Last news in Fakti

19 Януари, 2019 16:03 7 799 40

Бедни мъже говорят за жени

  • мъже-
  • жени-
  • проститутка

Само 11,3% от населението в страната има доходи над 740 лв. на месец

Бедни мъже говорят за жени - 1
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Ям шкембе в масло и гледам предаването „Жени говорят за пари“ на Мартин Карбовски. Няколко привлекателни дами обявяват свенливо и с трепетливо нежелание сумите, срещу които са склонни да бъдат вулви под прикритие (старата дума е любовници) на платежоспособни мъже. Само срещу сумите три-пет хилки на месец. Знаем, че всичко е пари!

Слагам си чесън, че шкембе без чесън ми е много негурме и се хвърлям в търсене.

Само 11,3% от населението в страната има доходи над 740 лв. на месец, показват данни на Националния статистически институт! Останалите 88,7 %, разбирай половината, от които са мъже – пръчка.

Лют червен пипер и продължавам. Така… Неплатежоспособните мъже са обречени на невъзможна силиконова квази любов с момиче с титла. Какво е момиче с титла е отделна тема. Цената спрямо минималната работна заплата - това е почти десет пъти повече. Но хората на минимална заплата не са хора, така, че ме извинете за глупавия и прибързан пример. Сол.

По същество - има ли възможност някой заможен мъж (такъв, който отделя между три и пет хиляди лева на месец за приятелка) да се съгласи срещу заплащане да отстъпи правата за ползване на неговата такава? Като, разбира се, след ползване да му се върне в изправно състояние. Така той намалява разходите си. Нека бъдем честни - напълно е невъзможно един мъж да бъде постоянно с дадена жена и времето, което той не прекарва с нея си е чиста загуба на пари.

Моля, посочете:

Дали за горепосочените жени има сезонни намаления? След празници, като залежала стока или не дай-боже изтичане на срока на годност?

Дали има намаления за групи? Тоест ако се съберат десетина човека с по триста лева и се разберат да ползват момичето с титла на последователен принцип - ще се ползват ли с някакво намаление за групи?

Има ли дискаунт за момичета без титли? Или с някои по-непредставителни титли? Да кажем не престижното „мис силикон“, а малко по-малко престижните „мис поливинилхлорид“, „мис каучук“ или „мис гипс-картон“. Все пак живеем в пазарно общество и не може стока с различно качество да се продава на една цена.

Дали има намаления свързани с малки фабрични дефекти? Или дефекти възникнали при транспортирането? Лошо чукнати, обелен лак, недовършена или крива татуировка и т.н.?

Как седи въпросът със разсроченото плащане? За кандидатстване изисква ли се трудов договор? Налага ли се да се викат гаранти, които са на заплата?

Има ли опция ново за старо както при смартфоните? Тоест, като излезе нов модел да върнеш стария с доплащане?

Как седи въпросът с рекламацията? Има ли безплатен пробен период? Гаранции? Все пак в европейския съюз живеем. Нали така?

Поради незнание към кого да се обърна като институция искам да поставя въпроса открито.

А сега спокойно ще си изям шкембето. То ми струва около три лева.

Благодаря от името на всички заинтересувани.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 no name no face no number

    57 1 Отговор
    От кога се е мила моя майно ле зора зазорила от тогаз е мила моя майно ле таз помия пропълзала. Боклук до боклука мила моя майно ле траверс до траверса. Траверс до траверса мила моя майно ле, ку.....тина до ку....ветина
  • 3 Японеца

    73 0 Отговор
    Не са само в БГ, силиконови боклуци бол у целият свят!
  • 4 Чесъна

    13 22 Отговор
    Ма много сте зле хетеросексуалните, що си мислите, че жените се продават само на мъже?? Има много извратени и богати жени, които си правят партита, като американски негри. Пък и какво трябва да прави една наточена, млада и атлетична, освен да си избие парите за силикона, гримовете, обувките, обеците, прическата и т.н. ?? Какво и е лошото на шкембе чорбата?? Та това е третият културен български аксесуар, след БМВто и чалгата...

