Last news in Fakti

10 Август, 2021 21:45 13 821 58

Методи Андреев пред ФАКТИ: Борисов, Доган и Трифонов са политически олигарси

  • методи андреев-
  • бойко борисов-
  • герб-
  • слави трифонов-
  • има такъв народ-
  • ахмед доган-
  • дпс

"Хората не искаха, не излизаха 1 година по площадите, за да заменим един Борисов с друг Борисов, на мястото на Борисов да дойде Слави със същия манталитет и поведение", каза бившият председател на Комисията по досиетата

Методи Андреев пред ФАКТИ: Борисов, Доган и Трифонов са политически олигарси - 1
Снимка: ФАКТИ

"Ако искаме цял свят да ни сочи като глупав народ - нека да го направим, да докараме Борисов пак на бял кон, за да напълни второ чекмедже. А може би и трето, може би и четвърто". Това заяви пред Лили Маринкова в студиото на ФАКТИ Методи Андреев, бивш председател на Комисията по досиетата и народен представител - от ОДС и ГЕРБ, респективно в 38-ото Народно събрание и след това в 43-ото.

"Не е въпросът дали Борисов ще се върне на бял кон или на бяла кобила, въпросът е, че този модел трябва да бъде изхвърлен. Проблемът е, че ние не намираме достатъчно ресурс, за да го направим. Непрекъснато се появяват копия на Борисов, които в публичното пространство претендират, че са по-добро копие и че те са оригиналът. Такъв случай имаме със Слави Трифонов. Може би те затова са се и скарали (б.р. Бойко Борисов и Слави Трифонов). Известно е, че между двамата е имало дълго приятелство", добави Андреев.

"Мисля, че Борисов когато се огледа в огледалото, може би не вижда само себе си. Може би вижда и Слави Трифонов там, може би вижда и Делян Пеевски. Те са като две страни на една и съща монета", заяви още той.

"Аз не мога да разбера, познавам поне няколко разумни хора от тези, които са при Слави депутати, как може да търпят такъв лидер?", чуди се бившият народен представител.

"Аз бях в групата на ГЕРБ и видях как разумни и интелигентни хора бяха смачкани, стъпкани, превърнати в нищо в името на това да стоят там, да взимат едни заплати или да имат някакъв бизнес, за който мислят, че всичко дължат на Борисов", отговори си сам на горния въпрос Методи Андреев с пример от недалечното минало, когато той бе в парламентарната група на ГЕРБ, избран като гражданска квота.

"Вижте случая с Цвета Караянчева. Тя за мен беше една изключително читава жена, аз не го крия и не смятам, че казвам някакво кощунство. Аз съм учуден как тя можа да достигне до такова дъно. По този безсрамен начин да я обиди нейният лидер, а тя да продължи да му слугува, да блюдолизничи. Това е манталитет. И това виждам и в "Има такъв народ", каза още по темата Методи Андреев.

"Човек, когато не разбира къде свършва шоуто и къде започва сериозната политика, смятам, че не става за политик. Знаете една стара мъдрост: политиката е проста работа, но не е за прости хора. В българската политика интересът на всички ни е да излезем от това блато, в което ни закара моделът на Борисов, Пеевски, Сотир Цацаров, Гешев. Всички искаме това да стане, сигурен съм, че и хората, които членуват в ГЕРБ искат това да се случи, само че ги е страх да си го кажат", коментира бившият председател на Комисията по досиетата.

По поведение Методи Андреев сравни Слави Трифонов с Доналд Тръмп, но отбеляза, че шоуменът от Плевенско е доста далеч от американския бизнесмен и бивш президент на САЩ.

"Виждате ДПС колко умело и гъвкаво се държат. Те не са далеч от идеята включително да гласуват за нов Висш съдебен съвет и за нов главен прокурор, само и само да остане ядрото на модела, да останат инициаторите. Както се казва, да дадем на масите жертва - дали ще е Борисов, дали ще е Гешев, а може и двамата, но важното е моделът да остане", анализира Андреев, а след това добави:

"За да се освободим от този модел на нас ни трябва трайно, стабилно управление, със сериозно парламентарно мнозинство - поне от 135-140 човека. Защото батакът, в който ни е вкарал този модел, той ще доведе до сериозни социални сътресения, ще има и сериозни политически сътресения. Трябва ни стабилно мнозинство с ясна позиция и ясна цел".

