Last news in Fakti

16 Септември, 2019 15:07 18 708 86

Слави Трифонов: НСО трябва да бъде закрито

  • нсо-
  • цвета караянчева

Министър-председателят е като император. Политиците са като римските сенатори. А НСО е тяхната преторианска гвардия

Слави Трифонов: НСО трябва да бъде закрито - 1
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Знаете ли какво е преторианска гвардия? Сигурно знаете, но за всеки случай ще ви кажа. Преторианците са били специалната гвардия, която е охранявала римските императори и е единствената военна организация, която е имала право да присъства в Рим. Ние сме като Рим.

Министър-председателят е като император. Политиците са като римските сенатори. А НСО е тяхната преторианска гвардия.

Не знам защо, вместо да съм горд от това сравнение, всъщност ме е срам. В неделя, за пореден път, НСО предизвика катастрофа, движейки се по българските пътища все едно охраняват Пабло Ескобар, а не Цвета Караянчева.

НСО изпреварва на забранен участък, без видимост, и засича насрещно движещата се кола, управлявана от една обикновена 31- годишна българка, която е спазвала закона. Вследствие на това, колата на жената излиза в канавката, завърта се и двата автомобила се удрят. За последните девет години има поне шест известни инцидента с коли на НСО.

Добре бе, от кого охраняват НСО българските политици?! Как може премиерът на Холандия Марк Рюте да ходи на работа с колело? Къде спи холандското НСО?! Това е един от многото абсурди в българската политическа система.

И за да затвърдя сравнението с Римската империя, в която един сенатор Марк Порций Катон-Стари винаги е завършвал речите си с репликата “Картаген трябва да бъде разрушен!”, аз ще кажа: “НСО трябва да бъде закрито!”.

И хипотетично, някога, ако имам тази възможност, точно това и ще направя. А в интерес на историческата истина Картаген наистина е бил разрушен.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 101 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Реалист

    255 23 Отговор
    СЛАВИ Е ПРАВ !!!!!!!!!!

    Коментиран от #10, #41

  • 3 лаборант

    184 9 Отговор

    До коментар #1 от "El chochone":

    Ходята на работа с колело, но пък не са мутри.
  • 4 Knaus 485

    218 23 Отговор
    Тука Слави е абсолютно прав
  • 5 гост

    69 245 Отговор
    Хубаво че тебе те закриха и не ти гледаме тъпата физиономия всяка вечер по телевизора ….

    Коментиран от #6, #67

  • 6 бау

    100 82 Отговор

    До коментар #5 от "гост":

    И ти си от блюдолизците на тиквата.
  • 7 Жоро

    61 144 Отговор
    Ох този изпълзя.Хубаво че му спряха предаването.
  • 8 Браво на славе

    142 19 Отговор
    Ако обесии неколко политици народа ше го обича завинаги
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 НРБ

    52 181 Отговор

    До коментар #2 от "Реалист":

    Кой е Слави чалгаджията да дава акъл за структура от националната ни сигурност ???? Музикант , който дори диригент не е станал , ще коментира работата на професионалисти от военни у-ща и специалисти по Национална и регионална сигурност ????? Все едно аз да говоря на един архитект как да си хвърли проекта в коша. ....моря , моля, Слави да си гледа гъдулката и да те става за смях с глупави анализи на непозната материя! !!!

    Коментиран от #16, #21, #39

  • 11 az#ЛибераленКрах

    123 14 Отговор
    Закривай! Цялата държавна администрация и всички държавни институции трябва да бъдат закрити!
    Друг изход няма!
  • 12 Тръмп

    47 85 Отговор
    НСО е подчинено на Радев,а не на Борисов та пак не си в час първолака и треа некой друг да те отваря!!!:):):)Умните хора не коментират неща от които не разбират!!!:):):)

    Коментиран от #80

  • 13 Тръмп

    38 90 Отговор
    Славун къде е тръгнал в политиката,като не са му ясни правилата и законите???:):):)Това не е Чалга,да импровизираш с гъдулката!!!:):):)
  • 14 тъпчо

    123 17 Отговор

    До коментар #9 от "Последния софиянец":

    Напълно си прав! Ако го няма НСОто парцалите и парцалесите на ГЕРБ няма да се правят на богове.
  • 15 az#ЛибераленКрах

    90 10 Отговор
    За 10 години управление Хъбов напълни всички институции в държавата с "калинки" и практически ги направи недееспособни!
    Всичко масово трябва да се закрие и да бъде дезинфектирано и обезпаразитено! И после всичко наново, от нулата!