    Коментиран от #9, #12

  • 5 ГосТ

    40 1 Отговор
    Да са оправят (буквално и преносно)Тея за които времето е пари (по тъпа максима не съм чувал, сигурно е английска). Все ми е тая,а естествената миризма на шаврантиите и техните любители е лоша,като цялостното им излъчване. Лошото,че крадат от другите и поради тази причина, много хора наистина едва свързват двата края. Малко от малко треа се редуцират. Еййй как ми се яде шкембе с чесън и лют пипер....
  • 6 Виждащ и за това мразещ

    39 1 Отговор
    Автора е супер прав-ама не го подкрепям...Аз отдавна съм спрял с тези размисли и страсти и ми остана само шкембето и чесъна. Знам че това е малко скотско отношение-към самият себе си и останалите...----ама "немам нерви" вече. Затова "люта ракия " и шкембе -да не виждам участта на народеца-пиян и животински щастлив!!! Няма "нови евро-атлантически ценности и светло бъдеще"-всичко е фарс и лъжа--действителността и реалито е това...и шкембето с чесъна.
  • 7 112

    31 0 Отговор
    Емиле, чудесна статия ... отивам и аз да изям едно шкембе. ;)
  • 8 Apple

    22 7 Отговор
    Има ли търсене, ще има и предлагане.
  • 9 Хейтър

    8 1 Отговор

    До коментар #4 от "Чесъна":

    Аксесоар*
  • 10 Само питам

    36 0 Отговор
    А тия с дохиди над 740 лв. примерно с 1000 - 2000-3000 лв. отдекят ли 3-5хиляди лв. на месец за жени и приятелки? Що пишете глупости? Само дедо милионер дава по 3- 5000 хиляди на месец на жени и любовници!!
  • 11 Пища Хуфангел

    43 0 Отговор
    Къв е извода :ловете си жени с естествени ци.... за да не се бъркате в джоба по 3-5 хиляди лв. за тунинговани дъски! А нещо мозък с тези силикон и перуки върви ли?
  • 12 Шкембе с масло

    13 0 Отговор

    До коментар #4 от "Чесъна":

    А не шкембе чорба
  • 13 Бесен Язовец

    25 2 Отговор
    Тая силиконка за 5000 лв. златни яйца ли снася?
  • 14 Циник

    18 2 Отговор
    Търсенето определя предлагането. За да има толкова много жени като тези явно има и мъже склонни на такъв разход.

    Коментиран от #21

  • 15 Кирчо

    10 0 Отговор
    Това за шкембе е верно, мноооо ми харесва и редовно я консумирам
  • 16 Д-р Фройд

    37 0 Отговор
    Тук в Банановата република силикона е някакво ниво на класа! В цивилизацията това 2.500 3.500€. аз жена ли ще си хващам или ще изплащам на някоя силикона? Кога едни ци... станаха просперитет?

    Коментиран от #36

  • 17 шкембечорбист

    22 3 Отговор
    Потекоха ми слюнките/лигите,ама не от "вулвите под прикритие",ами от така апетитно описаното шкембе в масло с лютивина и солчица М_м-м ! Като си помисля,че по едно време някакъв еврогей бе намислил да забранява шкембе-чорбата,защото видители не се вписва в еврогейските критерии за културност и цивилизованост.Тц-тц-тц !На ви сега мулти-култи араби,с уханието на куркума ,шафран,чесън и "аллах акбар". Това ви е за наказание,че се осмелихте да пипате най-съкровенното,най-скъпото,най-вкусното утешение на българина.Ха наздраве!!!!!!
  • 18 Реалност

    16 5 Отговор
    Мъжете не се обвързват с бедни жени. Егоизмът им надделява...

    Коментиран от #20

  • 19 Порно

    23 1 Отговор
    Това мислене е порочно , влизате в порочния кръг който чочарките налагат. Има толкова момичета, които са по хубави от силиконовите джуколини. Само неувереният в себе си мъж тръгва с портфейла напред. Все пак жените имат повече нужда от мъж , отколкото мъжете от жени
  • 20 Пища Хуфангел

    6 5 Отговор

    До коментар #18 от "Реалност":

    Ти затова ли се хвана с кадъната от Костнброд?
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Амиии

    4 1 Отговор
    Само предполагам, мастика и после бира?
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Гласът

    14 0 Отговор
    Навсякъде има такива ниски страсти, просто тук качествените хора избягаха и рязко изпъкна тъпотията ни, интересното е, че някои хора в коментарите много им личи- не искат да са българи

    Коментиран от #26, #27

  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Aмии

    10 0 Отговор

    До коментар #24 от "Гласът":

    Нормално, нямаме особено много поводи за гордост от българщината си напоследък (последните десетилетия)...
  • 27 Aмии

    4 0 Отговор

    До коментар #24 от "Гласът":

