Last news in Fakti

20 Септември, 2021 16:00 6 110 64

Всички партии работят за Радев

  • румен радев-
  • президент-
  • избори-
  • дясно

От години свястното дясно се движи след събитията

Всички партии работят за Радев - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Ту лейт фор лъв, бейби... Само 56 дни преди президентски избори имаме един кандидат ?! И всъщност всички партии работят... за него! Не ми обяснявайте, че си криете кандидата, за да не бъде обруган... Ами това може да стане и само 24 часа преди изборите... другата възможност е - страх. От евентуална загуба.

Но това се отнася само за един, дето е бил всички, и пак говори от шкодичката, че ще ги бие. Ама надясно нещо са се умълчали, дори очаквам, че срам-несрам, пак ще извадят някой неделчо, дори да не е беронов... И аз , като що-годе десен човек, съм възмУтен...

Ей, жълтопаветници, не осъзнавате ли, че ако не предложите на Общественото Внимание Лице поне година по-рано, което да промотира себе си и политиките, които подкрепя, което да търси широка обществена подкрепа, пък дори и обругаване от голямата "дясна" компартия (в такъв случай е вярно, че няма лоша реклама) , няма шанс за балотаж дори? Това е същото, като "Правителство в сянка"... Докато не го правите, оставяте на някой слави да ви натресе световно неизвестен шнорхел...

От години свястното дясно се движи след събитията. И докога? Събитията се случват целенасочено, целта на политиката е да ги Създава! Създайте Фигури, а не пешки, които водят до цунг-цванг! Времето е .... е-е-е, вече свършава!

Коментар на Ивайло МИХАЙЛОВ


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 48 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 българка

    80 71 Отговор
    Румен Радев - нашият Президент !!!

    Коментиран от #14, #16, #52

  • 2 Майна

    34 28 Отговор
    А той за кого работи? Да разбере, че българите няма да станат роби на САЩ И ГЛОБАЛИСТИТЕ!

    Коментиран от #5, #6

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 БСП за България и Радев

    36 64 Отговор
    Няма лошо, единствено генерал Румен Радев е най-достойният да управлява цялата държава. Като направи президентска република, ще отстрани партии като тази на Кирчо, защото са опасни, а ГЕРБ и ДПС направо отиват в Белене

    Коментиран от #10, #55

  • 5 Един

    20 12 Отговор

    До коментар #2 от "Майна":

    Той работи за родината на слона.

    Коментиран от #13

  • 6 Жена му

    22 22 Отговор

    До коментар #2 от "Майна":

    Работи за семейството си, бай дъ уей
  • 7 КЛЕК ШОП ПАРТИЯ П .П.

    15 7 Отговор
    ТЪРСЯ СИ ПРИЕМНО СЕМЕЙСТВО
  • 8 Браво Президенте!👏

    52 51 Отговор
    Всички партии се надпреварват да предлагат Радев за президент, за да се отъркат в неговата популярност и изключително висок вот на доверие. ГЕРБ не смеят да излъчат кандидат, защото са наясно, че който и да излъчат ще претърпи погром, фиаско. Никойне може да се мери с вота на доверие на Румен Радев и колкото и да се опитват неговите опоненти да го омажат в лъжливи компромати и мръсотия, а прокуратурата да се опитна да го сплашва с нахлуването в президентството, ежедневно по медиите се писаха лъжи за него и близките му, той устоя, той е силен психически мъж, неслучайно боец и военен летец.Гордея се с нашия президент Румен Радев! Шапка ти свалям за мъжеството и куража!

    Коментиран от #23, #53

  • 9 Румен

    37 29 Отговор
    Само именяка е достоен за президент. Другите са крадливи мишки. Мяоооооо идва за мафиотите мишки
  • 10 Ало

    39 38 Отговор

    До коментар #4 от "БСП за България и Радев":

    Не се изказвай от името на БСП.

    Радев е анти-БСП и всички от БСП, които имат очи виждат как именно Радев ерозира БСП, ведно с вътрешната й опозиция.

    Няма по-мръсен и мразен от предателя, какъвто е Радев!
  • 11 Псевдоним

    31 9 Отговор
    Неприятно ми е да го призная, но авторът на статията има право. Партиите в по-голямата си част са политически импотентни и нямат дългосрочна визия за собственото си развитие, а какво остава за държавни дела. После се чудят защо нямат един член в редиците си с рейтинг над 30%.
  • 12 МалкоЛогика

    30 32 Отговор
    Политическото представителство е въпрос на доверие. Имам ли аз доверие на Румен Радев? Да. България не е Унгария. Радев не може като Орбан да се изрепчи и да каже "Тук ще има АЕЦ, бежанците да ходят другаде, знамето на държавата е това и не се заменя с дъгоподобни парцали". Разчитам на Радевата подготовка по стратегия и тактика за да избегне смачкването на България в безформена медуза. Международната политика е джунгла, добре е подготвен боец да води държавата.

