Last news in Fakti

9 Август, 2021 16:53 29 855 126

Николай Колев-Босия пред ФАКТИ: "Има такъв народ" е изцяло подчинена на кукловодите

  • николай колев-босия-
  • има такъв народ-
  • кукловоди-
  • служебно правителство-
  • план голгота-
  • голгота-
  • национална кръгла маса

"На български кукловоди, свързани с Държавна сигурност, с големите пари, с кражбите, с измамите и т.н.", уточни общественикът

Николай Колев-Босия пред ФАКТИ: "Има такъв народ" е изцяло подчинена на кукловодите - 1
Николай Колев-Босия; Снимка: БГНЕС/Архив
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

В текущата политическа ситуация, в която имаме един дълбоко познат и сервиран ни няколко пъти политически продукт, какъвто е "Има такъв народ", едни от най-добрите събеседници са обществениците, които са поживели и в социализма, но в същото време са преживели и целия т.нар. преход. Такъв човек е Николай Колев-Босия и поради това от ФАКТИ го потърсихме да сподели мнението си за текущата политическа реалност у нас.

Повече четете в следващите редове:

- Г-н Колев, ще започна по-общо за водещата в момента парламентарнo представена партия у нас. Какво Ви е мнението за "Има такъв народ"?

- "Има такъв народ" е изцяло подчинена на кукловодите. Това си личи по много неща.

- На кои кукловоди е подчинена "Има такъв народ"?

- На български кукловоди, свързани с Държавна сигурност, с големите пари, с кражбите, с измамите и т.н. Те искат запазване на статуквото. Този проектокабинет на "Има такъв народ" допускам, че може да бъде подкрепен - тайно или явно, от ГЕРБ и ДПС. За тях това е жизненоважно, тъй като ако продължи служебно правителство, което ще е същото, тогава ще започнат арести, конфискации.

- Бихте ли доразвили тезата си за служебното правителство?

- Настоящото служебно правителство силно притисна ГЕРБ и по този начин нещата се разклатиха. Подозирам и свързвам това служебно правителство с новата посланичка на Русия в България. Цели се възстановяване на плана "Голгота". Забележете, че нито една медия от т.нар. големи не говори за плана "Голгота". Това означава само едно - опитват се да възстановят този план, разбирайте с това да възстановят т.нар. социализъм директно през Радев, тъй като той е изпълнителят на тази воля.

- Кой според Вас в момента е с най-силни позиции в страната, кой движи процесите?

- До голяма степен българските кукловоди се движат отвън. В момента даже мога да кажа, че кукловодите са разярени, старите кукловоди. Едните се хванаха с Америка, другите си останаха с Русия. А и с Европа, разбира се.

- След като "Има такъв народ" очевидно не е добър вариант за България, защото по думите Ви са подчинени на кукловодите, а посредством служебното правителство се цели възстановяването на социализма и руското влияние, то какъв е добрият вариант за България?

- Първо - да, и двата споменати варианти са лоши за България. Добрият вариант е да се направи една постоянно действаща "Кръгла маса" и на тази "Кръгла маса" да се направи една нова дългосрочна стратегия за развитието на България, да се изработят срочни програми, да се избере един програмен парламент, който да узакони с гласуване решенията на "Кръглата маса", и едно програмно правителство, което в срок да изпълни новата правила.

- Въпросът е кой да бъде на тази "Кръгла маса", защото ако същите хора я реализират...

- На "Кръгла маса" не могат да сядат партии, тъй като те си имат програми и стратегии. Никой не може да има две програми и две стратегии. Това е нонсенс. Трябва да седнат експерти, партийно необвързани, и особено да се даде възможност за участие на българите, които живеят в чужбина. Те са видели друга стратегия, видели са друг начин на живот и естествено те могат да сравняват. Българите, които останаха тук, в огромната си част нямат с какво да сравнят.

- Но тук има един любопитен момент. Сред българите в чужбина наистина има доста интелигентни и кадърни хора, но в последна сметка "Има такъв народ" е първа политическа сила при гласуването в чужбина, а партия като "Възраждане" събра немалко гласове. Това не е ли притеснително?

- "Възраждане" са спечелили общо малко над 80 000 гласа. Българите в чужбина са между 2 или 3 милиона. Тези, които са гласували за "Има такъв народ" и "Възраждане", са старите русофили, които където и да отидат си остават такива, защото това е тежко психично заболяване. А хората в България винаги избират по-малкото зло, това е принципът им.

Доколкото българите в чужбина, аз мога да дам и исторически пример. След т.нар. освобождение България не става веднага демократична държава. Това се случва чак в началото на XX в., когато се връщат българите, които са живели и учили в чужбина. Чак тогава нещата тръгват. Нормално и естествено е това да се повтори.

- Очаквате ли скоро да има протести, защото очевидно засега промяната се отлага?

