Last news in Fakti

17 Февруари, 2023 12:04 2 769 42

Стефан Гамизов: “Воровство и Взяточничество” движат политиката в България

  • стефан гамизов-
  • корупция-
  • политика-
  • българия

Все още борбата между партиите в България е за властване с този модел, а не за премахването на този модел

Стефан Гамизов: “Воровство и Взяточничество” движат политиката в България - 1
Снимка: Архив
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Не се заблуждавайте. Радев не се бори за интересите на диктатурата на Путин просто, а за нещо много по-съдбовно за българските корупционери.

Това коментира във "Фейсбук" Стефан Гамизов

Радев се бори да бъде запазен на живот и смърт този путинизиран модел на българското общество в който малко свързани с руската диктатура олигарси отнемат всичко на българите и после преразпределят част от своят грабеж през схеми за корупция. Този модел унищожи физически 3 милиона българи за 30 години. Мъртви, неродени и избягали 3 милиона българи.

Все още борбата между партиите в България е за властване с този модел, а не за премахването на този модел. Внимателно четейки и слушайки, какво ни казаха САЩ и Великобритания през тази ”намагнитена” седмица, гледайки обърканите оправдания на корупционерите, за пореден път се убеждавам, че всички буквално са набъркани в някаква корупция, злоупотреби и/или търговия с влияние.

Буквално, а не алегорично, корупцията и кражбите движат българската икономика.

Познавам такива “икономики” в Африка и също такава е руската икономика - всяко нещо се “движи” само, ако има: “Воровство и Взяточничество”.

Трябват нови хора “нетарикати”. На каквото добро им трябва ще бъдат научени, за да си вършат работата, само да не са “тарикати-путинофили”!!!


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 66 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Българин

    27 29 Отговор
    Радев гледа да си напълни сметките-да си осребри престоя в президентството
  • 2 Българин

    36 30 Отговор
    Радев се оказа доста фалшив герой

    Коментиран от #23

  • 3 кнаус 485

    30 29 Отговор
    Аман ......Още един "разбирач"......
  • 4 Българин

    28 30 Отговор
    Импийчмънт за Радев
  • 5 Труден въпрос

    29 25 Отговор
    какво прави този човечец, от какво се издържа...

    Коментиран от #26

  • 6 Юмрукът

    26 11 Отговор
    бил за българите !
  • 7 Гошо

    25 21 Отговор
    Еиии тоя Стефан от завист през гърба ще се пръсне Така му се ще да е на позиция дето “Воровство и Взяточничество” да му движат собствените финанси А тоя Стефан какво работи така между другото
  • 8 бойко

    20 18 Отговор
    тоя тапигьос се беше скрил.............
  • 9 Тодоров

    18 15 Отговор
    Това са само част от отзивите за този субект (виж Уикипедия): "........През 2008 г. критикува дейността на ДАНС, заради което нейният ръководител Петко Сертов изнася информация, че „Стефан Гамизов има отношения с лица, свързани с дейността на организирани престъпни групи“4. Заедно с Харалан Александров създава и председателства организацията „Гражданска лига на България“, чиято цел е защитата на конституционните права на гражданите на Република България. По този повод бившите служители на Стефан Гамизов от фалиралото списание „Идеалист“ публично изказват съмнение в „собствената отговорност и спазване на поетите ангажименти“ от негова страна, заради това че бави да им изплати заплатите5. Сериозна критика получава заради твърденията си и от страна на вестник „Новинар“6." Така, че този субект изобщо няма право да се изказва по отношение на президента Радев и кой путинизира модела на българското общество.
  • 10 Съдията Дред

    20 8 Отговор
    И откъде си представя тоя, че ще намерим за управници "хора - не тарикати" ? Как си представя, че честен човек ще успее да пробие в политиката ? Надеждата е да намерим хора, които да крадат умерено.
  • 11 Браво на

    17 7 Отговор
    Човека.Ама ние си го знаем.
  • 12 ха ха

    15 1 Отговор
    Буквално, а не алегорично, корупцията и кражбите движат българската икономика./ 30 годишния преход към клептокрация е завършен ?
  • 13 Еваларка бе Гамиз!