    Коментиран от #15, #20, #59

  • 13 В синергия

    21 22 Отговор

    До коментар #5 от "Един":

    с политиката и интересите на САЩ, където днес магаретата, а не слона е на власт работи Радев. Но политиката и интересите на САЩ са за война с Русия в Черно море, която да се води от прокситата, вкл. и от България.

    Това ли е националният интерес на България - конфронтация до война с Русия в Черно море???? Натам ни тласка Радев - новият русофоб и еничар на американска служба.

    Залага ни имуществото, живота и живота на децата ни, и на внуците ни, за да си изпълни поетите ангажименти към американските господари. Винаги на къса каишка на САЩ и в лична синергия със САЩ, но срещу интересите на България и на българската нация.
  • 14 Българка

    15 22 Отговор

    До коментар #1 от "българка":

    Вашия, но не българския!

    Коментиран от #45, #57

  • 15 Българка

    27 21 Отговор

    До коментар #12 от "МалкоЛогика":

    И ние прилагаме логика, много по-елементарна. Какво направи за нас българите, фатмака с избраното от него правитерство. Нищо ! Голямо нищо. Вдигна цените, това направи. Който и да е, но не и фатмака!

    Коментиран от #29

  • 16 РЯЗАН ТУРЧИН

    10 10 Отговор

    До коментар #1 от "българка":

    КЪДЕ СИ , ТЪРСЯ ТЕ .....ОХ ОХ ОХ !!

    Коментиран от #46

  • 17 Хи хи хи

    28 19 Отговор
    Тоя Фатмак много усмихната бе ......ще се сричи след изборите !!!ЩЕ му видим ки се.ата ФИЗИОНОМИЯ!!!!

    Коментиран от #24

  • 18 Сатана

    23 14 Отговор
    Според Конституцията на Р България за да имаме легитимно избран Президент гласувалите на изборите за такъв трябва да са 3 300 000 което е 50% от избирателите.Тази цифра е нереална и никой не може да накара толкова хора да гласуват на пръвите избори.Румен няма начин да бъде избран на първи тур,дори и да направи 10 коремни пред ЦИК.

    Коментиран от #64

  • 19 ЧОРБАДЖИЯ изедник

    32 21 Отговор
    Аз ще гласувам за опонента на другаря Радев.

    Коментиран от #51

  • 20 Мизантроп

    23 13 Отговор

    До коментар #12 от "МалкоЛогика":

    Вие вероятно се шегувате,знаейки че БГ е колония а Радев е фигурант.
  • 21 Кую

    1 5 Отговор
    Там им е грешката.
  • 22 Ист.

    25 21 Отговор
    На който показват жена му как пазарува с държавната кола спряла в насрешното движение. А той излиза и казва.,че искали да очернят семейството му. Това да не му е някаква бащиния. И този ниско интелектуален човек има 60% подкрепа. Затова ще си останем най. бедните.

    Коментиран от #28, #47

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 При тия

    18 9 Отговор

    До коментар #17 от "Хи хи хи":

    Яки спонсори Бобоков, Розави бъски, и хотели в Правец как няма да е засмян????
    Прочети др новини. Факти никога не пишат против мунчо
  • 25 фгнрп

    11 14 Отговор
    Всички партии искат да яхнат Радев, да използват високия му вот на доверие от страна на народа.
  • 26 хахаха 🤣😂😆

    10 19 Отговор

    До коментар #23 от "Браво 😄😄":

    Олигархията и мафията са около герберите и депесарите. Кирил и Асен им подрязаха потока на държавни пари, с които се захранваха от ББР и от държавните поръчки без конкурси, които тиквата им даваше. И мафията изквича на умряло и им опитва всякакви способи, да да ги отстрани, те първо пращат куфарчета с подкупи, като не стане - заплашват, измислят компромати, плащат на тролове като теб, дето пишат мръсотии по адрес на тези смели и умни двама харвардци.

    Коментиран от #35

  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 "Ниско интелектуален"

    9 17 Отговор

    До коментар #22 от "Ист.":

    Даже проЗд ... Еее-ее, знаеш КОЙ!!! Аз зная, ти знаеш, той също знае! Европа знае! Америка знае! ВСИЧКИ ЗНАЕМ ПРОСТАКА БОРИСОВ!!!

    Коментиран от #31

  • 29 Бамбука

    9 3 Отговор

    До коментар #15 от "Българка":

    Дори и ник сама не можеш да си измислиш. Крадеш от другите, како принципала ти. Щастлива ли си от опростачването си ?

