Last news in Fakti

19 Август, 2021 09:58 5 324 43

Димитър Стоянов: ИТН не успяха да съставят приемливо правителство и сега са “прелъстени и изоставени”

  • димитър стоянов-
  • инт-
  • има такъв народ-
  • правителство

"Ето това е класически случай на бягство от политическа отговорност!", категоричен е разследващият журналист

Димитър Стоянов: ИТН не успяха да съставят приемливо правителство и сега са “прелъстени и изоставени” - 1
Димитър Стоянов, Снимка: ФАКТИ
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

"Както го е подкарал, Слави Трифонов скоро ще обяви, че се оттегля от политиката, защото е бил предаден, разочарован, прелъстен и изоставен. Без значение, че никой не му е обещавал каквото и да е. Най-малко безрезервна подкрепа!".

Това написа в своя публикация във Facebook разследващият журналист от Биволъ и Bird.bg Димитър Стоянов.

"Малко е шизофренно, ама Трифонов заяви, че очаква подкрепа, даде вид, че я изисква и очакваше да я получи, защото счита, че му се полага! При това без да предлага нищо насреща! Най-вече без да предлага прозрачност! Подбирайки екип, който е източник на лоша репутация и скандали! Естествено, номерът не мина. Защото “кирливите ризи” лъснаха! То не бе плагиатство, не бяха несъществуващи докторантури в чужбина, не бяха връзки с ДПС!", пише още той.

"За екипа и избирателите си Трифонов може да е Месия, но това са под 12% от имащите право на глас! За останалите е източник на политическа екзотика! Ей това е синдромът на неразбрания гений в действие - той е гений, а те не го разбират!

Каква изненадваща развръзка, ИТН не успяха да съставят приемливо правителство и сега са “прелъстени и изоставени”! Ето това е класически случай на бягство от политическа отговорност!", смята още Димитър Стоянов.


Бел.ред.
2 509 864 българи заявиха на Референдума от 2016 г., че депутатите трябва да се избират на мажоритарни избори в два тура, но политическия елит и неговите кукловоди не позволяват това да се случи, а в техните медии темата е табу.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 55 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Я появи се? Дълга отпуска с изп. Поръчка

    11 82 Отговор
    Що за мецащ мухльо си и ти!!

    Коментиран от #12, #27, #33

  • 2 фактът

    92 16 Отговор
    На идните избори българите в чужбина ще накажат ИТН, заради бруталната и необяснима атака на ИТН срещу Кирил Петков! ИТН лъснаха, че мразят в действителност българите в чужбина.

    Коментиран от #16, #24

  • 3 Чук и Гек

    83 7 Отговор
    Не е политическа екзотика, а политическа егоистика, Стоянов! А може и двете. Прав си!
  • 4 Пич

    22 77 Отговор
    Стига глупости... ИТН бяха изиграни от старите комунистически апаратчици Ристе и Мая... Значи , зад гърба на ИТН се привиждаше ДПС... А сега Мая иска да докопа мандата , и да разговаря с ДПС... И нищо не и се привижда зад гърба... Освен голямото желание , да разпределя милиард и двеста милиона почти безотчетни ( за кризи ) пари... Егати елементарните лъжци...

    Коментиран от #7, #15

  • 5 Чук и Гек

    66 8 Отговор
    Генеален ход на Слави! Вместо да им плаща заплати, ги направи депутати!

    Коментиран от #17

  • 6 Митко

    71 8 Отговор
    Нима някой е очаквал нещо друго от Слафчо?
    Какво мислехте, че ще може да направи един бездарен чалгар без семейство дори. Какви ценности очаквахте да има? Човек който не е успял да изгради дом и семейство и за храна на кучетата не става.

    Коментиран от #26

  • 7 Мислещ

    53 8 Отговор

    До коментар #4 от "Пич":

    Чалгарите не просто "искаха" да разговарят с турците, ами го и направиха. И постоянно си партнират в мръсотиите (И тук-там си ръкопляскат).
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 XYZ

    48 5 Отговор
    Питам се колко милиона струва на българския народ разпасаното поведение на група разглезени наглеци ??? И как ли се чувстват хората със съвест, които влязоха в т.н. ПП ИТН ?

    Коментиран от #28, #34

  • 10 Българка

    54 9 Отговор
    ИТН са предатели ! Те явно са проект, който обслужва сараите и Борисов. Това се доказва от изискана безусловна подкрепа срещу абсолютно нищо насреша. Подкрепа за скандални личности, предложени за министри, задкулисен сламен кабинет ,близък до ДПС. В синхрон с ДПС и ГЕРБ атака срещу президента и неговите министри, синхронно оплюване на истинските партии на промяната ДБ и ИСБГНИ
    ИТН умишлено саботираха работата на 46-тото НС и печелят време за мафията като първо предложиха кабинет нба подмяната, а когато подмяната не стана, сега го играят сърдити.
    Време е да се разсърдим избирателите!!!!! А ИТН да си платят за вече второ провалено НС и разиграването ни да гласуваме, докато на ИТН им хареса! В следващо НС без ИТН!!!!!!!

