2 986 1

Баста на този Женски пазар

Баста на този Женски пазар
Снимка: БТА
Венцислав Михайлов
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Денят на народните будители е.... Днес се прекланяме пред тези българи, които със своето име и дело, са оставили следа в нашата история.

Свеждаме чело пред тези от нас, чиито стихове все ще се четат. Издигаме взор към портретите, които са ни запазили като дух през трудните периоди от историята ни.

Днес остават пет дни до референдума за въвеждане на мажоритарна избирателна система.

В Деня на народните будители трябва да си спомним, че почитаме личностите... А партиите ни продължават да пробутват партийните листи.

Крайно време е да кажем: „Баста на този Женски пазар в политиката!“. Не ви ли липсват тези герои? Не е ли време за ново Възраждане? Не ви ли писна да ви лъжат и да струи популизъм на килограми от партиите?

България е изправена пред нови предизвикателства: бежанска криза, конфликта в Сирия, надигаща се Русия, буксуващ Европейски съюз, Балканите – тенджера под налягане.

Баста! Нужен е мажоритарен избор на личности и идеи. За да могат и децата ни с гордост да разказват на своите деца за Деня на народните будители, но и за дата 6 ноември, която може да промени историята.

София / България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
  • mediator37
    Отговор
    1 07:57  01.11.16
    Поздравления за "женски пазар в политиката"! Брилянтно попадение. И на мен ми идва вече горница п-ткарлъка на ръководни места в политика, общини, съд, министерства. С издигането мамицата на народа за преезидент, вече се прекали доста.

Напиши коментар:


Публикувай