    Коментиран от #22

  • 16 Патриот

    49 18 Отговор

    До коментар #10 от "НРБ":

    Ще разберете кой е Слави !?!?!?
  • 17 Марк Аврелий

    84 10 Отговор

    До коментар #9 от "Последния софиянец":

    Слави е логичен - какви са тия народни представители и министфи, дето бягат от НАРОДА, и имат охрана срещу народа???? Те са дяволи, не депутати. И затворниците не са пазени като депутатите. НСО трябва, но за ескорт на Президента и Министъра. И това да са 40 души, добре обучени и екипирани. За депутати, зам министри не е редно държавна охрана. Ето къде изтичат много мимиони с годините. Ами другиге разходи? Каракачаноооов, войводооо, вдигай армията по тревога и докат не уловите сите депутати сън няма.... Ние НАРОДА отнемаме властта, която сме им дали, те вършат престъпления... Бягат от нас народа с охрана. Айзе море войводо, събуди се, яхни джипа шарколия и викай по диктофона кода: Брюксел 11, тук Славей, изпълнявайте Леки 2019- лов на депутати!!! Айье ве, за кво си ни министър, че нали си пейтриът??? Много сте туткави военните ни, за 32 години не се разсънихте да ни спасите от врагове. Казарма искате, пари искате, а работа няма? Воеводооо, вдигай от сън юнаците балкански, че загинахме от бандити и в парламент и навред. Аз досега да съм го сторил преди 29.99 години. Аве много сте сънливи ве, ще изчезнем докатоспите?
  • 18 Западните Балкани

    107 3 Отговор
    В цялата картинка се пита Доган какъв е да го охранява НСО? Султан ли е?
  • 19 Синдикат на Ало Измамниците

    35 56 Отговор
    И тръгна Славчо на "кръстоносен поход", държава да оправя, справедливост да раздава. Кукла на конци, ама кой му ги дърпа ми е интересно?
  • 20 НЕТрол

    69 8 Отговор
    Не знам троловете на правителството, дали изобщо си дават сметка, че колкото повече плюят Слави и другите опоненти, толкова повече карат обиновенните хора да забравят греховете им (на Слави и другите) и да се амбицират в негова защита.
    Разбират ли те, че тоя вот ще е НАКАЗАТЕЛЕН и че българина ще гласува дори и за Пол Пот, само и само,за да накаже самозабравилите се "патриции"? Явно не разбират. То да си трол не се иска много акъл, все пак.

    Коментиран от #75

  • 21 Лопатата

    35 8 Отговор

    До коментар #10 от "НРБ":

    Ами, ето - и ти не разбираш нито от свобода на словото, нито от смисъла на публикацията на Слави, нито дори от българска граматика, но си си излял душицата.
  • 22 Анонимен

    4 3 Отговор

    До коментар #15 от "az#ЛибераленКрах":

    Кой е Хъбов?

    Коментиран от #31

  • 23 Адвокат

    48 19 Отговор
    Слави, изключително си прав, но защо не действаш, защо се бавиш, теб чакаме, ако ти не поведеш към промяна, кой друг би го сторил!? Всеки иска, но не му стиска, а ти си нашият водач. Стига вече, искаме добро бъдеще за децата ни, за родители ни и за нас, не може повече така!!!! С радост ще те подкрепим, с теб сме!!!!

    Коментиран от #29

  • 24 Стършел

    33 46 Отговор
    Другаря чалгар е прав, но я да каже той с колко горили ходи и защо? Никой не ще да го поучават такива нещастни комплексари със селски манталитет! Налягай си парцалите с чалгата и не се прави на мая манолова! С нея сте си лика прилика по ум и държание.

