Last news in Fakti

6 Април, 2024 09:09 893 4

В този ден можете да намерите отговори на нерешени въпроси

  • лунен календар-
  • астро прогноза

Някои астролози сравняват събитията от този ден с плаване на кораб, а ние сами избираме посоката - можете да отплаваме както в посока на доброто, така и в посока на злото

В този ден можете да намерите отговори на нерешени въпроси - 1
Снимка: Shutterstock

Луната е в знак Риби до 14:26ч на 7 април.

Занимавайте се с дела, които изискват интуитивен подход. Общувайте с хора, с които не е нужно да се преструвате. Усвоявайте нови видове творческа дейност (можете да опитате да започнете да рисувате, да пишете музика, текстове или стихове, разкази, пробвайте се в дизайна). Участвайте в благотворителност и по какъвто и да е начин помагайте на тези, които се нуждаят от нея. Уредете си романтични срещи - вечеря на свещи, разходки, четене на любовна лирика, гледане на любовен филм. Можете да започнете гладуване, за да отслабнете и да прочистите тялото.

Уязвими са ходилата на краката, да се снижи всяка физическа активност и натоварване.

Лунен календар: 27 лунен ден от 05:58ч на 6 април до 06:22ч на 7 април

Доста приятен, хармоничен и спокоен ден от лунния цикъл. Подобно на предходните лунни дни и този е посветен на духовното развитие. Идеално подхожда за медитативни практики, тъй като помага да се постигне пълно отпускане, необходимо за постигане на вътрешната хармония.

Изострят се чувствителността и интуицията, може да получите вдъхновение. Денят обещава много неочаквани открития. Възможни са прозрения - можете неочаквано да откриете изход от трудна ситуация, която ви преследва. Обстоятелствата на този ден са много успешни.

Денят е наситен с информация и ако внимавате за това, което се случва около вас, а също и да се вслушвате във вътрешния си глас, ще имате възможност да намерите отговори на нерешени въпроси или да видите истината за нещата. Добър ден за научни изследвания, пише novini.bg. Творческият подход ще помогне да се намерят нови начини за решаване на определени задачи.

Добре е да се работи по социални въпроси. Възможно е ефективно да се решат проблемите, свързани с финансовата и търговската дейност. Но различните операции в областта на недвижимите имоти се препоръчва да бъдат отложени за друго време, тъй като днес късметът може да ви изневери. Средствата дадени за благотворителност, впоследствие ще се превърнат в придобивки, не само духовни, но и материални.

Този лунен ден е подходящ за почивка. Можете да правите всичко, което искате. Например да слушате музика, да гледате филми, да четете любима книга. Добър период за провеждане на здравни и общоукрепващи комплекси.

Препоръчва се внимателно да се извършват закаляващи процедури. Полезно е постенето и гладуването. Добре е да се даде на тялото малко физическо натоварване, но неговата интензивност трябва да бъде умерена.

Подходящо време за различни техники, като духовни практики, медитация, Ци-гун, йога. Препоръчва се да се ограничи използването на синтетични лекарствени средства, ако е възможно, да се заменят с естествени аналози.

За лечение е добре да се използват природни и хомеопатични лекарства.

В основата на секса трябва да стои духовната връзка, близостта между двамата, а не обикновената физиология.

Покупки – Практически може да се купува всичко, което ви трябва, важното е покупката да не е твърде скъпа.

Подстригването е подходящо е за всички, които се грижат за външния си вид и искат да направят впечатление, както и за промяна на имиджа. Ще се засили вашето обаяние и постигане на успех пред околните.

Някои астролози сравняват събитията от този ден с плаване на кораб. Е, ние сами избираме посоката - можете да отплавате както в посока на доброто, така и в посока на злото, всичко зависи от капитаните. Ако имате само радостни мисли, това означава, че сте избрали правилния път и този ден ще се отрази положително на бъдещето ви.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Не е

    1 1 Отговор

    До коментар #1 от "Леко пръц":

    Вярно! Струва едни дънки ! Комшиите ги наричат дънкаджийки!

    Коментиран от #4

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 пфф

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Не е":

    Дънкаджийките са в маалата. И ти спиш с такава.🤭🤭🤭