Last news in Fakti

7 Август, 2023 16:00 1 709 61

Карлос Контрера: Долу ръцете от патриотизма!

  • карлос контрера-
  • патриотизъм

Либерализмът третира побойниците, убийците и изнасилвачите като човешки същества с необикновени права

Карлос Контрера: Долу ръцете от патриотизма! - 1
Снимка: Архив
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Либералните клакьори отдавна искат да превърнат понятията „патриотизъм“, "национализъм"в нещо мръсно, долно и ретроградно. Така, както за тях традиционните ценности са стереотип, на който се подиграват, а националното знаме е просто парче плат върху пилон.

Използвайки отвратителната история с насилника от Стара Загора и една негова татуировка, те поругаха и свещеното „Свобода или смърт“. Вече седмица се упражняват по темата.

Патриотизмът бил криво разбран. Да, криворазбран е, защото постоянните либерални реформи в образованието доведоха до тотално изключване на родолюбието от него. Погледнете си учебниците на децата - колко материал има поместен за "Строителите на съвременна България", кой е Константин Величков, инж. Иван Иванов или какво е Илинденско-Преображенското въстание и защо е избухнало, кой е Тодор Александров, кой е Иван Михайлов и т.н. Да, криворазбран е защото звездите на днешното време ни заливат с чалга родолюбие и елементарна диващина от рода на: „забрави за правилата“, „карай на червено“ и какво ли още не. Този същият беше между другото коалиционен партньор на същите умно-красиви и либерални екстремисти и си управляваха заедно. Да не говорим за безбройните унизителни за жените текстове на песни, на които никой не обръща внимание. Те превърнаха лошото момче, побойника, престъпника, мутрата в привлекателен образ. От 90-те години това е тенденция, сега се сърдим, когато берем резултатите от нея.

Патриотизмът не е виновен за тази отвратителна постъпка. Виновен е либерализмът, за когото всички ценности са отживелица. За модерните либерали да обичаш родина и семейство, да подкрепяш жена си, това е еманация на посредственост и скука.

Друго е да правиш каквото си искаш, да защитаваш отворените бракове, свободата на избор на пол, религия, образование, а ако може без него, „защото травмира децата и им пълни главите с родолюбиви глупости“ още по-добре.

Либерализмът третира побойниците, убийците и изнасилвачите като човешки същества с необикновени права. Припомням за убиеца Джок Полфрийман, по когото припадаше цялата либерална общност. Убиецът, който бе активно защитаван от тях сега е на свобода , благодарение на либералите и доминираната от тях съдебна система. Нещо повече той бе обявен и за човек на годината от Български хелзинкски комитет. За същата награда бе номинирана и Емили Тротинетката, която тормози нладеж с увреждания и със специални потребности.

Сега, същите тези ще променят Конституцията и ще правят съдебна реформа…. От тях ли чакаме справедливост?
Въпрос на време, извергът нарязал момичето да бъде припознат от БХК. За тях, често насилниците са най-големите жертви. Такава е и тяхната справедливост. Между друго, като стана дума за справедливост - след като махнаха Гешев и изпраха Борисов, по-добре ли живеем, по-справедливи станаха прокуратурата и съда, по-спокойно е по улиците? Въпросът е риторичен.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 43 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Скрий се и ти бре

    39 19 Отговор
    Видяхме ви и вас като бяхте коалиционни партньори

    Коментиран от #17

  • 2 Този пък

    37 17 Отговор
    ДPИCЛЬО!
  • 3 Българин

    33 5 Отговор
    Когато лидер на ВМРО беше Иван Михайлов в организацията членуваха хора като Владо Черноземски и Мара Бунева. Когато лидер на ВМРО стана агент Иван от ДС в организацията намериха място същества като Александър Сиди, Карлос Контрера, Кристиян Шкварек и Костя Копейкин.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 да де

    23 6 Отговор
    "Патриот е душа дава за наука за свобода, но не своята душа, а душата на народа" колко ли патриоти знаят кой е автора?

    Коментиран от #43

  • 7 Сила

    15 7 Отговор
    ДА ЖИВЕЕ МЕЖДУНАРОДНАТА ДРУЖБА...... и другарката Контрера
  • 8 Нямаме закон за НПО