"Знам и съм убеден, че Слави Трифонов няма как да е независим", категоричен бе Методи Андреев. Той направи съждението, че Трифонов, Борисов и Доган са пълното олицетворение на партиите си. "Тези тримата са политически олигарси. Те, чрез политическото доверие, което хората дават на тях, всъщност виждат уреждане на своето собствено его. Преди всичко е Доган, защото той е оригиналната политическа фигура, която започва всичките тези проблеми", каза още Андреев.

"Като се счепкат интересите на олигархичния кръг около Доган с олигархичния кръг около Борисов, и с олигархичните кръгове около БСП, тогава понаучаваме какво се случва в тази държава", отбеляза той с основание.

Методи Андреев попита вярно ли е, че Слави Трифонов освен комшия на знаковата фигура от ГЕРБ - Орлин Алексиев, и често ходи в офиса му. "Вярно ли е, че Орлин Алексиев стои зад неговия проект?", запита още някогашният народен представител.

Той обясни, че Орлин Алексиев е един много заможен човек, който е бил общински съветник от ГЕРБ в София. "Той беше дясната ръка, той беше наместникът на Бойко Борисов", вметна Методи Андреев и сподели, че са му казвали, че Алексиев е имал по-голяма власт в София от кметицата Фандъкова.

Андреев изтъкна и това, че Слави Трифонов си признава, че е бил приятел с мутри. "Той е бил приятел с мутри. След като си бил приятел с мутри, какво възпитание, какво поведение да имаш? Той бил приятел с Васил Илиев, Бог да го прости, не крие, че е бил и с Поли Пантев. Той ги разказва тези неща. Казва, че Доган бил мъдър, има негови изказвания, и ние сега се чудим какво се случва. Другото е лошото! След като тези неща ги знаехме, защо ни излъгаха за пореден път? Това са 600 000 български граждани и забележете - млади хора. Вярно е, че те не четат много, те слушат това, което се вижда".

Според него партията на Станислав Трифонов изпълнява ролята на "вълшебно наметало", посредством което изчезва цялата грозота на управлението на ГЕРБ.

Той бе категоричен, че предлаганият от "Има такъв народ" за вътрешен министър и вицепремиер - Петър Илиев, в интервюто си за Нова телевизия не е дал ясни отговори по спорните моменти около биографията му.

"Хората не искаха, не излизаха 1 година по площадите, за да заменим един Борисов с друг Борисов, на мястото на Борисов да дойде Слави със същия манталитет и поведение. Борисов не ходеше в Парламента като премиер, Слави Трифонов не отиде в Парламента като депутат. Аз разбирам - в момента е бил болен, ок, на всеки се случва. Пожелавам му да оздравее, ако е болен действително от нещо сериозно. Обаче не може да контактуваш във Фейсбук с хората, които искаш да управляваш. Абсурдно е. Ако действително ти не можеш да контактуваш директно с хората, тогава намери друг лидер, който да е по-нормален, по-сговорчив.

Как виждате тази работа ние да сменяме такъв тежък, крадлив, корупционен модел, олигархично-мафиотски модел, без подписи? Не става така. Трябва да има подписи от страна на ИТН, трябва трима човека да подпишат това, което би трябвало да се подпише. На първо място лидерът Слави Трифонов, на второ място председателят на парламентарната група - Тошко Йорданов, и на трето място кандидатът за премиер - Пламен Николов. Тези тримата са върховете на тяхната политическа сила и без техните подписи нещата си остават разговор на маса, скеч или комичен разговор. Нищо не следва от това", обясни някогашният народен представител.


Той даде коментара си и за новия главен секретар Петър Тодоров, който се оказа свързан с комунистическата Държавна сигурност: "Дотук ми дойде непрекъснато да ни пробутват хора, които са свързани по някакъв начин с онази система ДС. Президента винаги съм го подкрепял по отношение на позицията му спрямо корупцията, която беше насадена и развита особено при управленията на Борисов - корумпираната държава, обаче никак не мога да го подкрепя за неговия особен пиетет към хора, които са свързани с бившите силови структури (б.р. тоест комунистическата Държавна сигурност и другите служби на партията-държава БКП)".