    Коментиран от #25, #35

  • 11 Кочо

    42 4 Отговор
    Нямa тoлкoз гнγcнa твaр
    кaтo дългия чaлгaр!
    Нaрoдът глуп му дaвa влacт
    a нacрeщa - пεдeрacт!
    Влacттa нaдявa ce, примигa
    aлa Cлaвчa нe гo вдигa......!
  • 12 А, кои спечелиха изборите?

    6 6 Отговор

    До коментар #1 от "Я появи се? Дълга отпуска с изп. Поръчка":

    И как да излъчат правителство без ВТОРИТЕ на 0.5%?

    Коментиран от #31

  • 13 Чук и Гек

    28 5 Отговор
    В последното си участие при Цънцарова, Ивка Митева се държеше така, сякаш скоро ще напусне ИНТ! Сигурно ще кандидатства в ДБ!?!? Или пак ще става секретарка на Караканчева.

    Коментиран от #18

  • 14 Пипи Чорапчето

    24 3 Отговор
    Криза ужасна се случи-
    кофти пиар се получи.
    Славчо нещастен -
    на "партньори" не случи;)
  • 15 ИТН

    30 4 Отговор

    До коментар #4 от "Пич":

    изиграни?! ИЗЛЪГАХА! А лидерът им се оказа демагог, но неуспешен. Всичките му демагогии лъсват на секундата. И изобщо, който се е сдушил с ДПС, лъсва и отива в небитието, а етническата партия остава, за да търси други балами.
  • 16 5577

    20 7 Отговор

    До коментар #2 от "фактът":

    Глупости. И комунисти и чалгари са за изринване. Те са политически импотентни. Немогат да съградят камък върху камък. И идея си нямат какво да правят. Мислят си че като разрушат всичко, ще изглеждат като спасители. То от това по зле неможе да стане. Само че сценария е грешен. Политика се прави с говорене, изграждане. Обещания и техните изпълнения. До тук са нула. Нови избори и гласуване само за този който каже какво възнаметява да прави. Стига с мълчание и говорене през фейсбук. Трябва да има някой някаква идея, да излезе в медия. Да му зададат нормални въпроси, на петото изречние ще е ясно кой каква диплома има. Кой чувства България за родина и т.н.
  • 17 А на

    27 4 Отговор

    До коментар #5 от "Чук и Гек":

    следващите избори? Всъщност, прав си. Поне 10-15 ще влязат, а сред тях и сценаристите му. Какво ще прави с така обеднялата си телевизийка, с балета и бенда!

    Коментиран от #20

  • 18 Светлина

    36 4 Отговор

    До коментар #13 от "Чук и Гек":

    Според мене малкото свестни хора там бързо ще се изнесат. Предложеното правителство на ИТН ясно показа сериозни дефицити на експертност и почтеност, както и нежеланието на хора с добра репутация да се асоциират с тях. Кой нормален човек би се асоциирал с Тошко за шеф?
  • 19 талибан

    27 3 Отговор
    Дано да е прав Стоянов. Ако талибаните от ИТН се откажат от политиката имаме шанс да станем нормална държава

    Коментиран от #23

  • 20 Чук и Гек

    33 5 Отговор

    До коментар #17 от "А на":

    В последните му изказвания мечтата му се изясни - другите 175 да направели правителство, а той щял да бъде конструктивна експозиция! Да лежи на дивана и да се възмущава от безобразията на евентуалните управляващи! 65 какавана! Вместо 300 лева хонорар в такт 7/8, 10 000 лева минимална заплата на сметката на глъмия Ганчо!

    Коментиран от #22

  • 21 СТ де факто

    32 2 Отговор
    се оттегли. От Фейсбук и от дивана политика на се прави, колкото и да иска да подражава на гуруто си Борисов. Има джип. Да беше пообиколил малко предизборно. ПОНЕ. Нали един концерт щеше да прави на 9-ти юли. И за него излъга и съвсем се оттече. Не разчете, че този народ бързо схваща лъжите вече и си прави изводите.
  • 22 Е няма

    24 3 Отговор

    До коментар #20 от "Чук и Гек":

    да му се получи. И това изказване беше демагогия, както и онова, че подкрепя президента. Малко шизофренно било поведението на СТ. Че той си е ш.и.з.о!
  • 23 От ИТН

    25 2 Отговор

    До коментар #19 от "талибан":

    няма да се откажат от мечтата си да си около 20-тина човека, за да бъдат "опозиция" и "златен пръст". Така се печели повече от една депутатска заплата. Въпросът е народът да ги откаже.
  • 24 LOSHIA

    9 22 Отговор

    До коментар #2 от "фактът":

    Кирил Петков е човек на Прокопиев и това всички в България го занаят.Не случайно Червен Ицко държеше КП да е в правителството на ИТН 1А ти си г-н НИКОЙ за да казваш кого ще намразят Българите в чужбина!!!
  • 25 Той

    5 15 Отговор

    До коментар #10 от "Българка":

    Проекта е на любимия ви Резидент и олигарсите стоящи зад него
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Оракула

    19 5 Отговор

    До коментар #1 от "Я появи се? Дълга отпуска с изп. Поръчка":

    Не е мухльо, а говори истината , ,
    и я говори не от днес, а от 15 години,
    ИТН танцува , НЕ ЕДНО ЛЯТО А ЕДИН МЕСЕЦ?
    Тази сбирщина от Шоумене ,Офшоркаджий и Плавници,
    ще си отиде от политиката ,
    като овца без история!