- Протестите не решават нито един проблем. Те могат да бъдат решени само от "Национална кръгла маса", предхождана от "Регионални кръгли маси", тъй като много от проблемите в България са регионални и не могат да влязат в една национална стратегия, защото не са известни. Затова и смятам да направя една обиколка из страната, за да може септември, октомври да посъбера мои приятели и познати, които са качествени хора, и да се направят "Регионални кръгли маси". Мисля, че девет "Регионални кръгли маси" спокойно може в рамките на около месец да бъдат направени, за да може да поставят началото на "Националната кръгла маса", както го направиха поляците навремето. Те направиха една постоянно действаща "Кръгла маса", която при тях продължи над 2 години. Направиха програмен парламент, направиха програмното правителство на Мазовецки и нещата при тях тръгнаха. А те бяха не като нас на самото дъно, те бяха под дъното, но при тях нещата тръгнаха. А ние сега можем и да се поучим от техните грешки, за да не ги допускаме.

На всички досегашни президенти съм писал писма под егидата на държавния глава да се направи тази "Кръгла маса". На Радев написах пет писма, минаха години и той не ми отговаряше изобщо. Миналата година през септември му изпратих последно писмо, в което обясних, че обявявам гладна стачка и докато той не изпълни закона да отговори на моите писма, аз ще гладувам. Защото щом държавният глава не изпълнява закона, в който е написано, че в едномесечен срок той трябва да ми отговори, какво остава за Иванчо?

- В крайна сметка отговори ли Ви?

- Отговори ми с един много смешен отговор, че сега не трябвало да се прави нова стратегия и Кръгла маса, ами трябвало оставки да хвърчат. Аз искам тази Кръгла маса, за да може да се смени моделът на управление и стратегията за развитие, а те искат същия модел, за да могат да го ползват. България без ново начало доникъде няма да стигне.

- Като следствие от тези евентуални "Кръгли маси", трябва ли най-после да се проведе лустрация в България?

- За лустрация е късно вече. Може да се направи един тест, който в някаква степен да бъде и като клетвен лист, и да се задължат тези хора, които са поели ангажимент в администрацията и управлението, да спазват този клетвен лист. Старите ченгета, голяма част от тях вече ги няма, а новите, които те са успели да привлекат, не ги знаем кои са, защото няма архив.

- Но от друга страна виждаме, че Георги Марков (агент Николай) все още е активен в политиката, Александър Маринов (агент Майстора) е съветник на президента, а по закона "Магнитски" бе санкциониран бившият вече зам.-шеф на Бюрото за контрол на СРС-та Илко Желязков, който също е работил за комунистическата Държавна сигурност.

- Тези хора нямат бъдеще. Агент Николай е на близо 70 години. Докато младите хора, които те са привлекли и в някаква степен са ги вкарали в "играта", ние не ги знаем, защото те не са архивирани, както казах.


Бел.ред.
И двете партии, ИТН и ГЕРБ, обещаха на избирателите си мажоритарен вот и получиха общо 128 депутата. Сега ще изпълнят ли обещанието си? Линк към резултатите


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 95 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 хъхъ

    223 43 Отговор
    Да си 20-годишно чалгарче и да гласуваш за Славчо - разбирам, но да си зрял човек на 35-40-50г. и да пуснеш гласа си за него...сега били разочаровани, а малко ли ви предупреждавахме, но вие си го пранихте, той щял да донесе промяната...

    Коментиран от #21, #35, #80, #116

  • 3 ИТН

    93 19 Отговор
    г-н БОС, а ИБГНИ на кой е подчинен тогава?

    Коментиран от #78, #126

  • 4 1618

    90 24 Отговор
    Ако,на Нинова чавка не и е изпила ума,няма да подкрепи кабинета на ИТН!В противен случай нейната глупост и политическа недалновидност ще завлекат БСП на дъното заедно с Има такъв народ! Те не подписват никакво споразумение,защото са наясно,че не могат да изпълнят програмата си с това правителство на тайната завера и задкулисието с ДПС и ГЕРБ!Те дойдоха с измама и ще си отидат с измама!За седящия на дивана клоун,кукловод е ясно-не е добре физически и психически,предаде България и с гордост може да носи титлата”Предателят на нашето съвремие”въпросът е какво ще кажат избирателите за Нинова и БСП-кой път избират?На предателите и подменителите на вота на протестиращите хора или пътя на демокрацията,морала и честността към всички граждани стачкували месеци наред против корумпираното,крадливо,мафиотско управление на Борисов?
  • 5 Сатана

    24 129 Отговор
    На есен Борисов се връща заедно с ПКП и Стъки в НС и започва обратното изчегъртване.Ще развърже кесията толупа,няма начин.