    23 12 Отговор
    Напълно подкрепям и да добавя - това е глобалнен либерализъм. Този нов марксизъм на насъскване на хората едни и срещу други, на отричане на историята и на отричане на нацията, на отричане на семейството - това е тоталитаризмът. Това е отхвърляне на националната култура. Това е онази идеологическа обосновка за унищожаване на хора, които не са съгласни с мнението на сегашните болшевики.
    Те започват не да удрят конкретните аргументи на хората, които защитават нацията си, културата и обичаите си, които защитават ценното за тях, а започват да им лепят клейма, да ги осмиват, да се опитват да ги стреснат, да ги унижат, да ги премахнат от социалните мрежи. Това е нова форма на тоталитаризъм в абсолютно пълния смисъл на думата. В него вече влиза и държавата с нейните репресивни структури. Държавата, която вече започва да се намесва в обществените отношения и да налага догми на този либерализъм, които по принцип нормалните хора имат право да избират да приемат или не. Например, трансджендър идеологията, това че полът няма значение. Вие не сте съгласен, смятате, че хомосексуалистите трябва да имат своите права и нямат никакъв проблем с това, но те ви казват, че вие сте хомофоб, защото не приемате това, че едно дете, което няма право да кара кола, да пие алкохол, въобще никакви права все още няма, защото е изключително невръстно, но трябва да има право да си смени пола, трябва да има правото държавата да поеме сметката за това, лекарствата, а родителят няма право да

    Коментиран от #10, #25

  • 9 хххх

    16 7 Отговор
    Ти не си българин бе мъпет.... Ти и твоите ортаци 3-ката на Доньо Донев трябва да си свалите ръцете от патриотизма на българите!!! Изедници комунистически!
  • 10 Нямаме закон за НПО

    20 4 Отговор

    До коментар #8 от "Нямаме закон за НПО":

    ..а родителят няма право да си каже мнението… Ето това вече е чист тоталитаризъм, изключително опасен и много добре обмислен, доста по-успешен от комунизма в класическия му вид, защото той е мек, той е хитър, влиза през институциите, влиза през културата, влиза през осмиването на онези, които са против това, завзема инструментите на властта, вкарва на власт партии, които изповядват тези идеи, вкарва Истанбулската конвенция, вкарва това нещо в училището и днес виждаме безумия в британски училища, виждаме безумия във френски училища, в които родителите са „едно и две“ (във връзка с предложената във Франция поправка в закона понятията „майка“ и „баща“ да отпаднат и да се заменят с „родител 1“ и „родител 2“. Това вече се прилага като политики. Вижте колко опасно, подмолно и долно е, с много по-големи измерения, отколкото един комунизъм, който сблъсква собствениците на машините, предприемачите и капиталистите срещу работниците и ги насъсква едни срещу други. Това вече не е работеща стратегия. Има нещо много по-добро, което наистина е на едно много по-такова персидно и високо ниво на тоталитаризъм."

    Коментиран от #23, #27

  • 11 Съвет Безплатен

    11 3 Отговор
    Ти по скоро се ориентирай към бюрото по труда
  • 12 Българин

    16 3 Отговор
    Родолюбието и патриотизмът станаха бутафорни, точно заради тяхното изопачаване и изпростачаване. Ние не си знаем историята, а НПО гмежта упорито я осквернява и цапа, точно за да разкара патриотизма. Защото точно хората с ясно самосъзнание, култура, бит и ценности ще ги спрат.
    Попитайте се какво значи за вас да се наречете българи. За себе си имам отговор, но отговорете си вие.
    И не, мен не ме е срам, че съм българин, никъде не го крия. Не благоговея пред чуждото, нямам робско слугински манталитет.
  • 13 Интелектуалец

    9 5 Отговор
    Публикация от далечната 2018 година:

    Непровокирана агресия от страна на Карлос Контрера към възрастна, бездомна жена – в това а убедени две жени, които са станали свидетели на случката от петък вечер (14 септември) – Ирина Кръстева и Ивелина Пламенова.

    Случката се разиграва при метростанция "Сердика". Ирина и Ивелина споделят, че възрастната жена – Дора Николова, ги е помолила да ѝ помогнат с багажа. Тогава се появил Контрера, който слизал по стълбите и изритал чантите на жената. Той беше в нетрезво състояние, категорични са жените. По думите им пред Нова телевизия, Контрера обяснявал, че било опасно да се слага така багаж, както и било забранено - затова го изритал.

    Сега ще ти покажа кой съм аз – така Контрера отговорил на една от жените, Ирина. Тя разказва, че той я хванал под мишница и почнал да я влачи. Продавачката от близката билетна будка повикала полиция и полицаи дошли на място. Не последвал обаче арест – а според Ирина Контрера се държал високомерно и проявявал отношение към другите участници в случката като "към просяци". Ирина добави, че е подадена жалба срещу Контрера – в Трето районно управление.

    Коментиран от #18

  • 14 Реалист1

    6 12 Отговор
    Примерът с Джок Полфрийман е неудачен. Човекът си излежа присъдата.
    А поведението на жертвата, лекенцето на тати беше проблема.
  • 15 Механик

    18 12 Отговор
    Не знам защо тоя ми беше антипатичен, но в последно време виждам, че говори истината. Неудобната за глобало-либерастите истина.
    Чест му прави, че има смелостта да каже нещата такива каквито са.
    п.п.
    За глобалистите, най-големите проблеми са патриотизма (национално самозъзнание) и нормалните отношения между половете. За това и се бори по всякакъв начин да заглуши тия две неща.

