Last news in Fakti

4 Март, 2014 14:07 2 317 0

Грандиозно брейк парти по женски

  • брейк-
  • парти-
  • жени-
  • американски диджей-
  • neb luv

Специален гост на събитието ще бъде американската рапърка NEB LUV

Грандиозно състезание по брейк, включващо динамични танцови битки на най-добрите крюта от страната са подготвили момичетата от първата изцяло женска формация за екстремни спортове в България Wildberries.

Сспециални гости на събитието са американската рапърка NEB LUV, част от легендарното G-Funk Family на уест-коуст кръстникът Warren G и най-добрият шведски хип-хоп диджей DJ MASAJADA.

NEB LUV (съкратено от Never Ending Black Love) е сред гранд-дамите на американската рап сцена като соло артист и част от бандата Da 5 Footaz, издала ъндърграунд класиките Lifetime и The Lost Scrolls. Сред най-популярните парчета на NEB LUV са „The Heist” от култовия филм с Джейда Пинкет Смит и Куин Латифа - Set it Off, както и „Walk Away”, включено в хитовия ар-ен-би саундтрак към Jason's Lyric. Освен че е била част от турнетата на Warren G и Fugees, NEB LUV е гост изпълнител в албумите на фънк класика Rick James и първата дама в хип-хопа MC Lyte, работила е с рапъри като Talib Kweli и Xzibit, както и с артисти като поп звездата Robin Thicke и даже ска-пънк легендите Fishbone.

DJ MASAJADA е бийт-мейкър, продуцент и диджей от Стокхолм, повлиян от стила на DJ Premier, Pete Rock, RZA, The Neptunes и Just Blaze, който през последните 10 години работи с топ артисти от целия свят като прекарва времето си по равно в родната си Швеция, Ню Йорк и Тайланд.

Освен брейк битки и изпълнения на NEB LUV и DJ MASAJADA, The wild break battle ще включва танцово предизвикателство на жива музика, при което зад барабаните ще бъде Васил Вутев от D2.

На събитието, което ще се проведе на 6-ти март в София, ще има и изцяло женски батъл, където дамите ще демонстрират на какво са способни.

Събитието е стартът на тридневно мини-турне на NEB LUV и DJ MASAJADA в Банско и Боровец като част от Wildberries Tour по случай 8-ми март. то ще обединява музика, сноуборд и брейкденс емоции с представители на нежния пол.  


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА