Last news in Fakti

4 Февруари, 2024 13:05 6 232 230

Волгин: Портиерът на Белия дом ги очаква

  • петър волгин-
  • портиер-
  • белия дом

Управляващи, които се страхуват да защитят българските национални интереси и които постоянно говорят за някакви евроатлантически ценности, вместо за България, няма да срещнат уважение

Волгин: Портиерът на Белия дом ги очаква  - 1
Снимка: EPA/БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Коментарът е за предаването "Политически НЕкоректно" по БНР

Сигурно сте забелязали, че българските официални лица много обичат пътуванията в чужбина, а особено обичат да посещават страната-хегемон. Може би защото се чувстват твърде приятно, когато се отъркват в представителите на великата сила, може заради шопинга, а може и поради някакви други причини, но все натам ги тегли. Ето, например, министърът на отбраната Тодор Тагарев, който със сигурност е бил евроатлантик още по времето, когато е защитил дисертация в Съветския съюз, съвсем наскоро беше в САЩ, но сега пак щял да ходи. Както разбираме от сайта Епицентър. бг доста сериозно комплектована е делегацията, която се отправя на въпросното посещение. В нея влизат премиер, министри, заместник-министри, началници на отдели, съветници, експерти, снимачен екип.

Разбира се, добре е, когато българска официална делегация е на посещение в значими държави. Основният въпрос обаче е с кого точно ще се среща въпросната делегация в съответната значима държава. Относно предстоящия правителствен воаяж в Съединените щати разбираме, че на този етап няма потвърдени срещи, макар и няколкоминутни, ей-така, за да има работа българският снимачен екип, нито с президента Байдън, нито с държавния секретар Блинкен. В момента знаем, че има уговорени срещи с няколко неправителствени организации и българската общност там, както и университетски лекции. Естествено, в никакъв случай не бива да подценяваме точно този тип общуване. Спомнете си, че при скорошното си посещение в САЩ именно по време на среща с едно такова НПО министър Тагарев ни съобщи няколко много важни свои намерения. Първо, че изкъсо трябва да бъдат следени както традиционните, така и интернет-медиите, и второ, че учебниците по история трябва да бъдат пренаписани така, че в тях да не остане никакво положително споменаване на Русия. А сега понеже в Съединените щати ще бъде не един, а няколко министри плюс премиер, нищо чудно да бъдем ощастливени и с други подобни велики намерения на властта.

На най-естествения въпрос с кого точно ще се среща във Вашингтон ротационният премиер отговори ето така: „Доста сериозен опит да се осуети възможността за директни контакти между мен и хората, с които работя и САЩ, което разбира се - няма как да стане. Мисля, че някой се опитва да вземе позиции, които не му се полагат“. Доста загадъчно изказване, не намирате ли? В сравнение с енигматичността, заложена в тези думи, пророци като Делфийският оракул, Нострадамус и редица други изглеждат абсолютно разбираеми и конкретни. Едно е сигурно. Вероятно и за най-талантливите гадатели на бъдещето ще бъде трудно да кажат с кого точно ще се срещат представителите на българската правителствена делегация в Съединените щати. Ако пък се окаже, че ще бъдат приети нашите официални лица единствено от портиера на Белия дом, метафорично казано, това няма как да бъде прието като сериозно външнополитическо постижение.

Тук трябва да бъде казано нещо много важно. Чуждестранните партньори си изработват отношение към някоя държава съобразно с поведението на нейните официални представители. Ако нашите управляващи се държат като послушни ученици, като готови да изпълнят всяко чуждо нареждане васали, като безпрекословни йесмени, няма как да очакваме, че ще се радват на особено уважение. Защото няма как да уважаваш немислещи изпълнители. Да, използват ги, да, потупват ги снизходително по главиците, да, по някоя и друга троха им подхвърлят, само че всички тези жестове нямат нищо общо с равноправното отношение. Управляващи, които се страхуват да защитят българските национални интереси и които постоянно говорят за някакви евроатлантически ценности, вместо за България, няма да срещнат уважение. Така че, колкото и персони да се натъпчат в правителствения самолет, резултатът от тяхното посещение в странство ще бъде само един – поредна демонстрация на верноподаничество и отказ от национален суверенитет.

