Last news in Fakti

8 Април, 2024 17:15 5 112 4

Кои са най-страстните мъжки зодии?

  • зодии-
  • астрология-
  • мъже-
  • страст

Вижте дали вашият партньор е сред тях

Кои са най-страстните мъжки зодии? - 1
Снимка: Shutterstock

Каквито и любовни истории да чувате от мъжете, често пъти те могат да са преувеличени. Но ако искате да бъдете сигурни, че ще изживеете незабравими страстни моменти с вашия партньор, уверете се, че зодията му попада в нашия списък. Ето и кои са най-страстните мъже сред зодиакалните знаци:

Скорпион

Несъмнено Скорпионът е най-страстната зодия. Те притежават изгаряща страст и интензивност, на които повечето други знаци не могат да издържат. От емоциите до връзките си, скорпионите усещат всичко на по-дълбоко ниво от повечето други знаци. Тази страст е едновременно благословия и проклятие, защото макар да може да им донесе огромна радост, може да доведе и до голяма болка. Въпреки тази двойственост обаче страстта им не може да бъде отречена.

Те винаги ще дадат всичко, което имат, на най-близките си, независимо дали става въпрос за романтична любов или интензивно приятелство. Въпреки това, те не обичат да допускат много хора в сърцата си. Когато Скорпион се отвори към някого, можете да сте сигурни, че връзката е истинска и дълбока.

Овен

Близък подгласник за най-страстна зодия е Овенът. Ако има една зодия, която не познава граници, когато става въпрос за страст и нейното проявяване, това е именно тази. Този огнен знак винаги е готов да скочи с главата напред и да даде всичко, което има за каузата, било то връзка или проект. Овните са известни със своя ентусиазъм и енергия, които често приемат формата на страст.

Те никога няма да направят нищо наполовина; когато обичат, те обичат с цялото си сърце, а когато мразят, те мразят с всички сили. Те инвестират всяка частица от енергията си в хората и нещата, които имат значение за тях, което прави Овена една от най-страстните зодии. Те се увличат толкова по нови и вълнуващи неща, че понякога могат да бъдат малко поразителни, но страстта им наистина е нещо, което трябва да се види.

Лъв

Третата най-страстна зодия е Лъвът. Лъвовете са известни с това, че са щедри, безстрашни и неистово лоялни – всички качества, които ги правят невероятно страстни личности. Те са вродени лидери и обичат да бъдат център на вниманието, което често ги кара да преследват своите страсти с огромен ентусиазъм. Лъвовете могат да прекаляват с проявите си на страст, но като цяло имат добри намерения.

Те обичат да правят шоу и да вълнуват хората и няма да се поколебаят да направят всичко необходимо, за да ги привлекат. Лъвовете никога не пренебрегват нищо и влагат сърцата и душите си в това, когато се ангажират с нещо, което обичат. Като лъв, защитаващ гордостта си, те ще защитават и ще се борят за хората, които обичат с несравнима страст. Като цяло, те са страстни същества, които наистина знаят как да покажат чувствата си.

Рак

Ракът е четвъртата най-страстна зодия. Символът на зодия Рак е ракът и подобно на това безгръбначно животно, той е с твърда черупка отвън, но невероятно грижовен отвътре. Те яростно пазят сърцата си и много внимават в това на кого се откриват. Въпреки това, когато някой спечели доверието им, Раците ще го обсипят с огромна любов и преданост.

Те притежават дълбок кладенец от страст и емоция, който може да бъде плашещ за някои, пише az-jenata.bg. Като най-лоялната зодия, те защитават яростно всички близки и ще положат много усилия за тях. И докато раците може да изглеждат някак сдържани на повърхността, тяхната страст е неоспорима. Те могат да бъдат малко капризни, но тяхната страст никога не е под съмнение. Те са страстни души, които чувстват дълбоко и обичат силно.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 16 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тези

    16 4 Отговор
    Са беля за всяка жена , защото бързо се нахвърлят , и още по бързо изхвърлят.....
  • 2 божке цъкни да знаем

    14 2 Отговор
    Кои са най-страстните и шавлици женски зодии?
    Тук едва ли четат жени и да се интересуват от мъже

    Коментиран от #3

  • 3 Най

    24 4 Отговор

    До коментар #2 от "божке цъкни да знаем":

    Шавливите женски зодии са , от първа до дванадесета !
  • 4 ХХХХ

    0 0 Отговор
    Мария от Ергенът питайте я, тя ги разбира, те украина, рускините, няма мира да даде освен нашият овен, животинчето, ще и свърши хубав кекс, днешно време, момите нападат, сеир гледаме филм сапунка