Last news in Fakti

10 Април, 2024 12:31 1 016 2

Първият трейлър на "Жокера 2" изненада киноманите с неочаквано попълнение сред актьорите (ВИДЕО)

  • жокера-
  • жокера 2-
  • трейлър-
  • лейди гага-
  • харли куин

В "Жокера: Лудост за двама" ще проследим историята на Харли Куин и нейния любим

Трейлърът на "Жокера 2" зашемети феновете заради изключително неочаквана епизодична поява. Тод Филипс представи първия поглед към продължението, озаглавено "Жокера: Лудост за двама" е продължение на блокбъстъра от 2019 г., за който Хоакин Финикс спечели наградата за най-добър актьор, припомня "Independant".

До момента интересът около филма е свързан с това дали той ще бъде, както гласят някои подозрения, мюзикъл – подсилени от участието на Лейди Гага в ролята на Харли Куин. Вероятно затова много от зрителите на трейлъра са останали изненадани от появата на противоречивия британски комик Стив Куган в ключова роля.

“Участието на Стив Куган в трейлъра на "Жокера 2" за 2 секунди е най-силното доказателство за филма, което съм виждал”, пише един от зрителите и добавя: “Представете си какво би се случило, ако Алън Партридж срещне Жокера”

В "Жокера: Лудост за двама" ще видим как Артър Флек продължава да всява ужас в Готъм Сити, а до него вече е Харли Куин, изиграна от Лейди Гага.

В трейлъра двойката се вижда да танцува и пее по улиците, като в един момент се вижда как те изпълняват представление пред обожаващи ги фенове. Виждаме и как се запознават и влюбват лудите злодеи - в психиатрията.

Други сцени показват как героят на Финикс бива влачен от полицията, а Харли присъства на съдебно заседание, докато верните фенове на Жокера стоят пред сградата на съда с плакати с надпис “Освободете Жокера”.

На друг кадър двойката танцува на стълбище на Западна 167-а улица в Бронкс, пресъздавайки сцена от последния филм, в която Жокера танцуваше сам на стълбище.

В края на трейлъра героинята на Гага посещава Жокера в затвора, когато прошепва: “Искам да видя истинския ти”, и с помощта на червилото си рисува червена усмивка в стил Жокера върху стъклената преграда на кабината за свиждане между тях. След това Флек премества лицето си, за да изравни устните си с рисунката с червило, и се усмихва.

Филмът "Жокер" от 2019 г. проследява психическия упадък на амбициозния комик и клоун Артър Флек, след като е социално и романтично отхвърлен. В резултат на това се появява неговата жестока личност Жокера, която се превръща в култов герой.

Хоакин Финикс печели "Оскар" за изпълнението си, а филмът печели повече от 1 млрд. долара в боксофиса и се превръща в най-печелившия филм с рейтинг R на всички времена.

Продължението ще се появи по кината на 4 октомври 2024 г. – на петата годишнина от излизането на оригиналния филм.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Ха ха ха ха ха ха

    1 0 Отговор
    Тия от Холивуд ТОТАЛНО омазаха историята 🤣🤣🤣
    Не само,че Артър Флек няма как да е Жокера срещу който Батман се бие ( по това време Бпус Уейн е дете ) ами и името не съответства особено след като DC официално обявиха името на клоуна: Джак Озуалд Уайт.