Когато стана ясно, че голяма правителствена делегация се готви да пътува за Съединените щати, се сетих за прекрасната сатирична поема „Хождение по буквите“. В нея по един невероятно забавен начин гениалният Валери Петров описва процеса по създаване на азбуката. Само един кратък откъс ще ви цитирам, в който се говори за начините, по които началниците във Византия подготвят официалното посещение на братята Кирил и Методий при папата в Рим:

- Камо грядеши тез двамата? При папата?

- И ради що? Да си кривити капата?

Ами! В крайний случай пойде ще единия.

Втори отиде ще по друга линия.

Например да пратиме бихме могли

един техник /брат ми/ по парни котли.

Верно, техник от ест малко ударен,

но език притежава високопарен,

и хем тъй, в спора, ще поможе на попа,

хем и той яко хората ще похоже в Европа.

И ей-го във влака, муцуна навирил,

Пътува глупака сос мудрия Кирил.

Нещо подобно се получава и при днешните хождения на българските официални лица в Европа и Америка. Разглеждат забележителности, цъкат с език и, разбира се, демонстрират абсолютна евроатлантическа лоялност. Що се отнася до официалните срещи, портиерът на Белия дом, метафорично казано, винаги е готов да ги приеме.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 178 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тц тц

    58 171 Отговор
    Тоя Волгин беше докарал руски шпиони на МОМА какво стана с разследването как са влезли в страната ?

    Коментиран от #2

  • 2 МОЧА

    31 112 Отговор

    До коментар #1 от "Тц тц":

    МОЧА

    Коментиран от #24

  • 3 подлоги

    149 18 Отговор
    долни, тотално падение
  • 4 Тиква

    201 50 Отговор
    Браво на Волгин. Даже браво и на Факти бг. Явно виждат на къде духа вятъра и ще се променят за пореден път.

    Коментиран от #116

  • 5 Русофилите най обичат да говорят

    54 138 Отговор
    за България и патриотизма.
    Някакво заболяване ще да е.
  • 6 ТаУмВзе

    150 35 Отговор
    След целата лазия на нашичките Слуги, краварчето ги отсвири. Тагарев са да видим кво ще излае клекнала. Нема такива Паразити ей.
  • 7 Те тоя направи от БНР

    58 126 Отговор
    радио " Гаварит Масква" !
  • 8 Тези γτα йκΝ

    141 23 Отговор
    Ходят с жените си да си правят шопинк на държавна издръжка, а някои им рък0плЯскуват !!!
  • 9 ВОЛГИН Е МЪЖ

    113 37 Отговор
    ЩЕ ИЗДЪРЖИ НА ТАЗИ ЦЕНЗУРА

    Коментиран от #43

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Бонев

    114 12 Отговор
    Заглеждаш се в първата редица на евроатлантизма в България и забелязваш там прокурора,преводача и пазвантина на Тодор Живков.
  • 12 Путинофил

    49 92 Отговор
    Волгата в Раша, дали щеше дори да си отвори устата?

    Коментиран от #28

  • 13 Умен

    48 124 Отговор
    Стига сте ни занимавали с този Волгин.Писна ми да му слушам тлупостите.Като не му харесва в България да заминава в Русия.Там го чака портиера на Кремъл.

    Коментиран от #208

  • 14 Браво,

    128 32 Отговор
    Браво и още веднъж браво за статията.
  • 15 шегичка

    104 17 Отговор
    Сапунджията ще опита да изпере памперсите на бай пън и току виж пробил на техния пазар.
  • 16 УСА боклук

    114 24 Отговор
    Добре ги реди Волгин .
    Ей сега ще го накичулят гордите евроатлантици

    Коментиран от #23

  • 17 Само питам

    32 111 Отговор
    Дали някога в редакцията на факти ще разберат, че проруската пропаганда и дезинформация е насочена към дестабилилизирането на законно избраното правителство? И че тази пропаганда не може да бъде опакована като "мнение от широкият спектър на гледни точки" и да се
    публикува с очакване да "предизвика конструктивни дискусии ".