    Коментиран от #49, #57

  • 6 БОСИЯ

    87 10 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Той е като мумуята, не спи, не се храни, не се къпе и не носи чорапи, но винаги се завръща.
  • 7 Всичко разбрах

    109 27 Отговор
    Трябва ни луд генерал, и военна хунта, и много избити след полунощ! По съдебен път, нищо не може да се случи, само дръжки!

    Коментиран от #85, #105, #118

  • 8 В.В.П.

    66 9 Отговор
    Почистете ,първо ,миризливеца.!!
  • 9 1618

    111 21 Отговор
    Цялoтo oбкръжeниe нa Cтaниcлaв Трифoнoв и ИТН ca лъжци и мaнипулaтoри в cтил Бoриcoв! Никaк нe ca дoбрe c глaвитe и имaт пcихични oтклoнeния!Нa фaктитe cрeщу пoдмянaтa нa вoтa- тe кaзвaт лъжи,нa иcтинaтa зa прeдaтeлcтвoтo и зaдкулиcнитe дoгoвoрки c ДПC и ГEРБ - тe пaк кaзвaт лъжи! Нaиcтинa ca зa пcихиaтриятa,a нe зa Пaрлaмeнтa!Трифoнoв ИТН пoвeчe нямaт мяcтo в пoлитикaта и в Парламента!
  • 10 нови избори

    101 31 Отговор
    Гласовете на ИТН ще отидат при Демократична България, Изправи се! и Възраждане. Чалгарите вън от парламента.

    Коментиран от #71, #102

  • 11 Биби Кинг

    48 11 Отговор
    Не ми се сардете пемберуги,ма от тоа по голем и по мръсен калъф едва ли се е раждал у Бойковина деа!
  • 12 гост

    65 18 Отговор
    Прости мисли на вечно проЗД човек! То в този си вид повече прилича на примат/
  • 13 Орел

    53 6 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    А тоя как смърди! Като се разминеш с него на улицата, направо ти люти на очите!
  • 14 Мая Галева

    25 37 Отговор
    Аз съм сестра на мутрите Галеви ходила съм в сарайте на Доган и при Божков и Бойко
  • 15 Босия ДСдент

    51 14 Отговор
    Босия "гладува" почти 90 дни, но накрая го хвана срам и прекрати стачката, че така можеше да "гладува" още 10 години.
  • 16 Българка

    86 15 Отговор
    Питам избирателите на ИТН какво ще предприемат? Няма ли да поискат обяснение от Слави и сценаристите му? Няма ли да отидете пред ТВ 7/8 да благодарите ?.....
    Питам депутатите на ИТН- сред тях всички ли са безгръбначни, безморални българопродавци?: Ще се намерят ли сред тях достойни и морални, които да се противопоставят на напоителните извращения , гнусотии, скандални изцепки и предложения?
    Питам Ива Николова, Мика Зайкова и другите от гражданската квота дали спят спокойно, дали се гордеят с ИТН?

    Коментиран от #97, #98

  • 17 Подзаглавието

    12 3 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Авторът е възкликнал доста учудено с подзаглавието XD
  • 18 ле ле

    36 9 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    този се храни обилно на закуска, а на обяд каквото останало по брадата..за глупостите казани от господина с лопата вместо лице няма да говоря..
  • 19 Босия

    17 30 Отговор
    Ги знае нещата.
    Вярвам му.
  • 20 Босия Бог

    21 23 Отговор
    Добре че се е родил този човек, че да ни каже истината 🤤

    Коментиран от #45

  • 21 Кой предлагаш

    21 13 Отговор

    До коментар #2 от "хъхъ":

    Дай ми някой чист и нямащ нищо общо с ГЕРБ и ДПС?
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Слави е голям шоумен

    23 7 Отговор
    и малка личност..
  • 25 животновъд

    28 12 Отговор
    Откога и на човекоподобните питеци взехте да давате думата да ни наставляват?
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Бял Нос

    30 1 Отговор
    А, кукловодите са Ахмед Доган и Атанас Тилев ако някой все още не е разбрал!!!
  • 29 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    11 2 Отговор
    така на
    ДОГАН
    ПЕЕВСКИ
    ПРОКОПИЕВ
  • 30 На Слави му трябва 120+сигурно

    11 29 Отговор
    Мнозинство в Парламента за да му гарантира реформите, които би направил, Сега няма такова, само глупак би направил Правителство без Гарантирана подкрепа!! Пускате фитили и блъфове, предал тоя, предал оня, няма да се хване на Празна въдица!!! На някой много им се иска, но няма да се случи, а всеки, може да говори каквото си иска!! Слави ще направи най правилния ход и няма да се съобрази със тези които"бабуват" и Врачуват! Говоренето и Реване то са разрешени, някой ако иска и да Вие!!!!!!
  • 31 Реалист

    8 3 Отговор
    Ай тиктит бе космоглав:)
  • 32 Дамм

    19 7 Отговор
    Босия е идеален кадър за министър на културата!