"Докога ние ще търсим хора от миналото да решават въпросите на настоящето? Докога?! И после се чудим защо има такива рецидиви като Борисов, като Слави Трифонов. Всичката тази менажерия беше създадена през тези години и пак казвам, че навремето, когато трябваше да бъде осъществена политическата лустрация, българските политици не пожелаха. За това тази менажерия остана и навлезе във всички властови структури. Едни станаха доценти и професори, други станаха масони, трети - консултанти, други бизнесмени. Станаха един елит, който роди това, което сега гледаме", доразви тезата си Андреев за продължаващото наместване на кадри на комунистическата ДС на важни постове в уж демократична България. Той посочи ОДС като политическа формация, която има сериозна вина за неосъществената лустрация в България.

Припомняме, че по онова време - в 38-ото Народно събрание от 1997 до 2001 г., ОДС имаше абсолютно мнозинство и можеше да приеме какъвто закон пожелае, както и да направи конституционни промени, с които да прокара политическа лустрация за агентите на комунистическите служби, висши функционери в БКП, но също така и редови членове на тази злокобна за България партия.

За наивността на част от българите в чужбина, гласували за "Има такъв народ" с надеждата, че тази партия може да създаде условия за тяхното завръщане в Родината, Методи Андреев заяви следното: "Много са сбъркали. Ако са гледали само 7/8 и са си мислили, че България ще се превърне в 7/8 TV и ще е само ахо-ихи, скечове и закачки, значи много са сбъркали. Реалният живот не е шоу. Реалният живот е една тежка битка за по-добър живот. Човек се бори през целия си живот за по-добър живот, а не за по-голямо шоу".

Целия разговор можете да изгледате във видеото:


Бел.ред.
И двете партии, ИТН и ГЕРБ, обещаха на избирателите си мажоритарен вот и получиха общо 128 депутата. Сега ще изпълнят ли обещанието си? Линк към резултатите


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 59 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 А ти

    31 29 Отговор
    Андреев, що си!

    Коментиран от #24

  • 2 Разкритието

    73 22 Отговор
    Повече от ясно е вече, че Доган дърпа конците на Слави

    Коментиран от #25

  • 3 АНТИ ЧАЛГА

    71 16 Отговор
    Чалгаря е пълен боклук

    Коментиран от #28

  • 4 да попитам

    22 34 Отговор
    Корнелия не е ли? Загуба след загуба и не пуска власта.
  • 5 жаден

    42 63 Отговор
    А бе тоя тъпанар откъде го вадите. Какъв отворко е тоя нали беше и той слуга на Бойко. Айде стига вече ни пробутвайте лъжливи миндили. Слави е олигарх колкото аз съм парашутист.

    Коментиран от #11, #49, #58

  • 6 Светослав

    30 28 Отговор
    Поканете някой от Герб, Дпс, да чуем и други мнения. Все и една грамофона плоча въртите. Ретро хитовете с певци от бившото дс и бкп се изтъркаха. Хора над 40г не може да им се промени мисленето, това в доказано

    Коментиран от #47

  • 7 Продай България

    34 15 Отговор
    Трябва да се забрани на злобните,крадливи и малоумни софиянци да гласуват мислят само за кажба

    Коментиран от #53

  • 8 Q2z

    17 4 Отговор
    Едните ,- няма ядене , другите , - искаме да ядем, третите точат зъби.
    Орел , рак и щука ... Ние в колата . (Силни българи , слаби политици...нещо и куца на системата.)
  • 9 перничанин

    31 2 Отговор
    Орлин Алексиев от Кладница беше едно безлично шофьорче-комсомолче/активист/ в ДАП-Перник.
  • 10 Сатъра на Хана

    21 6 Отговор
    Чалгаря на Зайчаря на семейството на Земфир Яшаров Сакскобургота Живков , направи от Протеста чалга, Чудя се какво ги крои Рома Ахмет Исмаилов Ахметов - прекръстил се на Ахмед Демир Доган, Назначен лично от Земфир от Правец, за Свинар на българските турци
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 До кога?

    10 8 Отговор
    България няма да се управлява от сараи, джипка, диван?