    Коментиран от #78, #94

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Доротея

    36 91 Отговор
    Нали никой не си прави илюзии, че в руското национално радио може да съществува водещ журналист с условното име Питър Хъдсън/Мисисипи /Мисури, който да води откровена проукраинска и проамериканска/западна пропаганда? Русофилите трябва да палят по три свещи на ден за демокрацията, която съществува днес в България, защото ако имаше закони подобни в Русия на никого от тях нямаше да мине през ум да защитава по форуми и социални мрежи руската агресия срещу Украйна и да агитира срещу ЕС и НАТО.

    Коментиран от #58

  • 20 Относно Волгин:

    37 73 Отговор
    Балзак: „Една от най-отблъскващите привички в дребните души е, че подозират своите низости у другите“.
  • 21 Българка

    38 102 Отговор
    Гнус! Вместо Волгин да бъде обвинен с проруска пропаганда и подкрепа на кръвопролития, то на него се дават трибуни за злоба, злъч и оплюване на всичко, което не е проруско........

    Коментиран от #33, #61, #138

  • 22 Похожденията на Кирташки

    77 15 Отговор
    Наш Кирташки като ходи в едно маке го посрещна шофера само. После Кирташки като ходи в Бялия дом го посрещна лично леличката дето чисти и един от счетоводството, някакъв чичко там, дето си беше приготвил торбичката, после на пазар да ходи. Накрая Кирташки завърши брилянтното си посещение, с едноминутна среща по скайп с Блинкен и беше договорил прословутите 8 танкери с газ, дето оттогава още пътуват насам... Та и тия хубавци ще се представят като Кирташки навън, даже може и по-зле. Щото чувам, че Кирташки бил най-умния в цялата им група
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 ДОЛУ

    22 52 Отговор

    До коментар #2 от "МОЧА":

    МОЧАТА
  • 25 Я кажи, авторе

    32 70 Отговор
    Защо атакувахте и влязохте в суверенна Украйна?
  • 26 зевзек

    26 78 Отговор
    а тебе Волгин те чака портиерката на ТАСС, да и станеш колега там, в руската столица, за пропагандист явно не ставаш, стила ти е фалшиво извисен, заядлив и контрапродуктивен, ако Русия разчита на такива като тебе, мани, мани, информационната война е изгубена
  • 27 БАте

    85 13 Отговор
    Слушах го вчера но това не значи че го харесвам ! За съжаление за някои неща е прав !! Нашите тотално се оср@xa ,позорно мълчание е в сглобката не за това ги избирахме !! Вече не се търпи ,наредили се "Умник" до ШИШИ ,Тиква до "Харвардец" но са 80 % Комунистически мекерета всичко е за затвора
  • 28 Рубладжийче

    31 54 Отговор

    До коментар #12 от "Путинофил":

    Волгата в Раша ако правеше прозападна пропаганда щеше да лежи поне за 10 години в някоя колония в Зъадполярният кръг или щеше да е паднал от някой прозорец.
  • 29 Тоя ако напише нещо в русиа

    22 49 Отговор
    Ще го пратят на каторга, щот никой не го е.ава за слива
  • 30 75432

    20 44 Отговор
    Психично болен
  • 31 Волгин нещо за

    21 48 Отговор
    Нахлуването и кръвопролитията в Украйна? М?
  • 32 Истината

    26 53 Отговор
    Волгин е рашисткият Гьобелс.
  • 33 Само питам

    71 16 Отговор

    До коментар #21 от "Българка":

    Прочете ли статията?Къде видя злоба?А откъса от великия Валери Петров?Едва ли .Ти си еничарка,а не българка .
  • 34 Българин

    28 45 Отговор
    Човек, който обясняваше как ходенето на Копейкин в руското посолство било част от "националната ни идентичност", няма защо да се напъва да обсъжда въпроси като български национални интерси и ценности.