    Коментиран от #38

  • 30 ДА ЖИВЕЕ ПРЕЗИДЕНТА!

    15 22 Отговор
    СЕГАШНИЯТ И БЪДЕЩИЯТ ПРЕЗИДЕНТ НА БЪЛГАРИЯ! ЕДИН Е! ТОЙ Е! ГЕНЕРАЛ РУМЕН РАДЕВ!!!
  • 31 Ист.

    19 10 Отговор

    До коментар #28 от ""Ниско интелектуален"":

    Борисов е аут от политиката и какво общо има с лицимерния ни президент който сега ни управлява. Какво е направил. Цените и инфлацията постоянно нагоре, постоянно плюене и разтягане на локуми и все някой друг им е виновен.
  • 32 небрежнев

    19 7 Отговор
    Основна задача на президента е да е обединител на нацията и да ни представлява пред света. България днес е широко и дълбоко разделена, което е пряка заслуга на Радев. Имиджът ни пред света съвсем не е добър, и то пак благодарение на антибългарското говорене срещу всички. Вица за казана в Ада и самоопазващите се българи, като че ли е измислен от Радев. Не разбирам защо Радев трябва да е с висок рейтинг и да е пак президент, когато не се справя с основната си функция на обединител, а прави точно обратното? Единствено може да е президент на хейтърите, а те май ще са достатъчно за да го преизберат. Очаквам най-после да се активизира съзидателната част на обществото и да направим нещо заедно, а не да унищожаваме, изчегъртваме и за пореден път да се нулираме.
  • 33 Чичо от народа

    8 16 Отговор
    Няма ляво няма дясно,хората искат справедливи социални политики искат да живеят нормално ,да имат прилични доходи и да са спокойни за бъдещето си.Всичко това може да стане когато се изберат честни ,почтени и компетентни политици на които чрез своя избор да им делегират права за управление.Трябва да се сложи край на корупционното управление на ГЕРБ и неговите подръжници ДПС и СДС и разни патриотични организации и партийки включително и на старите кримки от БСП .
  • 34 Дани

    2 2 Отговор
    Пешка срещу Цар.
  • 35 БСП МИЛИАРДЕРИТЕ

    7 4 Отговор

    До коментар #26 от "хахаха 🤣😂😆":

    ААААААА, НАС НЕ НИ ПОДЦЕНЯВАЙ
  • 36 В името на БГ

    9 16 Отговор
    Проектът на Петков/Василев е краят на ГЕРБ и ДПС. Това е краят на Борисов, Доган, Пеевски и свързаните с тях лица.

    Коментиран от #54, #58

  • 37 БСП на Бунището

    5 4 Отговор
    Имаше един виц - Момче и момиче пътуват във влака и тя тъкмо го яхнала с гръб към него и влизат пътници,седят на отсрещната седалка...Момичето леко се повдига и пита единия И вие ли сте за Пловдив....После другия ..После следвящия...ахааа Всички сме за Пловдив...Всички сме за ПЛОВДИВ.....
  • 38 Българка

    2 5 Отговор

    До коментар #29 от "Бамбука":

    Защо, имащ писмено право ли? Почвам да пиша с твоя ник. Мисля, че си разбрал, не ме бърка с кой ник пиша, ти му мисли как ще си зарботиш стотинките!
  • 39 Шапки долу

    8 19 Отговор
    ПРЕД НАЙ ДОСТОЙНИЯ ЧОВЕК И ПОЛИТИК ГЕНЕРАЛ РУМЕН РАДЕВ. ГОСПОД ЗДРАВЕ ДА ВИ ДАВА , ВИЕ СТЕ ИСТИНСКИ ГЕНЕРАЛ.

    Коментиран от #60

  • 40 ЧОРБАДЖИЯ изедник

    8 6 Отговор
    А другаря Радев работи за мен. Мисля да го уволня.
  • 41 Павел пенев

    4 3 Отговор
    Ти сам стигаш до извода,че свястно дясно няма. Какво има да се упражняваш в сайта?
  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 оня с коня

    8 3 Отговор
    Толкова ли е трудно Авторът на Статията да осъзнае,че ПОЧТИ НЯМА МЕРАКЛИИ за НЕАТРАКТИВНАТА длъжност "Президент" поради Орязаните й Функции?Верно - Заплатата е около 15 хил.,ама Коа Партия топли тоя Факт,след като битката е за ИЗПЪЛНИТЕЛНАТА ВЛАСТ,където се въртят МИЛИАРДИ?
  • 44 случаен

    3 5 Отговор
    и гешов се яви сам на конкурс,явно няма друг достоен и умен с юридическо образование,срама за СУ и всички завършили могат да си скъсат дипломите
  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Ха ха