    Коментиран от #33

  • 25 Ей дришльо

    33 9 Отговор
    Или излез на изборите или прави пак свирка на Бойко
  • 26 Guest

    39 8 Отговор
    Е Славчо, с последният абзац ме спечели безвъзвратно!!! Имаш ме заедно с една сюрия народ, но ще ти припомня за "ако спечеля и НСО в ряката..."! А още колко много "институцийки" и незнайни държавни подразделения има за закриване! Майко мила. Кулеков трябва да се задейства сериозно. Навремето баш той ги беше "пресял" две - три дузини такива!
  • 27 ???

    24 56 Отговор
    Абе чалгаджия прост,не ти стига потенциала за нищо друго освен за един кръчмарски певец! Кой беше ти да предлагаш да се закрива подобна служба?!? Тъпанар смотан......
  • 28 Веско

    38 14 Отговор
    А ти защо не се движиш с колело,нещо повече си май от депутат.защо с луксозен и брониран джип,ти пък от кого се пазиш?
  • 29 Пунта Мара

    11 28 Отговор

    До коментар #23 от "Адвокат":

    Така гласувах да Гергьовден. Да съм срещу Костов. Вечерта на пресконференцията ...седнаха с Костов на масата. Та и тоя ще е същият. За съжаление. Затова.....лудата Нинова. Само тя е опозиция. За съжаление.
  • 30 Шаран БГ

    47 5 Отговор
    О, не ! Няма да стане !! Нашите "римляни" никога няма да го закрият !! Дали ще се казва НСО или УБО няма значение. Ще си го милват и галят поне по няколко причини: 1/То си им е наследство от омразния комунизъм - наследство не се закрива,подарява, унищожава!! Да не е консервен комбинат , че да го закрият и унищожат до основи ?
    2/ Друго е, да те возят в Мерцедес като богоизбран !
    3/ Парите са им малко - няма да им стигнат и за велосипеди, още по-малко за обществен транспорт !
    4/ Държавниците ни не работят в полза на народа, а в своя. Категорично го доказват 30 години !!Това води не до любов и уважение, а до омраза и презрение. Ако например, г-н Б.Борисов тръгне с велосипед / предполагам, че може да кара/ за Министерския съвет, може ли някой да ми каже, колко камъка по него ще литнат?? И понеже сме оправни - допущам и огнестрелни изстрели, както няма у хората оръжие !! Ние сме изпълнени с омраза един към друг !! Защо да ни обичат и тези, които сме избрали уж да ни ръководят, а те не предпрпиемат почти нищо за мое или Ваше добро ?? А аз да ги уважавам и обичам - не може да бъде !!!
  • 31 az#ЛибераленКрах

    26 7 Отговор

    До коментар #22 от "Анонимен":

    "Хъбов" е Бойко Борисов, а е "Хъбов", заради простотията му за т.н. "газов хъб", вместо да сме част от Южен поток.
  • 32 Циганин

    28 15 Отговор
    Слави може да не е най-добрия политик, но трябва да е там, защото е добър бизнесмен. Държавите вече са едни големи фирми, така че им трябват добри бизнесмени.
  • 33 НЕТрол

    42 17 Отговор

    До коментар #24 от "Стършел":

    Слави, мой човек, може да ходи с горили, но той не претендира да е направил България като Швейцария на Балканите. Той е бизнесмен (макар че неговият бизнес аз не го одобрявам) та като бизнесмен той има врагове и е прав да ходи с горили. Още повече, че неговите горили не са НСО и им плаща със собствени пари, а не с парите на данъкоплатците!
    Кзах и одеве!Да си трол не се иска много акъл, та и ти така! Лесно ви оборват опорките, ама вие едно си знаете и толкова!

