състояние, пише Ивелина Пенчева в novini.bg.


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 кукорча спецова

    0 3 Отговор
    всеки ден съм пасивна, специ ми е свидетел
  • 3 Значи е

    1 1 Отговор
    БЪЛГАРСКИ ДЕН
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.