    2 5 Отговор

    До коментар #22 от "Ист.":

    Нещо за пачки и кюлчета в спалня си се размечтал.Жипкаджията Мата Хари ли да покаже как пазарува?
  • 48 косача

    3 3 Отговор
    А Радев работи да Сащ и поради това за собственото си погребение.
  • 49 Ами

    7 4 Отговор
    Вторачени в измислените кюлчета не искат да видят какво ни е скроено! Дори е толкова нескопосано и брутално налагано! Но прехласнатите бабки, ама браво Кирчо, браво Асенчо! Това е троянскят кон, който ще вкарат в парламента и то точно по план на президента. К. Петков продължава да твърди, че не е канадец от април и никой журналист не смее да го попита има ли документ от канадците, защото сертификата е документа. Мълчат и казват добре. Ама да гледаме Борисов пак бе, такъв страх от него ! Ами той отстъпи, въпреки %- тите, но другите ги няма, само лаене като парета, няма лидер, нямат топки, защото има отговорност! Как да гласува човек за дребни страхливи душици? А тези новородените, дундуркани от президента, добре ще ни подредят по харвардските учебници, усмивки и хубави пожелания!!! Досега са назначили целия техен кръг роднини, кумове,приятели, да ни е честито новото!
  • 50 Дундурчо

    4 2 Отговор
    Всички работят за Радев,защото България се напълни с гьотверени.
  • 51 Истина

    6 6 Отговор

    До коментар #19 от "ЧОРБАДЖИЯ изедник":

    АЗ СЬЩО ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА ВСЕКИ ДРУГ НО НЕ И ЗА РАДЕВ, И ЩЕ КАЖА ЗАЩО, РАЗЦЕПИ БЬЛГАРИТЕ НА ДВА ЛАГЕРА И ДА СЕ МРАЗЯТ, И НЕ НАПРАВИ НИЩО , АМА НИЩО ЗА ДЬРЖАВАТА НИ И Е ХВЬРЛИ В ХАУС , ЩЕ ВИДИТЕ КАКЬВ ЩЕ ГО ЯДЕМ ТАЗИ ЗИМА.
  • 52 Българин

    3 1 Отговор

    До коментар #1 от "българка":

    При тези високи цени на всичко освен на пенсии и заплати и военна хунта Герб ще спечели Трябва ни почётен президент
  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 А,нали се сещаш,

    1 0 Отговор

    До коментар #36 от "В името на БГ":

    Мечтите са безплатни!
  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 разума

    3 1 Отговор
    Мислех ,че поне ББ не работи за него, а се оказа че и той работи за него като му казва името на всяка втора дума
  • 57 Болярин

    0 0 Отговор

    До коментар #14 от "Българка":

    Тази е от "Факултета" ! Честит ви прЦидент !!!
  • 58 Пак съм аз

    1 0 Отговор

    До коментар #36 от "В името на БГ":

    Да, познаваш - краят е на 14ноем., но за "доброжелателите" на ГЕРБ ! Вие, с халюцинациите, пак ще гледате, сякаш не са ви сменяли памперса 2-3седмици !!!
  • 59 Ама вие

    2 2 Отговор

    До коментар #12 от "МалкоЛогика":

    на война ли икате да ходите с вдигнатото юмруче на тактически подготвено генералче или искате Президент да имаме !??
  • 60 Барборино

    2 0 Отговор

    До коментар #39 от "Шапки долу":

    Олигофрен !!!
  • 61 Един

    0 0 Отговор
    "Свястното дясно" ? - ми то мисли САМО ЗА Г@ЗА СИ!
  • 62 ЩИЕ ЛУДНЕ

    2 2 Отговор
    СТРАШНИ КОШМАРИ ИМА БОЙКО НОЩЕМ , КАК КАРА ИЗТРЕБИТЕЛ И Я КРИЛО СЕ ЧУПИ , Я ДВИГАТЕЛ СПИРА , Я ГОРИВОТО СВЪРШВА Я ПРОСТРАНСТВЕНА ДЕЗОРИЕНТАЦИЯ , Я ОТЗАД РАДЕВ ГО ДУШИ СЪС СТРУНА ОТ ПИЯНО , ПОЛУДЯВА ЦЯЛА НОЩ !
  • 63 ПОСЛЕДНО

    2 1 Отговор
    КАНДИДАТИТЕ ЗА ПРЕЦЕДЕНТ РАДЕВ ЩЕ ГИ ИЗПИТВА ЗА КОРЕМНОТО !
  • 64 Куку

    0 0 Отговор

    До коментар #18 от "Сатана":

    Как го измисли това за 3 300 000-те избиратели? Я прочети поне веднъж Конституцията и ми кажи кой член е този, че и аз да го прочета...