    Той няма нищо общо с нито едно от двете .
  • 35 Пешо

    26 61 Отговор
    До кога ще публикувате дрънканиците на това нищожество, сменило българското си име, в знак на робско покорство, с име на чужда река???? До кога ще давате дума на това чучело работещо за държава официално обявила ни за враждебна държава, нещо повече за държава официално обявена за терористична???? До кога Прокуратурата ще си затваря широко очите за дейността на този агент на путин и руските имперски интереси във вреда на България????
  • 36 Афтора да каже

    20 37 Отговор
    Путин агресор ли е?
  • 37 Българин

    17 38 Отговор
    Пьотр Волгин ще си смени фамилията с името на друга велика руска река - Лена, щото сибирските народи да бъдат и те представени в България!
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Урааа, волга, урааа

    27 44 Отговор
    громи ги, браво, Мутрофанчето ще даде още евраци, че май не си искал вече в рублици??? 🤣🤣🤣
    Нефелен крепостен рупор на путлеронацизма.
  • 40 Предателите никой

    44 4 Отговор
    не ги обича,дори и за тези ,за който работят!
  • 41 Кви слюнки, бе, нефелии?

    7 17 Отговор

    До коментар #38 от "Сатана Z":

    Чиста погнуса отделям,нищо друго, жлъчта и сополите са ваш преоргатив.
  • 42 Това е факт

    18 38 Отговор

    До коментар #38 от "Сатана Z":

    Така е, всички русофилчета отделят слюнки пред поредното навеждане на Волгин пред руснаците. Съгласен съм с описанието ти за тях.
  • 43 Само питам

    25 43 Отговор

    До коментар #9 от "ВОЛГИН Е МЪЖ":

    Каква цензура е наложена на рашиста Волгин бе приятелю? Освен по БНР всяка седмица е и в проруски сайтове като Факти, за които проруската пропаганда е просто различно мнение. В редакцията си затворят очите, че неговите писания имат да цел да се задълбочи разделението в българското общество и да противопостави русофили срещу българи. Публикуване на пропагандата на същества като Волгин е много по лошо и вредно от това са разрешите свободната продажба на алкохол и наркотици на подрастващите.

    Коментиран от #47

  • 44 Българин

    24 8 Отговор

    До коментар #38 от "Сатана Z":

    Не могат да стъпят на малкия пръст на петолъчниците и секретите които те отделят, когато видят Плевнелиев или Иван Костов!!! 😂
  • 45 Фактите,

    23 35 Отговор
    Колко ви плаща пияната кондукторка ,за да четем всеки уикенд феклийте на тоя физически и душевен урудд ?!

    Коментиран от #48

  • 46 Ха Ха

    25 36 Отговор
    Руският шпионин го е яд, че и на село не го канят.
  • 47 Това е факт

    21 31 Отговор

    До коментар #43 от "Само питам":

    Волгин на практика има рубрика тук. Регулярно се публикуват негови неща и не само, ами и на други отявлени путлеромарионетки.
  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Стилям

    14 24 Отговор
    Другарю Волгин Вие сте хиляда пъти по-умен от Влери Петров.
    Пред твоите знания той ряпа да яде
  • 50 Това е факт

    20 5 Отговор

    До коментар #48 от "Българин":

    Мдаа, разликата между мнение и позволяване на лъжи и манипулации е ясна за всеки среднограмотен.
  • 51 Бамбука

    22 33 Отговор
    Защо трябва да му се плаща от нашите данъци на този недорасляк ? Не може ли да плюе по България на воля и без нашите пари ?
  • 52 Под феса има Ум

    27 19 Отговор
    Българина, мисли че е голям тарикат, кагато върти дъто си като ветропоказател ! Да ама НЕ! Това е големият проблем на глупака, мисли че с хитрост и тирания, всичко се постига! Е говедарите вече за втори път му показват къде му е мястото на цървула! Първият път Бойко трябваше да кацне на селскостопанско летище и да плати лепта от 2 милиарда долара, за да се ръкува с Тръмп, а сега този мишок даже и портиерите го отбягваха. Хубаво че, не ни набута като Бойко с нови 2 милиарда за самолети на чертеж! И това е нещо.......
  • 53 Айде

    25 30 Отговор
    До кога този идиот!?
  • 54 Отвратен

    23 33 Отговор
    Волгин, слуга на азиатщината, вън от БНР!
  • 55 Гост

    31 13 Отговор

    До коментар #48 от "Българин":

    Ееее, ти щото се кефиш на хибридната атака отръд океана, може би! Къде е този журналист, който просто да попита управляващите как влизането в Шенген, еврото и прочее глупости, ще по-добри живота па обикновените хора? Как? Сиренето ли ще поевтинее, тока ли ще падне, какво ще стане, ва по добър живот? Нико? Мълчание! Угодно сервилничене и липса па елементарни злободневни въпроси! Та в тази връзка, Волгин има позиция, харесвана или не, но позиция! Другите какво имат, а?