    Нормално, нямаме особено много поводи за гордост от българщината си напоследък (последните десетилетия)...
  • 28 6666

    7 2 Отговор
    Всеки/яка сам преценява как, какво, с кого и колко. Ако си състоятелен, тези неща няма да те дразнят, но как ще ги оценяваш е друга работа. Ако нямаш необходимите пари за дадена/ен жена/мъж, то това несъмнено ще буди недоволство. Това, че си роден/а в бедна страна и по една или друга причина можеш/не можеш да си позволиш това, което искаш не винаги зависи само от теб. Но където и който и да си знай - за всеки влак си има пътници.
  • 29 Ники

    16 0 Отговор
    Всички момичета в това предаване , са както му викаме , платен репортаж за 500 лв малко пиене и бял прах и може да останат до обяд на другия ден , печеленето на титли им вдига малко цената .. по - простата причина , че тия тъпи конкурси се отразяват в тия медии и така могат да влязат в полизрението на клиентите си , а такива в София не е да няма .. често се случва да се харесат с некой клиент и да му станат държанки , ма не знам защо им дават ефир на такива ...
  • 30 СссереМ

    2 14 Отговор
    Кисело е гроздето за барабите.
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 7876

    5 1 Отговор
    Тия момичета дето им плащам идват от там дето ти ядеш шкембето, не се притеснявай, нищо не си изпуснал, просто ще си поредния километър на превъртяна бричка
  • 33 Знаещ

    15 0 Отговор
    Много готина статия. Отивам и аз да си купя едно шкембе за 3 лева. Е, успех на тия с по 5000 лв на месец.
    Моя учител по инвестиране на фондовата борса Уорън Бюфет много пъти е казвал:"Това, което може да провали един успешен мъж с пари са:алкохола, жените и кредитите към банките".
    Който ме е разбрал ще си пази кеш в банка и ще се смее над ...
  • 34 Шаран БГ

    7 1 Отговор
    Уж изчетох по горе написаното - ама ако Ви кажа, че съм проумял нещо след " Ям шкембе.....", направо ще излъжа...... В главата ми само град Търново /тогава още не беше станало "велико"/ 1962 -ра година, есента, само седем-осем месеца след обмяната на парите и шкембеджийницата срещу старата поща !! Голямата чорба струваше 10 /десет/ стотинки, филийка типов /черен/ хляб 2 / две/ стотинки. Заплатата на баща ми бе 720 лева. С малко по-вечко лют пипер, три филийки и два краищника - бяха доста по- дебели на същата цена- сиромашкото се нахранваше и беше блажено. Какви жени, какви силикони, смартфони...... ? Страната си бе "поела въздух" след войната, отменене бе купонната система, " текезетата " бълваха продукция за работническата класа и консервените фабрики.......Е-е-е-х ...."Ям шкембе......" ама на сън -- с ъс 250 лв. пенсия.......
  • 35 гощо

    5 0 Отговор
    Точно па тия дето бяха при Карбовски си бяха селски пръчки! Кой нормален и адекватен мъж ще се показва с подобни пред хора?!?! Едната беше най обикновено девойче другата беше еФтино изглеждаща кОвра а третата по на годинки вече,обиграла се някаква мисъл уж течеше ам като я знам от едно време по кръчмите ........Та нали идеята е да вземеш малко ползвано нещо?!?! КОла,жена и т.н.
  • 36 Доктор Хаус

    7 1 Отговор

    До коментар #16 от "Д-р Фройд":

    Само чеки..жии могат да харесат оперирани жени. За тях те а нещо луксозно, а на тях така и така им е трудно с жените... Тези силиконовите карикатури им изглеждат по-престижни, защото другите чеки...жии, с малко повече пари обичат да хранят такива. С две думи, комплексари с пари и комплексари без. А действителността за истинските мъже е, че никой не харесва измислени крокодили с устни на камила, маниери на евтина ку..ва и интелект на тъпо чалга парче. А всеки, който си мисли, че за да имаш жени му трябват пари, е пълен аматьор и неудачник. Ненужна статия, отделящо ненужно внимание на грозни изкуствени жени и комплексирани слаби мъже.
  • 37 гост

    3 0 Отговор
    Интересно дали поставят силикон в празна черепна кухина?
  • 38 коРа

    3 0 Отговор
    След, като изчетох статията, единственото, което ми се случи е, че ми се дояде шкембе, а за останалото си го преместих в другия крачол, защото ми е през дедовия за коврите и тъпаците.
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.