    18 14 Отговор
    Грантовете от козяк добре са ти се отразили. Я ква гушка си отпрал, мазолът отпреде ще ти спука ризката. Добре и мазно хортуваш, "прогресивно, лоялно", все едно като по кънига го четеш. Сам ли го избльова? Те 3те милиона от твоите аверчета се изпариха.
  • 14 Раковски

    12 12 Отговор
    всички русороби на брашно
  • 15 Не е от туршия

    15 12 Отговор
    Като го гледем Гамашев с тоя врат...,бая взятки е реализирал. Тая шия не е от туршия.
  • 16 АЛО ГАМИЗОВ

    17 10 Отговор
    ПО КАКВО СИ СПЕЦИАЛИСТ ЧЕ НЕ РАЗБРАХМЕ И СИ МИРИ ПРИКАЗКИТЕ ЗДРАВОСЛОВНОЕ ЗА ТЕБ БРАТУШКИТЕ НЕ ПРОЩАВАТ ЗАПОМНИ ГО.
  • 17 “Воровство и Взяточничество”

    22 8 Отговор
    Този охранен джендър е лобист на Уестинг хаус и Тошиба.С тези фирми никой по света не иска да работи, защото са измамници. Атомната централа в USA която я строят вече 10 години пестоява и не и дават лиценз, защото нищо не и е наред а цената която искат е вече 3 пъти завишена. Горивото което сега набутват на нашия АЕЦ е не ефективно и опасно. В Украйна почти щяха да взривят един от реакторите на Запорожката АЕЦ с тяхното гориво и работата се размина защото украинците се усетиха навреме и го махнаха от реактора.

    Коментиран от #28

  • 18 1020

    16 6 Отговор
    Този човек понеже явно разбира, що не си каже тежката дума по въпроса за американското безскрупулно навлизане с бутонките. Само питам, за един приятел...
  • 19 Само факти

    14 4 Отговор
    Кратко и ясно!
    Борбата е кой да властва с този модел, а не за премахването му!
  • 20 За грант продавам майка си

    14 9 Отговор
    Когато руснаците стъпиха на Българска земя през 1944 и освободиха страната от монархо-фашизма, фашистите се омесеха с българският народ и ги посрещна с хляб, сол, цветя, песни и хора.

    Сега като дойдат руснаците това не може да стане, защото за разлика от тогава, днес имаме телевизия и интернет - и фашистките им физиономии всеки познава...
  • 21 Аршлох

    11 3 Отговор
    Абе и аз съм съгласенс една от умните приказки,които Слави ка за преди доста години.Събуждаш се сутрин и се поглеждаш в огледалото и си казваш,колко съм готен и какъв тарикат съм.Но пък Слави не си взе бележка от собствените си думи.Та кво предлага г- сина ,да сменим едни тарикати с други,които са " демократични," и са куул,нашите тарикати.М3жду другото
    като гледам снимката, Гамиза е загладил косъма,така,че няма поводи за оплакване.
  • 22 Васил

    10 6 Отговор
    А дебилщината движи Гамизов!
  • 23 Пет пари

    4 2 Отговор

    До коментар #2 от "Българин":

    Ти даваш ли си сметка ако си на неговото място как изобщо ще ти е ВЪЗМОЖНО да постъпиш? Такова плямпорене зад оградата е страхотно просто!

    Коментиран от #40

  • 24 Амдертлиев

    11 2 Отговор
    Най вероятно има там едни " играчи" по върховете в енергетиката,които трябва да бъдат изметени.Но имам съмнение че Гамиса,много ,много,не е загрижен за някаква промяна изобщо ,ами просто иска той да седне на тяхното място.
  • 25 Абе

    11 5 Отговор
    след нахълтването на САЩ в Президентството и след сблъсъка им на камък с Радев, как ви активираха всичката из,мет в България да лазите и смърдите по медиите! Жалки продажни душици! Отпадък!
  • 26 Не е ли видно

    8 7 Отговор

    До коментар #5 от "Труден въпрос":

    От драскането на простотии и лъжи, от продаването на България, за което му благодарят с грантове от САЩ!
  • 27 раде вворов

    2 6 Отговор
    Кратка и точна диагностика. За съжаление в България всичко се случва отгоре надолу. А приказката да стълбата на Смирненси е много удачна за случая с нашия многообичан президент.
  • 28 ТОШИБА ИЗРИТА УЕСТИН ХАУС ОТ

    7 1 Отговор

    До коментар #17 от "“Воровство и Взяточничество”":