    Коментиран от #15

  • 13 Синдикат на Ало Измамниците

    12 3 Отговор
    Те са едно цяло бе! Овце такива!
  • 14 Втулка

    17 4 Отговор
    Бай Мето е лудо влюбен в Цветана Карапуткова за да я нарича "читава жена".
  • 15 Синдикат на Ало Измамниците

    22 6 Отговор

    До коментар #12 от "До кога?":

    България, за съжаление СЕ управлява от сараи, джипки, но дано не и от дивани! Тоя учиндолски дингил се самоуби преди да е почнал, но още не го осъзнава!
  • 16 Китай

    11 8 Отговор
    Другари,бивши комсомолски секретари(от ДБ(джендър България) ) и вие,другари от БКП(ДСБ ,"юристи " и "икономисти костовисти)
    Е,що сте такива .утки майни,А?
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 ЧОБА

    8 4 Отговор
    ПО ПРИНЦИП МИ ХАРЕСВАШ АМА МНОГО СИ ОБЪРКАН БЕ ЧОВЕК ЗА ЛУСТРАЦИЯТА СИ АБСЛЮТНО ПРАВ КАКТО И ЗА ОДС НО ПОМИСЛИ ТАКЪВ Е МАТЕИАЛА И ПОЛИТИЦИТЕ СА АБСОЛЮТЕН БОЛКЛУК ИЗКЛЮЧВАМ ТЕБ И БАНКОВА И ПИТАМ ЩО НАПУСНА ГЕРБ А НЕ СЕ БОРИ ДО КРАЙ ДОКАТО НЕ ТЕ ИЗГОНЯТ
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Голем смях

    7 33 Отговор
    Що за тъпук трябва да си ,че чекмеджето да ти е опорка.Цял свят разбра ,че няма чекмеджета.ББ не е толкова тъп ,че да държи милиони в ..чекмеджета.Все пак е най-дълго управлявалия премиер в България.И най-успешния в новата ни история..То не че ние имаме стара история след 1944г. И в сравнение със сегашните орел рак и щука ...ББ е цвете.Нима харесвате дебелата Дончева,Бибиткян,Галевица ,Тошко Африкански ,крадливото и алчно адвокатче..за което никой не беше чувал...повече от ББ.Търсим бяла кобилка за ББ.Завръщането на джедаите предстои.Все пак Дарт Вейдър не може да победи и трябва да има хепиенд.

    Коментиран от #21, #29

  • 21 Пръц

    16 2 Отговор

    До коментар #20 от "Голем смях":

    Бойко,ти ли си бе,палавнико.Нали само четеше без да коментираш?
  • 22 Хаха

    11 2 Отговор
    Олигарси друг път. Най-обикновени крадци и марионетки.
  • 23 Кокала

    5 1 Отговор
    Парламент не им трябва защото има едни комисии там мани мани.. Пък и тия магнитските работи са много нови още..затова всички по дупките и вече почва да се вижда че се регрупират..на славито задачата е да печели време докато премине мелето и после почваме пак с плочата дето си я знаем
  • 24 далекоглед

    9 4 Отговор

    До коментар #1 от "А ти":

    Бивш депутат от ГЕРБ.Цял живот приказва за ДС и се опитва да кадрува в ОДМВР Пловдив да назначат негов човек На това се вика гьон сурат.Най младите служители на ДС вече наближават 60 г. повечето отдавна са починали или са на възраст дето повече се интересуват от успехите на внуците и правнуците които пък са протестъри .
  • 25 Пепи

    2 0 Отговор

    До коментар #2 от "Разкритието":

    И от какво е ясно?

    Коментиран от #42

  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 UYU EU

    7 2 Отговор
    Метоооо,,Мето - колко ли му деме на президента твойта подкрепа.
  • 28 Пепи

    3 3 Отговор

    До коментар #3 от "АНТИ ЧАЛГА":

    Кажи защо е чалгар и защо е боклук ако не искаш да си мисля за теб второто .
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Пепи

    1 4 Отговор
    Предполагах, че си никакъв, нищо и никой. И не те попитах какво си, а дали имаш нещо в кофата.
  • 32 Слави Трифонов

    5 3 Отговор
    Няма да се върне Борисов бе стига плаши гаргите
  • 33 paul61

    5 3 Отговор
    A вие на неговото място как ще постъпите ? Ще отговаряте за чужди грехове ? Според мен да бяха им дали две три седмици пък да видим кой какъв е !
  • 34 5555

    6 2 Отговор
    Господин Сополееев - направете партия и ни покажете как се прави
  • 35 Гоуем смех

    4 13 Отговор
    Ша видите утре. Как ДПС-то си траяха, тъй ша изгласуват на Славчу... ъъъъ техното си кабинетче. + Още няколко патки от другите партии. А-то е за благозвучие.
    Ако се засрамят (т.е. малко са платили) и не стане, продължаваме с връщането на комунизЪма. Чорапчо назначи навсякъде ДС-та и Десита... Славчу го праи пак президент и ша видите тогаз ботуш как гази! Халал да ви е служебното правителство, скъпия ток и гориво! И на пенсионерите ще им вземат 50-те лева, за да им дадат 12. Ашколсун!