    Коментиран от #44

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Мда

    12 3 Отговор

    До коментар #1 от "Скрий се и ти бре":

    Бързо забравиха, как се гушкаха с тиквун!
  • 18 Сила

    9 6 Отговор

    До коментар #13 от "Интелектуалец":

    Освен в нетрезво е бил и употребил..... подушил бил нещо..... Парадокс, преди години покойния Павел Чернев ни помоли да съберем пари в помощ на бедно момче, ученик член на ВМРО..... ставаше въпрос за тоя, събрахме около 1000 лева....... СЕГА СЪЖАЛЯВАМ
  • 19 Просто човек

    13 9 Отговор
    Цига.нина с небългарското име ще ми говори за патриотизъм?! Я си отивай в джунглата!
  • 20 Бай Даньо

    9 5 Отговор
    На тоз, чак името му патриотично...🤣🤣🤣🤣
  • 21 Какво е карло контрата????

    10 4 Отговор
    та и той е всеки ден с изхождане!!! Я на село, да копаш!!!
  • 22 Алигатор

    11 5 Отговор
    Този патриот , никарагуанец ли е ?

    Коментиран от #32

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 гост

    8 5 Отговор
    Тоя (патриот) не се знае какъв е

    Коментиран от #31

  • 25 Орех

    3 3 Отговор

    До коментар #8 от "Нямаме закон за НПО":

    "насъскване на хората едни и срещу други, на отричане на историята и на отричане на нацията, на отричане на семейството - това е тоталитаризмът. Това е отхвърляне на националната култура. "

    Дай ми пример, където либерализмът прави подобни мерки.
    Иначе също си лъжец

    Коментиран от #35, #36

  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Орех

    3 4 Отговор

    До коментар #10 от "Нямаме закон за НПО":

    "виждаме безумия във френски училища, в които родителите са „едно и две“ (във връзка с предложената във Франция поправка в закона понятията „майка“ и „баща“ да отпаднат и да се заменят с „родител 1“ и „родител 2“."

    Посочи, моля, града във Франция и училището, където има родителите са " едно и две"

    Коментиран от #37

  • 28 точно така е

    2 2 Отговор
    И това е ,защото престъпленията ,стават все по-объркани и сложни.Закоравели убийци се разхаждат между нас ине са осъдени,защото при тях нещата са като в киното-не можеш да му хванеш нишката.Просто профила на мислене на престъпниците не съвпада,с тоя,като на нас,да речеме,които ,цел ден пишеме тука.
  • 29 ами да

    5 7 Отговор
    Именно благодарение на такива знаменити патрЕотЕ, като човекът от снимката, със звучното "българско име" Карлос, се възпита цяло едно поколение, в омраза срещу всичко европейско, демократично и просто човешко! Точно от такива апологети на "патриотизма" като него, Болен, Расате, копейката и т.н., се навъдиха и днешните убийци с макетни ножчета и пистолети в ръце!

    Коментиран от #30, #59

  • 30 Да ви го

    7 3 Отговор

    До коментар #29 от "ами да":

    На европейските ценности
  • 31 Ти знаеш ли

    0 1 Отговор

    До коментар #24 от "гост":

    Се какъв си
  • 32 Мамалигар

    0 9 Отговор

    До коментар #22 от "Алигатор":

    Окраинец е
  • 33 Пха ха ха ха

    6 4 Отговор
    Големо блеене на козяшки фце

    Коментиран от #47

  • 34 арее

    5 6 Отговор
    Това ренде пазител на патриотизма ли се явява? Като гледам кви са ни патриотите, по добре без тях... Ало, Контрера, забрави да изблееш "Свобода или смърт". Всички патриоти - у лево, дето им е мястото.

    Коментиран от #60

  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Нямаме закон за НПО

    5 2 Отговор

    До коментар #25 от "Орех":

    История - робството стана съжителство и постепенно махат нашите възрожденци от учебнуците.
    Нацията - определени граждани на дадена страна се отделят на малцинства и общности с права в ущърб на нацията. Пример при нас са турците, ромите, помаците, хо мо сексуа листите...
    Семейство - ИК, домашното насилие, родител 1 и 2
  • 37 Нямаме закон за НПО

    5 4 Отговор

    До коментар #27 от "Орех":

    Какво да посоча, не четеш ли? "във връзка с предложената във Франция поправка в закона понятията „майка“ и „баща“ да отпаднат и да се заменят с „родител 1“ и „родител 2"
    Факт е, че Националното събрание на Франция 2019 прие на първо четене поправка, която въвежда хомородителството в училищните формуляри. В графите за "баща" и "майка" да се пише "родител 1" и "родител 2"."