    Коментиран от #40

  • 33 Аборигените изглеждат по добре от

    33 9 Отговор
    Босия!! Жив Клошар!!!
  • 34 пешо

    20 8 Отговор
    е, щом и тая дев.иация на природата я изкарахте, за да докарате от девет дерета вода срещу учиндолеца...
    това, което сериозно ме притеснява, е че всички са се вторачили във формата, не в съдържанието. а съдържанието е, че всички в момента работят за тиквоний първий банкянский.
    ни повече, ни по-малко.
  • 35 СТАЛИН

    27 10 Отговор

    До коментар #2 от "хъхъ":

    КУПЕТЕ МУ ОБУВКИ НА БОСИЯ..И МАЛКО АКЪЛ......
  • 36 Споко

    17 6 Отговор
    Те и децата го знаят ама им е готин кючека в чалга клубовете.31 години издигате на пиедистала се издигат сиконни чалга певици и резултата е налице .Както казваше Седефчо -Учи тате че няма да има кой да я управлява тая държава.Е май това време е настанало.
  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Непоносимо

    30 3 Отговор
    Знаем я ние тази КРЪГЛА маса, която после се оказва тпиъгълна
  • 39 Ъъъъ

    11 18 Отговор
    статуквото е тези които са били във властта от ГЕРБ, ДБ, БС(К)П, ИЗПРАВИ СЕ ДА СЕДНА, ДЪПС. Хора в тези партии са участвали във властта при Бойко. Затова МИСИРСКИТЕ МЕДИИ и всички от тези партии атакуват ИНТ...
  • 40 СТАЛИН

    8 3 Отговор

    До коментар #32 от "Дамм":

    НЕ, ЗА ИИНИСТЪР НА ОБУЩАРИТЕ....
  • 41 Доволен от вота

    16 2 Отговор
    Точно така, прав си, ама къпи се, бе човек.

    Коментиран от #48

  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 ВАЙвай

    29 8 Отговор
    Как не ви е неудобно да ни показвате това интервю с Босия и ТЪПИЯ който лъга цяла България,че гладува.Срам и презрение.
  • 44 Трифонов се оказа най- лошото скрито ..

    32 7 Отговор
    Скрито Зло.......Такъв мръсник, който носеше и фланелката на майките от системата ни убива, докато не грабна властта и не ги изтри от ежедневието си и майките и децата им с увреждания....Трифонов се оказа най- гнусното скрито и подло зло, отровна смеска межди Куневиците на крадливия Цар, ДПС на Сопола Доган и свинята Кой и мустафата на Козят и ковид- фашистите от GAVI...Трифонов трябва да бъде смачкан, преди да е грабнал квато и да власт над нас...
  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 АМОН

    17 8 Отговор
    Малцина са чували за плана "ГОЛГОТА" на Юрий Владимирович Андропов /Велв Либерман/, за който говори Кольо Босия.

    В момента сме в неговият последен ЧЕТВЪРТИ етап водещ към СОЦИАЛИСТИЧЕСКА РЕВОЛЮЦИЯ, ЛИКВИДАЦИЯ НА БУРЖОАЗИЯТА...

    В историята има един закон - ВСИЧКО В ИСТОРИЯТА СЕ ПОВТАРЯ, НО ПОВТОРЕНИЕТО НА ИСТОРИЯТА СЕ ПРЕВРЪЩА ВЪВ ФАРС.

    Очаквам фарса сътворен от АНДРОПОВ /Либерман/

    МИСЛЯ, ЧЕ РИСКА ДА СЕ ПОЛУЧИ НЕЩО СЪВСЕМ РАЗЛИЧНО ОТ ПЛАНИРАНОТО Е МНОГО ГОЛЯМ.

    КОЙТО СЕЕ ВЕТРОВЕ, ЖЪНЕ БУРИ.
  • 47 Ха ха

    6 20 Отговор
    Като кошер пчели всички. Няма кокал... ИТН мачкай😂😂
  • 48 ХИПАР ДЖУЛАЯ 1988година

    10 1 Отговор

    До коментар #41 от "Доволен от вота":

    ..И АЗ НЕ СЕ МИЯ ОТ ДЖУЛАЙ МОРНИНГ КАКТО СТАНА ХИТ🎸🎸🎤🎤🌚🌚🌚ТРИФОНОВ КАТО ИМА СЕДЕМ ОСЕМ УМИВАЛНИКА ЩО Е„ МРЪСЕН,”А!?ПИТАЙ И ГАНДИ👳
  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 незнайко

    21 6 Отговор
    Просто в последния момент ГЕРБ ще гласуват ЗА и всички останали ще останат с пръс в устата !!! ИТН ще се оправдаят, че е без значение кой ги е подкрепил и играта продължава !!! Трифонов не е разговарял с ГЕРБ- ДИРЕКТНО, но това не означава, че не могат да го подкрепят !!!
  • 51 Гандалф

    13 1 Отговор
    А коя партия не е подчинена на коловодите си...хората в сянка които дават парите и , и дърпат конците...те си преследват своите си цели, дали полически или финансови...да не мислите, че протесните партий нямат такива...просто се използват справедливия протест на хората за техните си игрички...
  • 52 Анонимен

    28 3 Отговор
    Босия, кажи ги тия кукловоди бе, човек! Назови поне един по име! Искаме да ги знаем кои са. Назови ги или млъкни!