    Коментиран от #42

  • 34 гост

    22 8 Отговор
    преторианска гвардия съществува повече от 400 години в Римската империя като не рядко убива императора, а последните 100 години не рядко слага свой избраник за император! Та славчо що да ги махаме бе? може и да свършат няква работа и да махнат пилота си щото той им е императора. пък ако имаш късмет може и теб.
  • 35 Гост

    15 38 Отговор
    Я па тоя дава акъл , да закрият НСО я да трае там . Да си пее гадната чалга в кръчмите. Да не се прави на разбирач в държавни работи.
  • 36 Въпрос

    30 14 Отговор
    А защо любимеца на народа Славко ходи с 3 черни джипа с мутри охрана ?
  • 37 Анонимен

    5 1 Отговор
    Хаха той царя се е движел от град на град, от село на село с бял кон, но сега сме друг век, а и българия няма нищо общо с държавите от ЕС, къде княз Кирил, политици се движат на работа с колегите а, а и по-горе някой потвърди живеем в мафиот ска държава, разделени на бели, червени, сини, националисти и сие и виж някой хаха 100 килограмови хаха на колело гръмна ти от някой платен и как се свлича от колелото мъртъв, от 1917 кой на кого мъст... Дуган като.... Малко смях, че голяма скука и носталгия към напускали..
    Соца никога няма, но поне имаше дисциплина, усмихнати хора, както е по западните, Белгия, Германия, Англия и сие. В Белгия непознати идват и се радват на мъничетата, прегръщат ги, играят си с тях.. А родители, дядо и баба над 70, късмет, който успя навън да се устрои. Оставиха блок в София, провинция и ариведерче завинаги. 3те им мъничета им се родиха едно след друго, а мама на 37,мед.сестра,александровска,на 34 напусна България завинаги, Таня, и освен в ст з за мед сестра, и икономика в сф, красавица, скромна, умна, възпитана, осиххййна, късмет брадчет.. В бг всичко унищожиха...
  • 38 Госあ

    16 22 Отговор
    Смешен популист. Като си представя само ,че и за него ще гласуват една камара хора...лошо ми става
  • 39 ГОСТ

    41 11 Отговор

    До коментар #10 от "НРБ":

    ЯВНО СИ МНОГО НЕКОМПЕТЕНТЕН, СЛАВИ Е АБСОЛЮТНО ПРАВ ТОВА Е СЛУЖБА НИКОМУ НЕНУЖНА. ОТ КОЙ СЕ СТРАХУВАТ ЛЮБИМЦИТЕ НА НАРОДА?

    Коментиран от #40

  • 40 ИМПЕРИАЛИСТ

    7 18 Отговор

    До коментар #39 от "ГОСТ":

    От изперкали като тебе шизофреници...
  • 41 учуден

    16 17 Отговор

    До коментар #2 от "Реалист":

    като е прав защо ходи с охрана главоча му с главоч?учиндолски селянин разбиращ от всичко само дето деца не може да прави!
  • 42 Стършел

    8 20 Отговор

    До коментар #33 от "НЕТрол":

    Неуки, некултурни, неуважаващи можещите хора нямат право да съветват и да определят живота на България и българите. Та това на кратко ми е мнението за чалгаря и обгрижващите го. Изразявам лично мнение, а това не тролене, а възмущение.

    Коментиран от #45, #59

  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Чико

    18 20 Отговор
    Славчо мълчи бе що са правиш на разбирач.И ти си същата осрана мутра.......
  • 45 НЕТрол

    25 9 Отговор

    До коментар #42 от "Стършел":

    Да, аз съм съгласен с теб за това, че НЕУКИ, некадърни и т.н. нямат право да определеят съдбите ни.
    В тоя ред на мисли искам да те попитам! Ти обзалагаш ли се, че ББ, Пекинската Караянчева, Цв.Цв., Майката на нацията и прочее, за учени, кадърни и висчко останало. Щото аз не съм забелязал това.
    Отделно, Слави може да е чалгар и простак, но далеч не е глупав, недоучил и т.н. Сигурно ако се изправиш срещу него на изпит по обща култура, маркетинг, администриране и вс. останало, ще се почустваш като песъчинка пред скала. И това, без да твърдя, че Слави е невероятен. Просто ти си много под него.