    Коментиран от #52

  • 38 Възрожденец

    7 6 Отговор
    Карлос, Силвестър, Ричард, Тейлър ... все хубави "патриотични" име на копейки .
    Душата им в руссия, но много държат задните им части да са на Запад.
    Жалки лицемери.
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Фори

    4 5 Отговор
    Дърта контра. Следващия общински съвет ще го гледа през крив макарон .
  • 41 007

    5 6 Отговор
    Г-н Контрера за кой патриотизъм говори? Айде някой с латино име и кръв сигурно, да не ни поучава за нашите национални герои и да не ни пробутва путинизъм като патриотизъм!!! Айде в дупката п0дл0г0!!!🇧🇬🇺🇲🇺🇦🇪🇺🇧🇬
  • 42 Търновец

    5 5 Отговор
    Моя пра-дядо се върнал от Америка да се бие при Одрин, моя дядо беше през ПСВ доброволец в Македония и военнопленник във Франция а родата на Контрера кога и как дойде в България? А самият Контрера какво хубаво направи за България

    Коментиран от #61

  • 43 007

    2 6 Отговор

    До коментар #6 от "да де":

    Патреотете от из раждане със сигурност не знаят. Все пак не е цитат на ка путин медведа или кадира!!!🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮
  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Иван

    6 3 Отговор
    Да, оставете патриотизма на негодниците. Особено ако са руски подметки и "бивши" агенти на КГБ/ДС.

    Коментиран от #48

  • 46 Истината

    7 4 Отговор
    Патриотизма е последното убежище на негодника.

    Коментиран от #51

  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Контра

    7 1 Отговор
    Не бе Карлос такива като теб пишман патриоти я свършиха тая работа
  • 50 Абсурдистан

    6 1 Отговор
    Патриотизмът е хубаво чувство! Само дето много дъбили се самонарекоха "патриоти"!
  • 51 По истината

    3 2 Отговор

    До коментар #46 от "Истината":

    Либерализма е последното убежище на негодника.
  • 52 Орех

    3 3 Отговор

    До коментар #37 от "Нямаме закон за НПО":

    Ако не можеш да го посочиш, значи не си го чел сам. Това е повтаряне на тъпа пропаганда.
    Там няма такова нещо.

    Коментиран от #54

  • 53 Констатация

    3 2 Отговор
    Егати БКП+ДС патриотарството от българо-бюджето-филите: каракачан, джамбаз, контрера, сиди, мурджо, кеворк, хампарцу, алибег, алгафари, лорер, паси, ......... h t t p : / / y o u t u . b e / p y k A L k v l v b Q
  • 54 Нямаме Закон за НПО

    2 1 Отговор

    До коментар #52 от "Орех":

    Какво да посоча като четеш и не разбираш. Още в първия ми коментар има уточнение - "във връзка с предложената във Франция поправка в закона понятията „майка“ и „баща“ да отпаднат и да се заменят с „родител 1“ и „родител 2"

    Факт е, че Националното събрание на Франция 2019 прие на първо четене поправка, която въвежда хомородителството в училищните формуляри. В графите за "баща" и "майка" да се пише "родител 1" и "родител 2"."

    Коментиран от #55

  • 55 Орех

    1 2 Отговор

    До коментар #54 от "Нямаме Закон за НПО":

    Дай линк към първоизточника. твоите твърдения са празни.
  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 Хммм

    1 1 Отговор
    Карлос??? Контрера???? и говори за патриотизъм и българщина????? То все едно да дадеш на Хитлер нобелова награда за мир!!!!
  • 58 Софиянец

    0 0 Отговор
    Патриотизъм - любов към Родината ( Патрия). Един кубинец няма право да говори за България. Той е възпитан в други ценности за Неговата Родина. Контрера говори, увърта и накрая нищо не казва. Това си е типично за Общинския Съвет - София. Приказки много- резултат нула.
  • 59 жълтопаветен джендър

    1 0 Отговор

    До коментар #29 от "ами да":

    "...всичко европейско, демократично и просто човешко.." Само за ПРОСТО се съгласих, но просто и човешко в твоето изречение не се съвместяват, поради факта че в "колективният запад" няма такава "ценност" ЧОВЕШКО. Ако не си ходил, можеше поне да чуеш или прочетеш, че там "човек за човека е вълк".
  • 60 Сите сме Ламбе!

    1 0 Отговор

    До коментар #34 от "арее":

    Всички предатели да казвам ли къде ви е мястото? Или си достатъчно (умен) за да се сетиш сам?
  • 61 анестезиран бухал

    1 0 Отговор

    До коментар #42 от "Търновец":

    Вече има много добри психиатри и не взимат скъпо. Прегледай се - приятелски съвет.