    Поздрави за точния коментар,
    с леката жена , като
    "прелъстена и и зоставена"!
    И да допълним, недоуправена!

    Стара мома, казала,
    на , Улчиндолски акцент
    "Ти за ква, съ мислиш ма"?
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 хаха

    8 18 Отговор
    Статията удобно забравя да спомене, че въпросният "независим" разследващ журналист е соросоид. Защо ли?
  • 30 Гугъл

    14 6 Отговор

    До коментар #28 от "LOSHIA":

    Изкарал е Слави Трифонов,
    личните си кирливи ризи ,
    та ги видя, цял свят?
    ИТН нагло работи ,
    против ареста на Иван Гешев ,
    и цялата ХУНТА!
  • 31 А под

    4 2 Отговор

    До коментар #12 от "А, кои спечелиха изборите?":

    ... най-опасния ледник са открили топлинна "бомба".
  • 32 Готин

    13 2 Отговор
    С шнорхели правителство не се прави
  • 33 Чалгар талибан

    14 2 Отговор

    До коментар #1 от "Я появи се? Дълга отпуска с изп. Поръчка":

    Чaлгaр e кoмуниcтът eврoaтлaнтик,
    хaмeлeoнът Бoриcoв!
    Чалгарят Бoриcoв cпeчeли Ocкaр зa чaлгaрcтвo
    c чaлгaрcкия си шeдьoвър:
    "Aз cъм прocт и виe cтe прocти-
    щe ce рaзбeрeм"
    Чалгарят Борисов стана идол и на афганистанските талибани!
    По негова заповед зад колоните на МС,
    бяха бити безпомощни младежи,
    закопчани с белезници!
  • 34 изрод от ГЕРБ

    10 2 Отговор

    До коментар #9 от "XYZ":

    Чувстват се така ,че на следващите избори да бъдете пометени!!
  • 35 LOSHIA

    6 14 Отговор

    До коментар #10 от "Българка":

    Избирателите са вече МНОГО РАЗСЪРДЕНИ!! ДБ и ИСБГНИ са ПРИКЛЮЧЕНИ!!
  • 36 Мангъров

    19 1 Отговор
    Според вчерашната анкета във Факти ИТН вече са четвърта сила. Заблудените започват да се осъзнават. Дано до следващите избори да стигнат до резултата на Патриотите. Амин Дай Боже
  • 37 dron

    14 1 Отговор
    Добър анализ на Д.Стоянов,но това всеки нормален човек /изключвам троловете/го разбира.Откъм резултати обаче ефектът катастрофален .Протестните партии трудно вече ще съберат мандати в НС,които да им позволят очакваните промени в законодателството .На всичко отгоре в следващите 1-2 НС-я ще трябва да гледаме отново мутрата на тошко и сие/макар и със 10-на% по-малко/.
  • 38 7777777

    12 2 Отговор
    КРАЙНО ВРЕМЕ Е ПРЕЗИДЕНТА ДА ИЗДАДЕ УКАЗ И ДА ЗАКРИЕ ВСИЧКИ ПАРТИИ, ЗА КАКВО СА НИ, САМО ИЗДЪРЖАМЕ 240 НЕКАДЪРНИЦИ КОИТО МИСЛЯТ САМО ЗА СЕБЕ СИ И НЕХАЯТ ЗА НАРОДА!
  • 39 Dedo

    5 11 Отговор
    Момко като се замисля назад във времето, коги те драха куките при Слави бега да се жалиш! Сега си седнал да им даваш оценка и акъл! Кога махна остания слип и ти та вече пъчиш тези цицки.
  • 40 Спомнящ си

    14 1 Отговор
    Спомняме си каква музика звучеше в джипката на Борисов. Влечението към чалгата прави Б.Б.потенциален гласоподаветел на ИТН.
  • 41 11666

    7 0 Отговор
    Респект Бивол,и моля без тези-стига!!
  • 42 Конник

    1 9 Отговор
    Стига плямпания. Май живеете на луната и не следите парламента. Слави поиска орязване на заплатите в парламента и намаляване на субсидийте за партиите. Всички, барабар от партиите на протестите рипнаха и си увеличиаха (на намалиха) заплати и субсидий. Те са предатели а не ИТН. ТИ НА ЧИЙ БОГ СЛУЖИШ? Май на ГЕРБ.
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.