    Коментиран от #73

  • 46 Възмутен

    15 29 Отговор
    Кога започна ти бе чалгар такъв да даваш мнения за НСО и политика като нямаш никаква представа и от двете!! Рим е знаел кое как трябва да бъде организирано за да бъде империя, а ти си виолист - чалгаджия и добре, че те махнаха от екран да не облъчваш хората със злоба и простотия ежедневно!!! Защо ти Слави ходиш с джипове и охрана??? От кого се пазиш??? Защо не си разформироваш твоята гвардия??? Ти ли ще четеш морал бе,дето рева за Васил Илиев?!?!? Безумие е ти да имаш хипотетично дори право да правиш каквото и да е в политиката на България....

    Коментиран от #50

  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Мартин

    20 3 Отговор
    Народна любов е задушаваща, трябва си охрана за да ги пазят от фанатизирани фенове. Все пак всички ние таим огромна обич към политиците ни, отдаваме живота си за тях, работим за тях от Януари до Юни всяка година.
  • 49 Мартин

    14 3 Отговор
    Народна любов е задушаваща, трябва си охрана за да ги пазят от фанатизирани фенове. Все пак всички ние таим огромна обич към политиците ни, отдаваме живота си за тях, работим за тях от Януари до Юни всяка година.
  • 50 Фатмак

    27 12 Отговор

    До коментар #46 от "Възмутен":

    Ало възмутената пОтка, да не получиш удар ве, мЪрсол. Слави ако иска и с влак да се разхожда с 2000 човека, докато им плаща от собствения си джоб. След като на НСО се дават парите от нашите данъци, всеки има право да иска отчет за тези пари, мюлюцинер! Да еВа майка ви фатмашка!
  • 51 Културен слушам Гръцко

    28 12 Отговор
    Тази теза, че Слави е чалгар и пеел по кръчмите - кажете ми в коя кръчма ще е тая седмица, да ходя да го видя, щото аз такова нещо не съм видял. Слави е продуцент, водещ, бизнесмен, певец, текстописец, сценарист, филантроп и кой знае какво още за което не се сещам. Вие какви сте? Добре, че го били свалили от екран, че да не го гледате - Вие не можете да работите с дистанционното на телевизора ли, не знаете как се сменят каналите или хващате само бтв? Кой бил той, че да коментира - каквито сме и ние, гражданин на Република България. Коментирането не е запазено за някакви специални хора, нито е някаква професия(нищо, че има доста платени). Той бил от Учиндол - България е 7 милиона, не може всички да се расли на Витошка, не виждам и каква е драмата къде си роден? Сергей Станишев даже не е роден в България - това не е ли тъпо? Много елементарни аргументи против Трифонов има, ама много - нивото е 3-та група в детската градина.
  • 52 Иван Андреев

    25 2 Отговор
    Във всяка нормална държава има служба която охранява държавната власт но не във всяка тази служба е вездесъща или ако има повече правомощия са облечени в закон . Всичко друго е превишаване на права и в ущърб на хората както винаги.
  • 53 NikNay

    7 0 Отговор

    До коментар #43 от "червено тролче":

    Има ли статия тук под която да не си пуснал безсмисления си спам?
  • 54 Boy.de

    13 4 Отговор
    Към всички тролове: Тук и сега се обсъжда идеята да се закрие НСО.Какъв бил или е СТ е съвсем страничен въпрос.
  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 neksus

    9 6 Отговор
    веднъж и пъпеша да каже нещо умно
  • 57 НЕ СЕ КОСИ!

    1 0 Отговор
    "Революциите са суета!
    Свободата е само претекст!"
  • 58 НЕ СЕ КОСИ!

    2 0 Отговор
    "Революциите са суета!
    Свободата е само претекст!"
  • 59 Бате

    12 3 Отговор

    До коментар #42 от "Стършел":

    Само бате да ти припомня че точно този, наречен от теб ((чалгар) даваше гласност на тези можещи българи от екрана. Та да те питам, защо забрави за това???
  • 60 Донето

    14 8 Отговор
    Слави ти си номер едно!!! Прави партия и тръгвай на война!!! Ние сме с теб!!!!!!!
  • 61 Тръмп

    10 12 Отговор
    Да питам дебилите и Славун как си представят в САЩ да се закрие Сикрет Сървис???:):):)А що не рева Славун против НСО,га стана гафа с неговата Секретарка,Деси Генерала???:):):)Дори и популизма на Славун е евтина и безмислена чалга!!!:):):)Задава тъпи въпроси и предложения все едно е малоумен!!!:):):)
  • 62 Тръмп