    Коментиран от #56, #60

  • 56 Шшшшшт

    15 25 Отговор

    До коментар #55 от "Гост":

    Тук не е Москва.

    Коментиран от #204

  • 57 Наблюдател

    28 35 Отговор
    Волгин е добър ученик на Гьобелс. Но за разлика от Гьобелс, който е пропагандирал за Германия Волгин пропагандира против България.

  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Браво Волгин

    38 26 Отговор
    Един от малцината в тази страна, имащи смелостта, силата и достойнството да кажат истината!

    Коментиран от #64

  • 60 Българин

    19 22 Отговор

    До коментар #55 от "Гост":

    Костя Копейкин и вие от Израждане всеки ден квичите против еврото, кой ви забранява?

    Коментиран от #178

  • 61 Е ако трябва

    32 13 Отговор

    До коментар #21 от "Българка":

    да обвиним в проамериканска и украинска пропаганда, трябва да закрием медиите в България! Веднага назскачате, като ви каже някой истината! Тя не боли бе! И е в полза на твоето бъдеще, нищо, че го продаде за някоя монета!
  • 62 !!!?

    20 24 Отговор
    Московският Оракул е винаги добре приет от портиера на БНР...там е леговището му !!!?

  • 63 Такдержат

    15 21 Отговор
    Руския принтер е нон стоп на смяна
  • 64 Ха-ха-ха 🚾 🇷🇺 🚾 🇷🇺 🚾 🇷🇺 🚾 🇷🇺

    16 23 Отговор

    До коментар #59 от "Браво Волгин":

    Като почне депутинизацията Волгин ще ви чете лекции за зловредният култ към Путин. Много бързо ще обърне палачинката този "смелчага", имащ смелостта, силата и достойнството да каже истината!

    Коментиран от #65, #70

  • 65 А кло значат тези глупости

    16 12 Отговор

    До коментар #64 от "Ха-ха-ха 🚾 🇷🇺 🚾 🇷🇺 🚾 🇷🇺 🚾 🇷🇺":

    с които НПО-тата на онова зло зад океана опростачват децата? Няма ли кукли, книжки, а лазите в детска простотия за някоя троа?

    Коментиран от #69

  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 Докога

    16 28 Отговор
    ще търпим тая путинофилска пропаганда. Време е да изметем всичките неонацисти от медиите като тази противна Волга.

    Коментиран от #83

  • 68 Парламента

    8 22 Отговор
    Квото кажат господарите от Русия това правим
  • 69 Ха-ха-ха 🚾 🇷🇺 🚾 🇷🇺 🚾 🇷🇺 🚾 🇷🇺

    14 24 Отговор

    До коментар #65 от "А кло значат тези глупости":

    Русофилите няма кой да ви опростачи. Такива сте по рождение

    Коментиран от #85

  • 70 Прогноза

    15 24 Отговор

    До коментар #64 от "Ха-ха-ха 🚾 🇷🇺 🚾 🇷🇺 🚾 🇷🇺 🚾 🇷🇺":

    Волгин няма да преживее психически срутването на Русия.

    Коментиран от #86

  • 71 !!!?

    20 23 Отговор
    Путинофил - инвитро заченат едноклетъчен ембрион на "вечната дружба" !!!?

