Last news in Fakti

14 Април, 2024 08:31 1 093 6

Денят е сложен, думите днес притежават голяма сила

  • лунен календар-
  • астропрогноза

Много внимавайте какво казвате, съветват астролозите

Денят е сложен, думите днес притежават голяма сила - 1
Снимкa: Shutterstock

Луната е в знак Рак до 05:25 ч. на 16 април.

Трябва да си осигурим комфортна обстановка. Сега е най-доброто време да създадем уют у дома. Подходящо време, което трябва да отделим за занимания със семейството, дома и за грижи за близките хора. Проявлението на Луната в този период се характеризира със загриженост и взаимна отдаденост. Луната ни потапя във вътрешния ни свят, прави ни чувствителни и лесно раними. Настроението става променливо и нестабилно. Нашите преживявания сега са по-важни от случващото се във външния свят. Силата, която доминира в този период, често потиска самочувствието и води до безпокойство. Не е най-добрият период за вземане на решения и необмислени действия.

Луната в Рак увеличава чувствителността на стомаха, така че в тези дни трябва да бъдете изключително внимателни към храната. Увеличава се чувствителността и на черния дроб.

Лунен календар: 7 лунен ден от 10:29 ч. на 14 април до 11:32 ч. на 15 април

Денят е сложен. Силата на думите нараства неимоверно в посочения период и има особено голямо значение. Цялата природа сега е много отзивчива и откликва на всяка дума, дори случайно произнесена. Енергията на деня провокира хората да говорят лоши неща. Броят на клюките се увеличава многократно, от което може да има големи последствия. Бъдете внимателни: всичко, което казвате, има вероятност да бъде реализирано.

Питагорейците в този лунен ден давали обет за мълчание и не произнасяли нито дума през цялото лунно денонощие. Подходящо е да се прекара времето на спокойствие, у дома, в размисъл. Може да ви провокират, но бъдете предпазливи и не произнасяйте лоши и неприлични думи. Като цяло е по-добре да говорите по-малко.

Денят ще бъде успешен за честните, организирани и активни хора. Поети, писатели, журналисти – това е техният ден. Всеки, който работи със словото ще има успех, ще получи вдъхновение. Също така е добър ден за студентите и тези, които преминават изпити.

Особено опасно е да се лъже в този ден. Лъжите и клюките имат разрушителна сила, избягвайте ги, ако не искате в бъдеще да се разболеете сериозно или да се изправите пред опасности. В никакъв случай да не се изричат проклятия по адрес на някого. Негативният заряд може да се обърне срещу вас и да донесе не малко неприятности. Може вече да сте забравили какво сте казали, но неправилно изречените думи ще повлияят по най-неприятен начин на живота ви. Но в този ден всички добри желания също могат да се сбъднат. Добрите думи, похвалите, комплиментите, думите на благодарност имат много важна роля сега. Много е хубаво да се молите - молитвата ще бъде чута бързо.

Не бива да правите нищо, което да нарушава целостта на нещата - да чупите мебели, чинии, да разкъсвате книги, да късате цветя, да чупите клони и т.н. Не трябва да ставате съпричастни към разрушението. Не трябва да се яде пилешко месо, яйца и продукти, които ги съдържат.

Сексът по възможност трябва да е бавен, спокоен, с продължителна любовна прелюдия, да включва повече нежни думи, комплименти, любовни игри. Добре е да звучи музика. Сега тя засилва очароващото въздействие. Трябва да си говорите само за любов.

Подстригването е благоприятно, засилва интуицията, води до неочаквани прозрения. Косите подстригани в този ден улавят вълните на енерго-информационното поле в по-широк диапазон. Това засилва интуицията, води до неочаквани прозрения, пише Ивелина Пенчева в novini.bg.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 владетел

    6 6 Отговор
    Стойноста на българската жена е под нулата , жълти стотинки
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Ева Лореда

    1 0 Отговор
    Искам да бъда ЖЕНА ,или да си го отрежа
  • 6 Име

    1 0 Отговор
    Винаги притежават сила!