Last news in Fakti

11 Февруари, 2019 14:00 2 881 44

Фарсът "Новичок в България"

  • емилиян гебрев-
  • цветан цветанов-
  • новичок

От три дни насам Цветан Цветанов и една плеяда от психодесни анализатори съвсем убедено като носители на топсекретна мъдрост и потайно знание ни обясняват, че историята с натровения от руснаци бизнесмен е съвсем истинска

Фарсът "Новичок в България" - 1
Емилиян Гебрев Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Драмата с новичока на българска територия, бях сигурен, бързо придобива фарсови измерения и сюрреалистична окраска.

Нека да ви припомня - от три дни насам Цветан Цветанов и една плеяда от психодесни анализатори съвсем убедено като носители на топсекретна мъдрост и потайно знание ни обясняват, че историята с натровения от руснаци бизнесмен е съвсем истинска.

Лицето Цветанов дори я използва, за да постигне пълен морфичен резонанс и да обяви, че е убеден как руснаците щели да се намесят на европейските избори. Нещо повече - с металически глас ни бе съобщено как парламентарна комисия ще нищи темата в дълбочина, а софийските ивоинджевци се подмокриха в своите самотни удоволствия и започнаха да скимтят като малки болонки. Вижте сами - родиха се поне 10 анализа на тема "новичок в България".

И там великомъдрите анализатори, богосияйните евроатлантици ни обясняваха, че това е топ-темата на деня, а всичко останало, дори и драмите около Венецуела са подла хибридна бомба, която да ни отклони от разкритията за Зловещата Руска Намеса с Отрова на Нашата Територия™.
Днес обаче консенсусът във върховете на държавата беше разрушен. Сотир Цацаров обяви, че бизнесменът Гебрев не бил натровен с новичок, а в салатата му от рукола имало инсектицид.

Нещо повече - самият бизнесмен си е направил изследвания във финландска лаборатория и тя е потвърдила, че нищо подобно на новичок няма в кръвта му.

И сега тук вече идват елементите на фарс. Цветан Цветанов е бивш вътрешен министър, настоящ мастит парламентарист, шеф на парламентарна група. Тоест той не може да е говорител на хаоса и в служебната му характеристика не би трябвало да влизат тъпите опити за създаване на паника.

Но той направи точно това. Без да провери, без дори да си направи труда да види резултатите от българското разследване (а ако ги е видял и въпреки това е тръгнал да се прави на интересен, това е още по-зловещо) той тръгна да обикаля телевизиите и да дава легитимност на едно разследване, което вече се очертава като пълен фейк или поне игра с фактите.

И ви казвам всичко това, за да видите какво имаме като управление. Ние сме на една молитвена закуска от пълното безумие. Намираме се на един милиметър от пълната паника и хаос, защото ни управляват хора, които лансират чужди версии и интереси и които пет пари не дават за истината, а само за одобрението на външни сили.

Най-лошото е, че тук няма как да сложим новичока като причина. А той поне щеше да е някакво логично обяснение...:)))

Коментарът е от фейсбук


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 лаборант

    58 8 Отговор
    То ма л оум и ето е присъщо на нашите наведени управлващи ! Поне да беха се малйо уграмотили какво е " новичок и как действа. При съприкосновение с това вещество смъртта е неизбежна а тука пишат за отривени но живи даже и интервюта даеат. Е ми казаное : о рос т народ избира о ро с ти управници.

    Коментиран от #34

  • 2 Българин

    15 60 Отговор
    Доста враме трябваше докато първият русоид да се хвърли като Матросов в защита на матушката-отровителка. И по ирония на съдбата това е едно същество, което преди да се врече във вярност на червената престъпна идея и на Русия пееше дитирамби за величието на Америка. И дори измисли "20 причини да обичаш Америка". Всич\ки, които ще ме обвинят, че съм лъжец и соросоид могат да прочетат младият Саше, когато беше все още американофил . Насладете му се:http://alexsimov.blogspot.com/2006/04/20.html

    Коментиран от #9

  • 3 vvvvv

    67 8 Отговор
    Цв.Цв. се моли на закуска и му проведоха инструктаж. Няма да е само тази изцепка.

    Коментиран от #4

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Провокация е

    64 7 Отговор
    Ц Ц се върна от сащ и се започна с лъжите това лице е предател те го държат с факти за корупция и престъпления и той изпълнява техни поръчки в ущърб на България.
  • 6 ай стига бе

    53 5 Отговор
    Бреййй тия една качествена отрова не могат да направят бе еййй,всичките живи и здрави.ВЕРВАТЕ ЛИ СИ ЦВИНОКИОВЦИ.
  • 7 01014758

    43 5 Отговор
    Няма начин ЦЕЦКО да не е вътре в играта и около него и други Те винаги говорят нещо друго,,, но не и самата истина Така случайно не се ходи до АМЕР за закус
  • 8 Българин

    11 46 Отговор
    Тезата, че Цветанов е подхвърлил версията, че Гебрев е тровен от руснаци не отговаря на истината . Това си е честа руска хибридка с цел отвличане на внимание, която руската подлога Симов лансира в пространството а руските тролове започват да я глозгат. Истината е, че сигнала идва от британските служби и от британски изследователи от Белингкейт. Сега, подобно на случая Скрипал руските хибридници и и тролове и ще пуснат десетки версии в обръщение с цел да се замаже истината.
  • 9 goni

    6 24 Отговор

    До коментар #2 от "Българин":

    Който плаща той поръчва музиката!:) Утре може да защити Китай, в други ден Саудитска Арабия, а след това Зимбабве!:) E! Какво? Хората си плащат! Нормално! Пазарна икономика.Ако, не ти харесва върви във Венецуела!:) Не! По-добре във Северна Корея!:)

    Коментиран от #10

  • 10 Българин

    5 30 Отговор

    До коментар #9 от "goni":

    Не е руската измет тази, която ще гони българите от Родината им! А изброените от теб места са най-подходящи за червени русоиди!

    Коментиран от #13

  • 11 Димитър

    50 4 Отговор
    Ако баща му не е бил шофьор на началника на Държавна Сигурност, той и във ВИФ не е щял да може да се запише студент. След това , разбира се , с диплома за висшист лесно са го уредили в МВР. Партията-майка БКП се грижи за своите. И днес Цв. Цв. управлява България. Да се смееш ли , да плачеш ли за жална ми България.
  • 12 някой

    8 36 Отговор
    Тъпото Саше! Давай, Саше, защитавай отровителите! Истината?! Каква гаранция даваш, Саше, че истината е тази, която ти лансираш? Както е тръгнало май и ти не си застрахован! До всички, които защитават злото, лъжата и липсата на съвест - помнете, неведоми са пътищата Господни! Както се мислите за недосегаеми, никак не знаете какво ще ви връхлети! Пък и всички нас. В кюпа сме!

    Коментиран от #21

  • 13 goni

    23 2 Отговор

    До коментар #10 от "Българин":

    Брей! Ти си бил голям патриот!:) Не се притеснявай!:0 Ще ти мине! Такива, като теб бързо запяват друга песен щом им спрат парите! Пък и за пари си готов за всичко, нали?!

    Коментиран от #15

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Сатаната

    7 3 Отговор

    До коментар #12 от "някой":

    Не споменавай името на брат ми напразно, той това не го обича.
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Ташак

    37 4 Отговор
    Без да провери, без дори да си направи труда да види резултатите от българското разследване, Цв. Цв. тръгна да дриска по телевизиите и да "дава легитимност" на едно разследване, очертало се като пълен фейк и манипулиране с фактите. И съвсем "закономерната" за такива случаи намеса на представители на Острова, в дадения случай - на нейно превъзходителство г-жа британската посланичка Ема Хопкинс!
    Ако не е пълен ташак, щеше да е много тъжно и жалко .........
  • 32 goni

    21 3 Отговор

    До коментар #15 от "Българин":

    Ти си менте! Като, в старият виц!:) Или, да ти цитирам Ботев?!:) " Патриот е душа дава за наука за свобода, но не свойта душа дава, а тази на народа!"

    Коментиран от #33

  • 33 Българин

    5 33 Отговор

    До коментар #32 от "goni":

    Менте българи са продажните боклуци, които се кланят на Русия и Путин. Подобни на Сашето Симов. Интересно каква сума е била нужна да се превърне в отчаян русофил?
  • 34 куку руку ку

    25 2 Отговор

    До коментар #1 от "лаборант":

    Е да, ама как звучи само, НО-ВИ-ЧЬОК, не е като сухото селско име на стрихнин примерно, а то едно такова тежко, блажно име, НО-ВИ-ЧЬОК. На човек чак му иде да си шмръкне малко, или поне да близне, ей тъй за адет, да пробва дали аджеба е толкова страшно. То като му гледам рекламата (100% летален изход) и реалноста (всички отровени възкръснали) само името гръмко. А ако наистина отговаря на "рекламата" си, то разследващите са кухи лейки...
  • 35 Д-р Фройд

    21 2 Отговор
    Прав е Силмов, психясали маниполатори ни обеждават в измислици!
  • 36 Полу учен

    27 0 Отговор
    Егах го и в "Новичока" . Ако искате да НЕ умрете - пийте "Новичок" никой още не се е гътнал от него. Може да се гътнете от кофти ракия , неправилно лечение , грип , антифриз,стрес - Но от Новичок - никога. Доказано е. Сложих малко Новичок в един буркан , и пуснах в него 3 броя Колорадски Бръмбара , 6-ти ден не щат да мрат гадините, а два от бръмбарите започнаха да се сношават, третият ги гледаше , и онанираше.
  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 ТОЧКАТА

    14 3 Отговор
    Ц.Ц е носител на молитвата...Това вещо занимание му дава простор за всякакви ПРИЗНАТИ действия....които да коригират изборите в правилната посока...Старт---даден/,следва изстрел-пааат/
  • 39 ТОЧКАТА

    14 0 Отговор
    бе кой има ПАТЕНТА за ,,новичока,,??Явно търговският му успех е грандиозен...като гледам британската и козяшка реклама.
  • 40 Краен

    0 0 Отговор
    Един гаден плъх , как да се отърва от него ?!

    Коментиран от #44

  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Офелендер

    1 0 Отговор
    САЩ са САЩ и, че светът има нужда от тях. Те не винаги са перфектни, не винаги мъдри, но винаги са полезни. - казано от ПСИХОЛЕВИЯ СИМОВ , а пък вий пак го подкрепяйте мили хора.
  • 43 Мън Мън

    0 0 Отговор
    Неврастеникът си е такъв по рождение. Комплексарче .
  • 44 Подарявам малки сладки котета

    0 0 Отговор

    До коментар #40 от "Краен":

    А аз имах една гадна котка, изяде ми любимото канарче. Реших - ще я тровя. Забърках и " Новичок" по руска рецепта , зер казват - От Новичока всичко живо на момента мре , само от една молекула. Сипах и в Уйскаса (котешка храна) - попара от Новичок. Хапна , легна на слънце . Без майтап , котката се запени , изблещи очите , започна да се гърчи , не можах да издържа на гледката , излязох навън да не гледам как умира. Кога се връщам , и гледам - котката родила . Ближе едни малки сладки котета. Сега подарявам котета , някой , ако иска котета , да ми се обади.