    Коментиран от #89

  • 53 бягай бе

    12 3 Отговор
    мърша...
  • 54 Иво

    11 13 Отговор
    Много е прав Босия. Сатаниста реши да се отдели от др. Радев и ето какво му се случва. Дори Рашков може да го арестува. Белене още не е ремонтиран.
  • 55 Смърфиета

    13 3 Отговор
    Този с прави на луд ама е голям хитрец, юдей интригант. Дано гори в ада цар Борис, че не ги прати на Айхман!!!
  • 56 НЯКОЙ

    24 3 Отговор
    Като чуя за "кръгла маса" и се сещам за предателите от СДС ... Те все около кръглите маси се въртят - шведските кръгли маси!
  • 57 Зайко Байко многознайко

    5 1 Отговор

    До коментар #5 от "Сатана":

    Надай се конЬО на эеленА тревА! Ако стане така личноще ти се иэвиня!🙄🤔
  • 58 боссс

    17 6 Отговор
    Този опърпан лъжец от къде изпълзя? Тоя не каза да ГЕПИ какви са, за бандата на крадците ГЕПИ нищо не казва, за ДПс нищо не казва, за лъже демократите нищо не казва и за пчеличката мая нищо не казва, защо така? Айде нямаме нужда от един пропаднал цървул да ни пробутва пропагандата си.

    Коментиран от #67

  • 59 Зайко Байко многознайко корекци.

    3 1 Отговор
    ...лично ще...
  • 60 Лъчо Мозъка

    14 1 Отговор
    Много голем експерт. Капацитет.
  • 61 Един

    21 2 Отговор
    Този в кой век живее?! Какви “кръгли маси” сънува?!?!
  • 62 Босия сие клошар, каквото и да казва,

    7 6 Отговор
    Кошарите изкараха да Плюят по ИТН!!!
  • 63 Миралай

    10 2 Отговор
    Жингиби рекох ти че зян курбан ставаш ти свята република ше си правил за тая сган😂😂😂😂

    Коментиран от #69

  • 64 кин

    7 3 Отговор
    За съжаление всички са подчинени на посочените от господина.От много години го повтарям, че ефект от гласуването няма точно поради тази причина.
  • 65 бай Димитър

    10 8 Отговор
    Г-н Николай Ганчев Колев, както винаги сте точен и ясен, добродушен и деликатен. Нищо че сте страдал доста за правдата ,оставате си все същия оптимист. Никакви кръгли маси няма да помогнат за да се спрат кражбите и разсипията на държавицата ни дето е колкото половин Истанбул. Вярно, че е късно за ЛУСТРАЦИЯ , но ако се извърши една качествена и вече належаща ДЕЦИМАЦИЯ на цялата държавна и общинска администрация ще е май-май друг ефекта !? А Кольо какво ще речеш? И тъй после при юристите, медиците, полицията и т.н. Сакън да не си помислиш, че става дума за избиването на толкоз много ЧИНОВНИЦИ ! Достатъчно е само отстраняването им. Поздрави. Твой съученик Димитър Велков. Стара Загора.

    Коментиран от #68

  • 66 Hahahah

    12 3 Отговор
    Радев и руско влияние? Ха ха ха.
  • 67 Смърфиета

    4 2 Отговор

    До коментар #58 от "боссс":

    Абе, колега, секлецарката на премиера е тяхна, виж защитите през последните 5 години на страницата на СУ, да видиш при кого е защитила на каква тема и какво общо има този кривоглед със стигмати на ендогамия в рода, смугъл сервантесовски съзаклятник.
  • 68 Бай звездан

    9 3 Отговор

    До коментар #65 от "бай Димитър":

    Без избиване няма да има оправия...трябва около 1 милион политици администрация лесничей митничари милиционери мутри олигарси да бъдат елиминирани
  • 69 Смърфиета

    2 1 Отговор

    До коментар #63 от "Миралай":

    Да, па и да си курдисат столицата в Кудс. А в Медина не щат ли?
  • 70 Фираки Брадаки

    7 2 Отговор
    Мислих този че е поне малко по умен от Боко..ама,мноо фира дал!
  • 71 ЗадачкаЗакачка

    4 6 Отговор

    До коментар #10 от "нови избори":

    Аз съм от ИТН и според теб ще ида при другаря Атанасов или другарката Дончева?! Жегата идва ....

