Last news in Fakti

15 Април, 2024 10:15 1 828 0

Най-щастливият ден за всяка зодия тази седмица

  • зодии-
  • щастлив ден-
  • април-
  • астрология

Разберете кой е вашият най-късметлийски ден за периода от 15 до 21 април 2024

Най-щастливият ден за всяка зодия тази седмица - 1
Снимка: Shutterstock

Представяме ви най-късметлийския ден за всяка зодия за периода от 15 до 21 април 2024.

Овен - събота, 20 април

Известие за решаване на имотен спор във ваша полза или неочаквана сума пари, която ще получите през съботния ден, ще усмихне деня ви, не толкова заради материалния аспект, а заради моралния.

Телец - сряда, 17 април

Сряда носи на Телците изключителни постижения на работното място. Упоритостта ви ще бъде оценена и наградена от ваши високопоставени шефове. Твърде възможно е някои от представителите на зодията да получат предложение за работа в чужбина.

Близнаци - понеделник, 15 април

Нова любов. Началото на седмицата носи обич в сърцето на Близнаците. Бъдете благодарни за всяка положителна емоция.

Рак - петък, 19 април

Ще попаднете в плен на една любовна магия. Обвързаните представители на зодия Рак ги очаква една страхотна изненада в личен план, която ще заздрави отношенията им с половинката, а необвързаните Раци ще срещнат много подходящ партньор, с когото ще имат огромни шансове да създадат трайни отношения.

Лъв - неделя, 21 април

Обтегнатите отношения с ваш близък приятел или роднина ви пречеха да бъдете щастливи. Това е ден, в който ще имате възможност да изчистите конфликта и да се освободите от тази тежест. Точно сега не е нужно да показвате его, защото знаете колко беди ви е донесло.

Дева - четвъртък, 18 април

Мислехте, че всичко е приключило и почти се бяхте примирили, че тази любов си е отишла. Да, ама не. Този четвъртък носи абсолютно възраждане на любовния ви живот. Ще разберете, че онзи човек, който толкова много ви липсваше, всъщност не е спирал да мисли за вас.

Везни - вторник, 16 април

Везни, за вас вторник ще започне със страни знаци - ще намирате монети пред себе си на улицата, в дома ви ще изкачат предмети, които сте били загубили, пише actualno.com. Всичко това са знаци на Вселената, че онова, което ви принадлежи, рано или късно се връща при вас. В края на деня ще получите дълго чакано обаждане, което напълно ще промени плановете ви за седмицата.

Скорпион - събота, 20 април

Преди време ви отнеха нещо неправомерно - в събота човекът, който ви е ощетил, ще ви потърси сам, за да ви върне взетото. Няма по-тежки от чуждите пари.

Стрелец - четвъртък, 18 април

Имахте съмнения в половинката си, в четвъртък ще разберете, че тези страхове са били напълно неоснователни. Засвидетелстват ви любов и вярност точно когато имате най-силна нужда.

Козирог - сряда, 17 април

Картите падат, една личност, която се опитваше да ви злепостави, ще излезе от сянка. Интригите приключват и срядата носи на всеки според заслуженото. Не съдете, а се доверете на Вселената.

Водолей - петък, 19 април

Точно когато бяхте загубили надежда, че нещата в работата могат да се наредят, ситуацията се обръща на 180 градуса. В петък ще разберете, че всички нерви и напрежение, които сте хвърлили, са били напразни. Успешно стартиране на нов проект или предложени.

Риби - неделя, 21 април

Работната седмица ще бъде толкова изтощаваща и напрегната за вас, че ще се превърнете в кълбо от нерви. Неделята обаче ви носи любов и споделеност, от които имахте огромна нужда.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА