Last news in Fakti

29 Август, 2019 13:00 2 617 23

Заплатата за мерзостта

  • заплата-
  • мерзост

Всички съдове за пиене на цар Соломон бяха златни и всички съдове в къщата от ливанско дърво – от чисто злато. Нито един от тях не беше от сребро. Среброто се смяташе за нищо в Соломоновото време. 3 Царе 10:21

ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Не може хем да искате евросубсидии, хем да не искате трети пол – това написа един известен всичколог в началото на дебата за Истанбулската. Тази фраза трябва да бъде запомнена.

Тя е брутално доказателство за „заплатата за мерзостта“ – дават ни пари, за да приемем извращенията.

Един африканец веднъж сподели публично – знаете ли защо Африка не е мръднала, въпреки излятите в нея милиарди на Запада? Защото с парите вървят и демони. Така от Запада първо пристигат парите, а после идват и демоните.

Може да ви се струва прекалено. Но е и тема за размисъл.

Ето пример:

Всички съдове за пиене на цар Соломон бяха златни и всички съдове в къщата от ливанско дърво – от чисто злато. Нито един от тях не беше от сребро. Среброто се смяташе за нищо в Соломоновото време.

3 Царе 10:21

Точно когато стана най-богатият човек на земята, цар Соломон издигна всички езически мерзости на най-високите места в Израил.

Гордостта на богатството бе отворило врата за демоните.

Това да ви напомня за днешния Европейски съюз?


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 17 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    24 3 Отговор
    Ма е верно! Автора!

    Коментиран от #5

  • 2 Bahti

    7 20 Отговор
    Яко клиничен Случай! Ето ти пример! Има лекарства Урумов. Не се надявам, да се оправиш. Ххахаха

    Коментиран от #3

  • 3 Готин ама не съвсем

    26 4 Отговор

    До коментар #2 от "Bahti":

    То лекарствата са за теб, не за него! Човека е безкрайно прав, но няма сиво вещество в добитъка, за да го разбере!

    Коментиран от #6, #7

  • 4 Клоун

    7 11 Отговор
    Това богаташче Соломон е трябвало да го разчлени талпата , а какво общо има това с истанбулска не става ясно....сигурен ли си, че си трезвен?
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Веселба

    1 8 Отговор

    До коментар #3 от "Готин ама не съвсем":

    А за какво е прав, ти нищо не се разбира, ще ми трябва някой шифровчик май
  • 7 Bahti

    2 7 Отговор

    До коментар #3 от "Готин ама не съвсем":

    Аха! Явно шкембе войвода от вмро иска Религия. Докато комисионката е Важна!
  • 8 Ивайло

    12 4 Отговор
    Харесвам статията...много вярно и актуално
  • 9 Крум

    3 5 Отговор
    Този ФАРИСЕЙ пак се изходи в пространството ! Както винаги се изкарва по-набожен от папапа !!!
  • 10 Госあ

    6 6 Отговор
    Урумов, мекере такова, кой е тоя където го е написал. Щото знаеш колко написани неща има и трибуквия.Не урумка, злото идва от земите в Северна Америка населени от проститутки, престъпници и евангелисти/ чифути (едно и също) с лоша карма заради клането над цял един етнос. Пак меко ви е посрещнал Шогуна вас ! Започна ЕС да се опъва на краварите и почнахте с клетвите.

    Коментиран от #13

  • 11 соросоид дебил

    9 0 Отговор
    "Известният всичколог" е влечугото Андрей Райчев, който по някаква случайност е от кръвната група на цар Соломон!
  • 12 Д-р Ломброзо

    7 2 Отговор
    Г-н Урумов, метафорите са за след добра вечеря, на раздумка. Демоните не са дошли от ЕС, демоните са аборигени, които социалното сътресение е превърнало от утайка в каймак на обществото. Както, впрочем, и златото. Толкова ли нашият народ няма съпротивителни сили, или това десетилетни мачкане от страна на властимащите, го е превърнал в безропотна пихтия? Никакъв ЕС не ни е виновен! Тук трябва да се реже! До здраво месо! Време е за хирургическа операция!
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Behemoth

    3 3 Отговор
    Урумов много си прост ...пишеш уникални простотии...убеден съм ,че имаш психични отклонения и представляваш опасност за нормалните хора...
  • 15 Мини

    8 0 Отговор
    Не става съвсем ясно дали в публикацията се има предвид Запада като цяло или ЕС? Все пак има разлика....едното, казано в най- общи линии, са хората, културата, начина на живот, манталитета им и пр., другото е съюза, който обслужва и прокарва интересите на шепата господа, намиращи се предимно отвъд Океана! Доста смело е да се обобщи "Така от Запада първо пристигат парите, а после идват и демоните". Не всичко в Запада е демонично, г-н Урумов!!! Или сте имали предвид "Така от ЕС първо пристигат парите, а после идват демоните"????

    Коментиран от #18

  • 16 Загрижен

    8 1 Отговор
    Ние си имаме Соломон(Баровеца,Хитреца.Евреина.Натовеца)Взеха ни парите за самолети,сега ни вземат и златото,а какво ни дадоха...демокрация по български.Кой е виновен?Всички лъжат.
  • 17 Размисли

    4 0 Отговор
    А отплатата на мерзостта е запустение.....Затова ли България запустява, защото, управлението на държавата в последните 50 години е от мерзавци?

    Коментиран от #21

  • 18 Госあ

    1 3 Отговор

    До коментар #15 от "Мини":

    Има предвид, че са демони от ЕС,щото дават парички само на джамбазки, другия патриот 😂
  • 19 Иванов

    4 1 Отговор
    Златото е Лявата колона на знанието, среброто на Дясната колона- Вярата. Хубаво е двете да се съчетават. Когато богатство идва наготово, човек се възгордява и тогава демоните идват. Братя и сестри, знайте, че Бог дава всичко и взема всичко и смирени бъдете, а не горделиви, защото сами нищо не можем да постигнем в този живот. Смирението анулира гордостта и Лявата колона е готова за единение с Дясната и пораждането на Средната колона- единството с Бога!
  • 20 Усмивката

    3 0 Отговор
    Нищо ново под слънцето.Така идват и войните.Знаете ли колко Балкански лидери желаят война на Балканите.Или най малко смутове.Мислите ли че нашият пръв лидер ще се оттегли спокойно.Не заплашен до крайност.Но....иде есен.Помнете
  • 21 Не религиозен

    2 1 Отговор

    До коментар #17 от "Размисли":

    Първо е ДУХОВНОТО ЗАПУСТЕНИЕ, а то ражда това, на което сме свидетели и в материално отношение. Духовното запустение подхранва мерзостта!
  • 22 Демагогия религиозус

    1 0 Отговор
    Духовното събуждане, не е билет за материално забогатяване. Не е добре да се манипулират хората. Ако следваш словото на Бог, или написаните книги от хора, на които Бог е говорил, там се казва на заможния, да си дари богатството и да Го следва. Няма такова нещо в наши дни. Все по-богати и по-богати пастори, с все по-богати умни тълкувания на Словото. А кандидат пасторите са по опасни, те дори искат да ги надминат по извъртени концепции и обещания за благополучие.
  • 23 Tate

    2 0 Отговор
    Истината е че сме коломия и ни стрижат както си искат ! Примери колкото искаш ,Лукойл внася петрол петрола се преработва в бензин ,бензина се продава печалбата се изнася а тук остават 10% данък !! Цялата икономика се крепи на данъците реално няма обмен на пари,отварят се предприятия за "Глупости" както в Костинброд Колата !! Бият се в гърдите "Инвестираме 30 млн. и създаваме работа " 30 млн. са толкова бутилки по 1 лев за колко време се произвеждат седмица ,две ?? Глупости!! Нещо което ме потресе наскоро Кеновете Шуменско се произвеждат познаите ..........СЪРБИЯ А честито на хайдуците ! Ето ви пример колко струва колата в KMART Coca-Cola 1.25L Bottle $0.99 Тук литър е 1,65 лв ЧЕСТИТО