    Коментиран от #76

  • 72 Васил

    14 3 Отговор
    По голяма простотия не бях чел колко ти платиха бе обитак?

    Коментиран от #93

  • 73 Мачкай

    5 15 Отговор
    Слави и нови избори да има ще видите че ИТН ще спечели пак имайте в предвид че хората бяха на почивка когато бяха изборите.Старите муцуни кокала не пускат.Безсрамници.
  • 74 ИМПЕРИАЛИСТ

    12 10 Отговор
    Бойко Борисов ги изработи всичките кукловоди и се промуши през „иглени уши” . Ето за това ги е яд, най-вече на себе си, че проспаха и подцениха „бодигарда на бай Тошо”, а всъщност "Ръководител катедра" в академията на МВР в Симеоново .
    Кукловодите се усетиха и заеха всички капии. Така че и дюшеш да хвърляш, друг да не може да се промуши. В държава като нашата, където трима комунистически министър председатели са били офицери от "Лубянка", московската агентура е проникнала до всички нива.
    По тази причина трудно се намират ръководни кадри.
    В политиката Радев е Н-И-К-О-Й и комунягите в БСП го ползват за параван, като същевременно провеждат про-кремълската линия в управлението.
  • 75 Гробар

    10 6 Отговор
    Босия затова е бос щото е гола вода и въздух под налягане!
  • 76 5682

    6 2 Отговор

    До коментар #71 от "ЗадачкаЗакачка":

    Като си от ИТН имаш ли 1 млн. на сметка, почиваш ли всяко лято на Карибите, Бахамите, Бали, имаш ли къща в полите на Витоша и такава на Халдики. Ако нищо от това нямаш, спомни си вица за този, който твърдял, че е г.... На поставените по-горе въпроси отговорил с НЕ. Какъв г.. си ти, ти си прост п....., му отговорили.
  • 77 3456

    8 5 Отговор
    Николай Колев-Босия пред ФАКТИ: "Има такъв народ" е изцяло подчинена на кукловодите“”
    Точно така е!

    Коментиран от #87

  • 78 стоян

    5 2 Отговор

    До коментар #3 от "ИТН":

    До 3 ком -Е как на кого -всички знаят че е втората партия на Бошков
  • 79 Матей

    8 2 Отговор
    Радев няма как да е руски агент,защото е американски,последните не биха го търпели като двоен агент,пък и го виждаме как се прояви с триморието.Идеята за кръгла маса по принцип е добра,има и някои слаби места,напълно безпристрастни и принципни хора трудно се намират,може да се опитат да инфилтрират агенти на олигархията за да овладеят и това движение отвътре.В чужбина има повече будни българи,първо защото са се откъснали от местната тягостна обстановка и объркваща пропаганда,отдалечени от тукашните зависимости,високия им процент гласуване за Възраждане го показва.Динамиката на събитията може да превърне местните кръгли маси в комитети ,а централната в конвент,в което разбира се,няма нищо лошо.

    Коментиран от #81

  • 80 Елементарно е

    6 7 Отговор

    До коментар #2 от "хъхъ":

    Изправи се Българийо!
    Виж кой идва!
    Сляпа ли си?
    Мая Костинбродска не си е заминавала!
  • 81 Само питам

    12 4 Отговор

    До коментар #79 от "Матей":

    КОЙ инсталира адвокатчето Хаджигенов
    начело на протестите?
  • 82 един от многото

    8 4 Отговор
    На босия с най голямо удоволствие бих му обул и двата крака в една обувка!
  • 83 Ццц

    4 7 Отговор
    Бе изобщо от дървен философ до клошар, всичко е впрегнато да ни убеди в нещо. Понеже вярата ми в българските журналисти е точно колкото в прокуратурата, бих дал шанс на това правителство. А на слушалките на телефони бодро: да ви е... пу...май. копе...мръсни..мрете в тор!
  • 84 Ема

    10 2 Отговор
    Това "куку" е вредно за България! Защо ни го пробутвате да го четем?
  • 85 Фазера

    3 0 Отговор

    До коментар #7 от "Всичко разбрах":

    От горе надолу наред.
  • 86 Поли от Симитли

    7 0 Отговор
    Къдравата Сю кавалила по добре от бикинистата???
  • 87 Аре

    8 0 Отговор

    До коментар #77 от "3456":

    Кукловодите та кукловодите всички ги биле знаели а никои не казва кой са. Поне Кольо да ги каже, ама и той не ще бре.
  • 88 Дантелев

    11 2 Отговор
    Агент Николай на наближава 70 , а е на 71 години, роден е през март 1950г., след близо половин година прави 72 години. Той изигра мръснишка, подла и предателска роля спрямо демокрацията. Същевременно се обогати от държавната трапеза чрез различни постове- депутат, председател на партия, конст. съдия, пак депутат, парите ги получава тук, а ги харчи в Будапеща.
  • 89 Свинаров