    КОНГЛОМЕРАТ СИ ЩОТО ЩЯХА ДА ФАЛИРАТ ЯПОНЦИТЕ. СЯ. ЕДВА ЛИ НЯКОЙ ША СА НА БУТА ДА СЕ ЗАНИМАВА С УЕСТИН ХАУЗ.
  • 29 БСП на Бунището

    1 5 Отговор
    Стефане,никога ли не си чувал за Лекарството ,което лекува този " модел"???Ми нарича се Закон за Лустрация на Комунистическите партии и членувалите в тях комунистически престъпници.Лустрацията включва - Забрана на ком.партиите,забрана на членувалите в тях да членуват в други партии,Забрана за участие в Политическия и Икономически живот на Държавата за срок от 45 години, Експроприация на имуществото им и на техните семейства и роднини ,както и на всички банкови сметки,биткойни и квото се сетиш...Принудително заселване в обезлюдени села да работят в ТКЗС ,софхоз или кравеферма!!Те така ще спасим България от комунистическите Феодални олигарси и Политици!!!
  • 30 Абе пич

    6 2 Отговор
    Защо не отидеш до някой дълбок вир с камъни по джобовете ?
  • 31 Тома

    1 5 Отговор
    Радев го избра задкулисието бкп защото е отрязал главата на тодор живков като син му е
  • 32 ТрампЛин

    2 8 Отговор
    Не за първи път някой назовава корупцията у нас с истинското и име-руски олигархичен модел! Не за първи път някой посочва корените на корупцията у нас-Кремъл! Как можем да си помислим, че държава управлявана от Кремъл, притежавана от Кремъл, ще бъде изпусната от контрол дори след премахването на комунистическия режим??? Ще минат десетилетия докато се освободим от “наследството” на КПСС-БКП насадено в промитите ни мозъци!
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Гоая

    4 1 Отговор
    Газибършов грантаджията
  • 35 бай Даньо

    7 1 Отговор
    Гамизов печели палмата за най глупаво изказване днес !? Това за "новите хора в политиката" поне не станали ясно до сега като го гледаме тоя филм 2-3 пъти вече !? На мен лично ми е ясно за "новите хора в политиката" още преди царя да дойде с едни тогава нови , за днешните нови Киро и Кокоро даже не ми се говори , Бацо и той дойде един нов нов ... Ганчо трябва да спре да куса и фърга защото България си върви напред с нови и стари само се иска малко технологично време да стигнем до където ни е мястото в тоя свят и Европа между Португалия и Гърция ... Само че тая нагласа не я виждам в Ганчо, а в политиците няма шанс . При политиците няма как да дойде защото на тях целта им е да правят революция от сорта "стани да седна" Бацо имал калинки , Бацо бил корумпиран .. па се оказа че Киро и Кокора са корумпирани калинки ....
  • 36 Бесен

    6 1 Отговор
    Някой може ли да ме осведоми този индивид освен с поплюване с какво точно си изкарва прехраната?! Още една калинка на хранилката на евроатлантическата хунта!

    Коментиран от #38

  • 37 Петър Анев

    5 1 Отговор
    Ах горкият той Гамизов, света вода ненапита! Същият мошенник, само че трябва да се изместят другите, за да се намести той в схемата с фирмите, които представлява. Както стана с газа, това че за нас ще са по-високите цени, на него му е все тая.
  • 38 Петър Анев

    2 1 Отговор

    До коментар #36 от "Бесен":

    С грантове от САЩ. Въпроса май беше риторичен.
  • 39 Скот Ритър

    2 1 Отговор
    Китай използва големите си стадиони не само за спортни събития, там публично разстрелват държавни чиновници корупционери, а на близките им се изпраща сметката, която е цената на куршума. Китайците са разбрали, че убиеца убива човек, а корупционера убива държавата си.
  • 40 Мечката

    1 1 Отговор

    До коментар #23 от "Пет пари":

    Който го е страх от мечка да не ходи в гората.
  • 41 Виж сега

    1 1 Отговор
    ГАМИЗОВ МНЕНИЕТО НА ХОРАТА ЗА ТЕБЕ НЕ СЕ Е ПРОМЕНИЛО ПРОБВАЙ СЛЕД МЕСЕЦ ПАК АМА ЕДВА ЛИ
  • 42 МНОГО СИ ЗАТЪПЯЛ БЕ ГАМИЗОФ

    2 1 Отговор
    ТЪП СИ КАТО БОКО И КИРО