    Коментиран от #75

  • 72 бамааму и шавливия елит

    23 6 Отговор
    Навярно екскурзиянтите си водят с тях снимкаджия и ще снимат продължение Мисия Лондон , този път Мисия ОRален кабинет.
    Предполагам, че са си взели в дисагите
    и смазващи средства, та да не харчат там пари.
  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 С.В.П ви убива всяка секунда

    13 7 Отговор

    До коментар #71 от "!!!?":

    Напротив, стъпил си е твърдо на Земята и като говори това, значи мисли и чете , за разлика от хората тук заченети от С.В.П.
    А те управляват не само България , но е т.н. Европа.
  • 76 Гощо

    15 18 Отговор
    Всички руски подлоги са така: хвалят Русия но живеят на запад!
  • 77 Доротея

    6 3 Отговор

    До коментар #73 от "123":

    Нали знаеш, че ще дойде време сам да си бършеш обувките, в този парцал, който развяваш ?
  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 Планът на Господарите

    20 10 Отговор
    Тези хора са случайно във властта благодарение на неслучаен факт. В активната, подготвена прилежно програма за ликвидиране на държавата България, се залага на мощно оглупяване на активното население. Няма да спирам на методите, само ще отчета крайният успех на тази цел, а от там и попадането на произволни, подбутнати леко или по-силно, лица в управлението.
  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 Българин

    17 21 Отговор
    Крайно време е проруската пропаганда и дезинформация, подкрепата за Русия и разпалването на антиевропейски и антинатовски настроения да бъдат третирани като заплаха за националната сигурност на България с всички произлизащи от закона последствия.

    Коментиран от #89

  • 82 Българин

    8 13 Отговор

    До коментар #78 от "Морски":

    Българското.

    Във морския вилает може и друго да ви разправят руските ви шефове.
  • 83 Дека е тая пропаганда

    21 7 Отговор

    До коментар #67 от "Докога":

    че от тази на онова зло САЩ, друга се не види! А що опросатчени глупаци лазят в нея, пълна трагедия!
  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 Пак да попитам

    14 9 Отговор

    До коментар #69 от "Ха-ха-ха 🚾 🇷🇺 🚾 🇷🇺 🚾 🇷🇺 🚾 🇷🇺":

    Кои са тия, че гледам де що има опростачен глупак от НПО-тата на онова зло САЩ, все в тези ниско интелигентни глупости лази! И му се чудя, ко го влече да лази, амъ нъ! Има и такъв зарзават!

    Коментиран от #90

  • 86 Остави Русия

    13 10 Отговор

    До коментар #70 от "Прогноза":

    и детските глупости на онова зло САЩ, с които опртостачват глупави люде! Мисли за Европа, че България е в Европа, а тя не върви на добре, следвайки интригите на САЩ!
  • 87 вогин е руснак

    14 18 Отговор
    Ако някой българин си смени фамилията с чужда,какъв е той?
    Факт е ,Волгин обича повече Русия
    от държавата в която живее и има
    привилегията да води проруска
    пропаганда,която нарича свободно
    слово.Каква ирония.!
  • 88 Госあ

    20 17 Отговор
    Няма русофил, който да не е българофоб.
    Русофилите преценяват всяка ситуация и всяка личност от гледна точка на интересите на Русия и са готови да пренебрегнат всичко българско, всички българските традиции, обичаи, всички форми на българската национална идентичност и българския национален суверенитет ако противоречат на руският интерес.
    Русофилската българофобия представлява един много тежък еничарски комплекс. Когато еничарите са били връщани по родните места, те са били особено жестоки към българите отколкото самите турци. Същото правят и русофилите днес, тяхната война срещу България е война за унищожение на всичко българско и за внасяне на хаос и разделение в българското общество.

    Коментиран от #157

  • 89 Тъй де

    10 7 Отговор

    До коментар #81 от "Българин":

    Амъ не моем я видим от проамериканската на жалките НПО-та на злото САЩ и оипростачените дица! Мноо лазят! Баа мааа мъ.
  • 90 Ха-ха-ха 🚾 🇷🇺 🚾 🇷🇺 🚾 🇷🇺 🚾 🇷🇺

    16 15 Отговор

    До коментар #85 от "Пак да попитам":

    Русофилите сте опростачени по рождение!

    Коментиран от #98

  • 91 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 92 Артилерист

    20 19 Отговор
    Русофилчета, да ви обясня с думи прости. Русия не спазва елементарни морални норми и международни договорености. Напада свои съседи, избива ги и им отнема територии. Води пропагандни войни срещу цивилизования свят и се стреми да отслаби и разруши ЕС и НАТО, организации, на които България е член. С една дума води война срещу тях. Т.е. води война и срещу България. На прост език - Русия е враг на България. И вие, подкрепяйки руските интереси сте врагове на България и национални предатели.