    4 0 Отговор

    До коментар #52 от "Анонимен":

    Чичо Денчев, Митьо Гестапото, Бригадир, Сараите-Доган, библиотекарите, руските хора, Ч. Чернев, свинаря Гергов
  • 90 Макробиолог

    8 3 Отговор
    Тоя сбъркан човечец да си гледа псориазиса,нпо паричките и толкова....щот около кръгли маси се събират кръгли ид...и$о$ти както показа не толкова далечното минало......истинските дисиденти на комунизма се брояха на пръстите на едната ръка,като Минев например......какъв нов път търсим?..правова,икономически развита,интегрирана в европ структури,но отстояваща собств ..си интереси,просперираща и даваща шанс на наемния труд,малкия и средния бизнес,живее и се развива тук....е?на книга го има и сега,но когато се появява за пръв път почтен,достоен президент и ефективно макар и крактовременно пр-во с голяма обществена подкрепа,изпълзяват разни и вадят крадци на кодове и китайски правителства,путин и агентите му,5тата колона...и прочие...ми да гласуваме за сдс бе,драги...
  • 91 Ехооо...

    9 2 Отговор
    ...Кукууу...,аз съм санитар от психоболницата в Раднево...!Учудвам се,че Бат Колю-Босия,все още не е при нас...,а има всички симптоми....🙄😔😤😰?!?!

    Коментиран от #92

  • 92 Д-р Петров заслужил психиатър

    6 2 Отговор

    До коментар #91 от "Ехооо...":

    Неее! Той е наш,на Карлуково кадър. Всички "демократи " са наши кадри.Пуснаха ги на 10.11.1989 и сега не можем ги съберем.
  • 93 Д-р Петров заслужил психиатър

    6 3 Отговор

    До коментар #72 от "Васил":

    Кольо босия-луд лъже за без пари.ей тъй за една ракия и за спорта...
  • 94 Ало,Босия...

    10 3 Отговор
    ...кво стана с борбата ти с фалшивите шофьорски книжки...?!Или само вдигна пушилка и после се сви в миризливата си черупка...?!?!
  • 95 ей болен либерален дебелак

    7 4 Отговор
    Босия е продажник дърт.
  • 96 Просветен илюминат

    4 1 Отговор
    До кога ще си избирате и коментирате управляващи с психични проблеми?
    Не от ковид,а от друго страда света,но явно още не схващате от какво........
  • 97 Българче

    3 1 Отговор

    До коментар #16 от "Българка":

    👏👏👏 !
  • 98 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 99 ХА ХА ХА

    10 6 Отговор

    До коментар #98 от "Слави Трифонов":

    Не знам дали избирателите на ДБ имат мозък , но тези на ИТН със сигурност нямат .
  • 100 Доволен

    7 3 Отговор
    Перфектно се чувствам, държавата си работи без много шум, няма кой да ми блее от джипката, тоя уикенд ептен го отнема, така че сичко е шест.
  • 101 ИНДИВИДА

    6 6 Отговор
    Е просто един откровен лъжец и елементарен нагаждач , явно на хранилката на мутрата от сик !
  • 102 Гръч

    1 5 Отговор

    До коментар #10 от "нови избори":

    Герберски мечти
  • 103 уеиуеи

    5 4 Отговор
    Уникален тъпунгер - ако ИТН бяха свързани с ДС или кукловодите вече щеше да има правителство. Всичкото това оплюване нали идва от медиите на кукловодите
  • 104 ПАК ГИ ИЗКАРВАТ ТЕЯ

    4 3 Отговор
    ОТ КОВЧЕГА ДА ПЛЮЯТ СРЕЩУ ПРОМЯНАТА. ..ТАКОВА ЖИВОТНО НЕМА 😈
  • 105 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 106 Marinov

    3 2 Отговор
    На Господина, май до обяд са му криви Видения му а след обед Сянката му! Изкокоригал и Кодкодякаш от Бунището на Историята!
  • 107 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 108 Добро утро

    6 4 Отговор
    Кукловодите се намират в американското посолство. САЩ имат нужда от Македония и Албания. Не го ли разбирате? И още - другите кукловоди са в Брюксел - пасмината от олигарси, които създадоха ЕС. Това е всичко. 500 хиляди американски и натовски войници пръснати по целия свят пазят американските и европейски интереси. Плачат за богатствата на Русия. България няма истински политици. Всички са влечуги минали през кабинета на Херо Мустафа. Ние трябва да се учим от родолюбието на руския народ, а не да плюем върху него.
  • 109 алепу