    5 12 Отговор
    Да,Картаген и Студиото на Славун бяха разрушени и никой не реве за тях!!!:):):)
  • 63 Тръмп

    10 9 Отговор
    Славуне,нямаш ли Ферари за Манолова,че е много бедна и няма бюджет от Борисов за Изборите???:):):)
  • 64 СЛАВИ БОДИГАРДСКИ

    10 9 Отговор
    КОЙ ТРЪГНАЛ ДА ГОВОРИ ЗА ОХРАНА....
    СЛАВИ ТРИФОНОВ Е ОХРАНЯВАН ДЕНОНОЩНО ОТ ЕДНИ ЯКИ МОМЧЕТА
  • 65 peevski loy bol

    5 5 Отговор
    Прочетете това и ще разберете защо Слави пак е прав!!!
    https://fakti.bg/mnenia/314057-samo-vav-fakti-nso-razshiravashtata-se-hranilka
  • 66 Някой си

    10 5 Отговор
    Не е така господин Трифонов вие що ходите с охрана всички сте едни и същи ояли сте се.Човек който е чист няма нужда от охрана от кого да го пази като не е сторил никуму нищо.До като ви пазят и вас и всички вие недосегаемите така ще е.Що не пазят мен или някой от обикновените хора няма нужда освен ризите да свалят от гърба ни.Ей но до там я докарахме че и това става пенсонер да го е страх да замръкне щото живота ще му отиде заради пенсийката.СРАМ.
  • 67 Усмивката

    7 3 Отговор

    До коментар #5 от "гост":

    Цвета.....лежи си на е...ния г.с.Не се обаждай
  • 68 Чифут

    11 2 Отговор
    Е как бе, кой ще охранява денонощтно почетния председате, великия сокол ако закрият НСО?
  • 69 Миро

    12 1 Отговор
    Познавам слави.няма да ви оправи,безчовечен е.освен това е повече от логично,че е подставен,иначе преторианците щяха ли да го търпят 25 години...не се заблуждавайте ,ако,сами не се вдигнем,няма да стане...армията е последен шанс...
  • 70 Светлин

    10 1 Отговор
    Ей, големи напъни голямо нещо. На всяка манджа меродия, точно тоя клоун ли ще ръси акъл. Много умело си върти ш задните частни бе гос'дин Трифонов. Ще става прекрасен политик от теб.
  • 71 Сандокан

    11 0 Отговор
    На теб ти е лесно да махнеш НСО нали си имаш балет Магаданс!!!
  • 72 Сандокан

    12 1 Отговор
    На всеки 10г. ново меню, беше царя , после супер бат Бойко, сега Славчо. Всеки път премиера на новата бяла лястовица. Аз когато кандидатствам за работа ми искат CV от което става ясно с къкъв опит и компетенции разполагам! Славчо освен да направи един мюзикъл от парламента с други компетенции не разполага. А аз нямам време да ги чакам да се учат на мой гръб.
  • 73 Стършел

    3 2 Отговор

    До коментар #45 от "НЕТрол":

    Дали съм много под него или не, не е важно. Изброените от теб също не са за пример на обществото, но със сигурност прозирам повече човешки качества в тях отколкото на любимеца ти. Това за администриране, маркетинг и т. н. може да се научи от всеки, но човещина, благородие, съпричастност и пр. не се купуват, както комплексирания славчу се опитва да получи индулгенции. Абе, благодаря, не ме агитирай за Съветска власт!
  • 74 Ивайло

    4 0 Отговор
    Айде знаеме, ама не отклонявай темата и кажи КОГА НАЙ-ПОСЛЕ ЩЕ ГИ ДАВАШ ТИЯ ПОДАРЪЦИ, ЧЕ ХОРАТА СЕ ПРЕНАДАХА???
  • 75 факт

    3 2 Отговор

    До коментар #20 от "НЕТрол":

    Имаш осем минуса....това показва колко трола има тука.
    Много добре си го написал.
  • 76 Грую