    Коментиран от #50

  • 36 Анонимен

    5 2 Отговор
    А Прокопиев какъв е, не е ли олигарх.
  • 37 1234

    4 3 Отговор
    Аз правя партия Голем Зор. После коалиция с Демократична България и ставаме ДБГЗ. Произнесете си го сами! Кой ще става партиен ч...н?
  • 38 Пешо

    8 1 Отговор
    Тоз фалцет не беше ли гербаджийски депутатин? И той акъл дава. Не можа да се нареди на копанята как требва, като биковчето и сие и сега плаче за поста. Гиди Долни маймуни!
  • 39 Перо

    7 1 Отговор
    И тоя е от същото тесто,боклук,та дрънка!
  • 40 Behemoth

    4 2 Отговор
    Много прост народ.... много...това е някаква вселенска трагедия, тая простотия ...
  • 41 Една

    5 7 Отговор
    От Бойко Б. По- нормален няма за момента.
  • 42 ИСТИНАТА

    6 10 Отговор

    До коментар #25 от "Пепи":

    Сценката на плажа на Сараите в Росенец,
    с главен артист Христо Иванов-Бойкикев,
    бе режисирана от Кремъл!
    Агент Сава, Ахмед Доган е най-охраняваният агент на Кремъл в България!
    Христо Иванов-Бойкикев е внедрен в дясното, агент на Кремъл!
    Майката на Христо е била член на ЦК на КПСС!
    „Меди Доганов е мой приятел“. Това са думи за Ахмед Доган изречени от майката на Христо Иванов – Мария Бойкикева през 1989 г. в Пазарджик.
    Днес синът на видната комунистка се опитва да ни убеди, че е борец срещу Доган.

    Коментиран от #44

  • 43 име

    9 0 Отговор
    Не че съм му фен, но като цяло е прав. Само дето и ОДС беше пълно с комуняги и на самия костов не би му било в интереса да се лустрира сам. Отделно, не всички членове на комунистическата партия са боклуци. И не всичко свършено от комунистите е лошо. Все пак благодаруние на тяхната политика България беше толкова развита държава.
  • 44 мамино лекенце

    11 1 Отговор

    До коментар #42 от "ИСТИНАТА":

    Пак ли Русия е виновна за бг корупцията?! Русия ли подкрепяшу 12г престъпното управление на тиквата или ЕС и САЩ? Докато не вденете, че нашите крадци и продажници продават интересите ни и на Русия, и на Турция, и на САЩ най-вече заради лични облаги, все някой ще ви е виновен и все някой ще си търсите да ви спасява.
  • 45 В.В.П.

    3 4 Отговор
    Методи,е пълен илигофрен.!!!.Популист и демагог..За 10 евро ,продава майка си..Подлога на Бойко.!!.
  • 46 В.В.П.

    5 4 Отговор
    Никой ,Нормален ,не чете Бръщолевенето на Андреев..!! Политическа проститутка ..Който му плаща ,там танцува..На две магарета плявата не може да раздели ..!;
  • 47 Gowo

    6 1 Отговор

    До коментар #6 от "Светослав":

    Мисля, 11 години стигат.11 години все те ,ГРАБ, говореха.Сега нека ние зрителите и слушателите да си кажем и нашето.11 години Бойко Борисоф не спираше Даже накрая когато се изложи до толкова , че сам не желаеше да излиза.Нсмрри се една Севда ТВ ,та от там не спя .Сутрин и обед и вечер....магистрали.
  • 48 Какъвто

    4 0 Отговор
    главатарят,такива са и разбойниците-кресливи,нагли и другите им са виновни-това са ИТН.ПОЗОР.Мен ме интересува какво става със списъка с 38-те магистрати и политици с недекларирани сметки и имоти в чужбина????Кажете Методиев ще получим ли отговор от Рашков или друг път,както се казва??????Пазят се негодниците и се чудим кои са мафия А???????????
  • 49 Киркор