    1 2 Отговор
    Другари журналисти вече трябва да се обясни на простия български народ и тези които се настаниха в Софето кои са кукловодите. А това са онези до Мъртво море дето тайно вечеряха с Ицето и после го разпънаха на кръста. Онези дето вдигнаха селяните в провинция Юдея и после Помпей Велики ги изби до крак, онези дето сложиха на Украйна комик а на нас чалгар. И дето в Китай се носи приказката за Затворения град ...тук има 9999 стаи а 1оооо е горе на небето.
  • 110 аз съм Веска

    0 2 Отговор
    ВОДАТА НА КРЪГЛАТА МАСА ИЗТЕЧЕ.
    ТО БЕ ВИТОШКА , ГОРНОБАНСКА , КНЯЖЕВСКА ,
    ЛЕЕ СЕ УЧИНДОЛСКА , НО И ТЯ Е НА ПРИВЪРШВАНЕ .
    ЧАКАМЕ ЗЛАТНАТА ВОДА , В КОЯТО ПЛУВА ЗЛАТНАТА РИБКА , ИЗПЪЛНЯВАЩА ЖЕЛАНИЯ . КОЙТО Я ХВАНЕ , МНОГО ДА УМУВА КАКВО СИ ПОЖЕЛАВА ...

    Коментиран от #112

  • 111 Ми да

    0 1 Отговор
    Самия факт че са допуснати да се кандидатират за изборите, доказва, че са едни от Тех, не са от нашите.
  • 112 КолевБосия

    1 1 Отговор

    До коментар #110 от "аз съм Веска":

    Веске, разбирам, че си на бяло вино, но намали дозата!

    Коментиран от #114

  • 113 Ганди

    1 0 Отговор
    Гладна стачка му е майката...

    Коментиран от #121

  • 114 Льотчик на F-16/скица с акварел/

    4 0 Отговор

    До коментар #112 от "КолевБосия":

    Леко си недоразвит, щом не схвана иронията на Веска. Тоя Босия да не си мисли, че е крал Артур, с рицарите на КРЪГЛАТА МАСА? Той, лаладжкята, не разбира изобщо от управление, механизми и власт... Едно си знае ТОЙ-РАЗГОВОРИ, като че ли досега нямаше безкрайни седенки... Защото, каквото и да се реши на маси, ТО СИ ОСТАВА ТАМ!! Няма начин тези решения да минат през комисии, министерства и парламент-дори и през президента/нищо, че няма реална власт, а само представителна, витринна.. /. Босия си е пътуващ никаквец, със желание за значимост...
  • 115 НикогаВечеСДСЧума

    4 1 Отговор
    Бай Кольо яко го е закършил.Заприличал е на ...
    Помниш ли Бай Кольо:"Кой не скача е червен!"?
  • 116 Bellingcat

    0 1 Отговор

    До коментар #2 от "хъхъ":

    Дай едно предложение - защото видяхме и демократи и царе и пожарникари бодигардове комунисти социалисти и още и още
    и накрая едно голямо нищо
  • 117 Панчо

    1 1 Отговор
    Абе щом толкова години ходиш бос, не искам мнение от теб.
  • 118 Непознат

    1 1 Отговор

    До коментар #7 от "Всичко разбрах":

    А нима ти ще определяш кои да са избитите? Който копае гроб на друг, сам пада в него. Това не го забравяй!
  • 119 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 120 Шердан Българов

    2 1 Отговор
    НИКОЛАЙ БОСИЯ Е НЕПОПРАВИМ АЛКОХОЛИК ТАКА ЧЕ БОРБАТА МУ Е ЗА ШИШЕ МАРКОВО ПИТИЕ КОЙТО МУ ГО ОСИГУРИ ПЕЧЕЛИ СЛОВООХОТСТВОТО МУ!
  • 121 Шердан Българов

    2 1 Отговор

    До коментар #113 от "Ганди":

    ДА! ГЛАДЪТ Е ЗДРАВОСЛОВЕН НАЧИН НА ЖИВОТ АМА АКО НЕ СЕ НАЛИВАШ ДЕНОНОЩНО С АЛКОХОЛ !
  • 122 Наблюдател

    0 3 Отговор
    Въпреки библейския си вид Босия е много прав!
  • 123 Левски

    3 1 Отговор
    Никакъв Социализъм не заслужаваме само мор малко ни е даже...
  • 124 Този нали

    6 0 Отговор
    от пет години е в гладна стачка ? Как така е жив ? Или Прокопиев и него го нахрани ?
  • 125 В.В.П.

    5 2 Отговор
    По комунизма,тоз отпадък,щяха да го изкъпят,сега е като ,, Волния Уили,,..Мръсен и щастлив!!
  • 126 Обутият

    1 1 Отговор

    До коментар #3 от "ИТН":

    На мен кои раион ще ми да дадеш да събера приятелите си И ти си изпята песен ами що се обаждаш Видяхме ви и вас