    4 0 Отговор
    То Слави ако питаш мен цялата държава следва да бъде закрита, защото идеята за създаване на държава е поданиците и да живеят по-добре, а това за нашата държава не важи и то отдавна. Тя отдавана в съзнанието на обикновения българин се е превърнала в смехотворно плашило, което той не смее да изхвърли на бунището само защото го заплашват , че ако го изхвърли ще стане много по-зле и поради тази причина не е съвсем наясно какво точно би му се случило след това ами просто бяга надалеч в чужбина от него, от парцаливото смехотворно плашило, наречено България!
  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 Путарина

    3 1 Отговор
    Славчо винаги с колело ходи , никога не е с мотор или джип с охрана , той и с е тротинетка ще тръгне , но не знае дали са законни
  • 79 АМG

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "El chochone":

    стига бе , ма ти сериозно ли за Е500 требе бая бензин , ама за батковци само с пари.
  • 80 Иванов

    3 1 Отговор

    До коментар #12 от "Тръмп":

    Бе то и армията уж му е подчинена ама онуй тлъстото си купи 8 тенекета с народни пари. Та и хич не го и питаха значи. Това правителство си е една разбойническа шайка. И след последните дивотии дето ги сътвориха просто и на чугунените чутури трябва да е започнало да загрява реотана. И изобщо не ме учудва, колко ниско могат да паднат Боко и сие,само и само да останат на власт. Щеше да е смешно ако беше в някой от многобройните тъпи сериали по телевизките. Ама за жалост си патят хората в тази държава. Ама и на гъзолизците няма да стане по добре с няколкото сребърника в джоба, ония ще им ги вземат в последствие. В нашата държава важи едно правило:
    След мен потоп
  • 81 ще видим

    5 1 Отговор
    СЛАВИ, ДАНО СИ ИЗПЪЛНИШ ОБЕЩАНОТО!
  • 82 ЪРП

    5 0 Отговор
    БРАВО СЛАВИ!!
    ТИ СИ ЧОВЕКА, ДА ЗНАЕШ!!!.......
    ОНЗИ ДЕН, В СУТРЕШНИЯТ БЛОК НА НОВА ИМАШЕ ИНТЕРВЮ С БИВШ ДИРЕКТОР НА НСО И ТОЙ САМИЯТ ЗАЯВИ ,ЧЕ Е ПОТРЕСЕН ОТ НОВ ЗАКОН, КОЙТО Е ПРИЕТ ЗА НСО И КОЙТО ЗАКОН РАЗРЕШАВА НА НСО ДА СТРЕЛЯТ ПО ГУМИТЕ НА ДВИЖЕЩИ СЕ АВТОМОБИЛИ С ХОРА, АКО ТЕ СМЕТНАТ ,ЧЕ ИМ ПРЕПРЕЧВАТ ДВИЖЕНИЕТО!!!!!!!!!!?!?!!......ВИЕ ОСЪЗНАВАТЕ ЛИ ЗА КВО ИДЕ РЕЧ???
    ЕЖЕДНЕВНО СЕ ИЗУМЯВАМ ОТ ВИСШАТА ТЪПОТА НА ГЕРБЕРАСОПИТЕЦИТЕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 83 христо

    5 0 Отговор
    Охрана трябва да има само президента премиера и при държавни посещения всички останали като искат охрана да си плащат на охранителни фирми не са никак бедни.
  • 84 Вълчо

    3 0 Отговор
    Проблема не е в структорите там се изпълняват заповеди и е най - малко в хората които работят там те просто си вършат работа. Проблема е в хората които ги политизираха ,които се добраха до властта без грам подготовка и необходимото образование !
  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 PAUL

    2 1 Отговор
    И много други безсмислени закони и институции има за закриване и да се надяваме че най накрая слънцето ще изгрее и при нас и колкото и да го оплюват Слави Трифонов и хората около него ще успеят да сменят и хардуера и совтуера на управлението на България . За разлика от всички други политици около Слави има съмишленици хора които споделят общи идеи и то от повече от 10 години . Някой може ли да ми посочи друг политик с повече от 2-3 сподвижници до него за подобен период .