    1 0 Отговор

    До коментар #5 от "жаден":

    Пийни една студена вода и всичко ще си дойде на мястото!!
  • 50 Киркор

    1 0 Отговор

    До коментар #35 от "Гоуем смех":

    Мечтая да съм толкова прозорлив и умен като теб,о корифей на коментаторската мисъл!!
  • 51 А ти като

    0 0 Отговор
    станеш на 40, ще са анихилираш ли? Или ще спреш да слушаш чалга!
  • 52 Пацо

    1 2 Отговор
    С това крадливо и просто племе нищо не става тоя боклук горе нали е еманация на дебилите долу.Един професор беше дал прцентното съотношение,за което може да се спори дали не клони към 95 процента.Наивници са тези, които мислят,че в тази измислена държава с тези измислени политици нещата могат да се оправят.

    Коментиран от #57

  • 53 Гепи Бя

    2 0 Отговор

    До коментар #7 от "Продай България":

    Само "умини " роми и турци ли трябва да гласуват, та да избираме само крадливите ГЕРБ и ДПС ?
  • 54 Анонимен

    0 0 Отговор
    Който иска власт трябва да си биз бизе с Меди. ВИЖ КЪДЕ ПОЛИТНА ПКП. Малко акъл да имаш, но навреме на младини и с кран няма да можете нито бсп боядисаната коса, нито кпк да изгоните, защото са едно цяло те, дпс, бсп, герб в провинции и села, а и в големите градове. Меди кара влака, но къде. Ще ви заведе само бог знае. Да му мислят българите привърженици към определени партии. Започнаха строежите, стигнаха до 2 етаж и парите им свършиха.. Земи отчуждени им върнаха и табелите.. Продава се, а дпс строи замъци и довършени до ключ. Ако има желаеши обадете се на меди, той ще се обади на кмета и ви дава ключа срещу оговорената дума, и малко за тях. С заплати от 500 лева за никъде. Всичко е резерве за тяхни хора, и българи, но ако си смесен брак или имаш приятел от дпс, много млади момичета преуспяха, а нямам думи.. Задочно средно, задочно и така, но не ни трябва. Ок са си на запад. Нищо че чистят кенефи и кво като са учули, по света са, и днес една майка в черно, в платен юниверситет, 40 хиляди ни струва, др 60 хил. Пари на вятъра. Защо тия свободни университети, като не ги признавате, не ги закриете. Отварачката и тя завърши, но при чалфаджийките, може накрая да си я получи. Нямам нервихихо

    Коментиран от #56

  • 55 Георги

    0 0 Отговор
    Какви чекмеджета бе господин Андреев .Това му е за джобните.Там има сейф пълен до горе и милярди изнесени към Турция и Саудитска Арабия и Барселона и къде ли още не
  • 56 ГЕРБ=ДПС =ИТН

    0 0 Отговор

    До коментар #54 от "Анонимен":

    Те,презрените хора,са ви яхнали,като магарета и ви водят по пътят,а този път води към Ада.
  • 57 ГЕРБ=ДПС =ИТН=ПЕВСКИ

    0 0 Отговор

    До коментар #52 от "Пацо":

    Всичко може,не гласувате за тези партии ,излесте и гласувайте за тези,които ще правят реформи, но ги поддържайте,реформите не са популярни сред масите,други неща ги топлят,като банга бунгата ,600 хил привърженици на човек който е подчинен на ДПС, Трифонов заедно с Дилов син и Тошко Йорданов съдадоха2005г.партия Гергьов ден,финансирана от Мулти груп и ДПС, гласувате за ИТН получавате ДПС
  • 58 ГЕРБ=ДПС =ИТН

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "жаден":

    Слави е политически олигарх, към момента, подчинен на ДПС и Пеевски Професор Стоян Денчев ,разказна как с Дилов син са фодили ппи тего да го ворят Мултигруп,то ес ДПС да ги финансира за партия Жергьов ден,на изборите печелят 160 хил гласа, ДПС оставя Дилов син да е ръководи, а Трифонов и Т.Йорданов връщат в шоу бизнеса,това което могат, всички знаем този бизнес те е нищо друго освен масова култура, с която се въздейства на тези от масите,които е възприемат като идеология, за това ИТН, Трифонова печели 600 хил гласа, перфектно ,това го знаем от 100год.