    Коментиран от #100

  • 93 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 94 А50

    22 8 Отговор

    До коментар #17 от "Само питам":

    Ти кога ще разбереш, че сумарно двете взаймно нетърпими фракции сглобили правителството представляват към 18% от имащите право да гласуват. Крякахте срещу Борисов , срещу Пеевски а сега им ближете дибелите корумпирани... Тези смешници са непредставителна извадка от българското общество, но пък прекрасно илюстрират еничарския евроатлантизъм

    Коментиран от #97, #103

  • 95 Кочо

    16 16 Отговор
    Чета русофилските коментари и за пореден път се убеждавам, че безродната русофилска измет не се вписва в понятието homo sapiens а принадлежи към някакъв подчовешки род.

    Коментиран от #223

  • 96 Перо

    19 14 Отговор
    Русофилите трябва по три пъти на ден да палят свещи за здравето на ЕС и западната демокрация. Защото ако тази демокрация я нямаше, същество като Волгин нямаше да прави руска пропаганда в държавна медия и на държавна издръжка. Задайте си въпроса дали журналист можеше да прави проукраинска и прозападна пропаганда в руска държавна или частна медия? Или отдавна щеше да гние в затвора или щеше да е паднал от някой прозорец.
  • 97 Смех в блатото

    18 11 Отговор

    До коментар #94 от "А50":

    А защо останалите 82% от "имащите право да гласуват" не направиха така, че да не могат тези 18% да направят правителство.

    Нали 90% от българите били "русофили": що не гласуваха за Възраждане и БСП? :))))

    Усещаш ли колко са ви плоски лъжите? :)))

    Коментиран от #108, #130

  • 98 Може

    10 4 Отговор

    До коментар #90 от "Ха-ха-ха 🚾 🇷🇺 🚾 🇷🇺 🚾 🇷🇺 🚾 🇷🇺":

    Амъ пита ли НПО-тата на злото САЩ, кой туй русофил? Спокойно можеш да го замениш и с марсонофил! Гаранция, няма да изглеждаш по малко опростачена и по малко не умна! :))
  • 99 Рупорът

    16 12 Отговор
    на рашистката пропаганда пак словоблуууудства. Гадост!!!!!
  • 100 И аз да тои обясня

    8 11 Отговор

    До коментар #92 от "Артилерист":

    Пропаганда та за глупазци на НПО-тата на ониуй злои САЩ, са жалко занимание, пораждаща само отврат към САЩ!
  • 101 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 102 Ха-ха-ха 🚾 🇷🇺 🚾 🇷🇺 🚾 🇷🇺 🚾 🇷🇺

    18 12 Отговор
    Русофилите изглежда никога няма да разберат, че руските имперски интереси, не са български национални интереси.

    Коментиран от #104

  • 103 Ми гласувай бе

    12 8 Отговор

    До коментар #94 от "А50":

    Кой те спира? Това не ти е Русия, тук е демокрация.
  • 104 Няма

    7 4 Отговор

    До коментар #102 от "Ха-ха-ха 🚾 🇷🇺 🚾 🇷🇺 🚾 🇷🇺 🚾 🇷🇺":

    Факт
  • 105 Само питам

    17 14 Отговор
    Какво ще се случи с българските русофили след като психопата Путин пукне и Русия се разпадне?
    А/ Ще има вълна от масови самоубийства, истерия, депресии и други психични заболявания
    Б/ Ще емигрират в остатъчна Русия за да я защитават от "агресията на САЩ и Запада "
    В/ Ще заобичат Китай и другарят Си Дзинпин.
    Г/ Ще станат нормални българи

    Коментиран от #107, #111, #119, #142, #190

  • 106 Морския

    10 16 Отговор
    Чета русофилските коментари и за пореден път се уверявам, че няма по големи национални предатели и българофоби от петата колона на Москва. Не знам защо руснаците са мразели толкова много България за да създадат тази пета колона от безродници и повече от 150 години да я финансират, култивират и ръководят!
  • 107 Със сигурност

    9 4 Отговор

    До коментар #105 от "Само питам":

    Всичко друго, но не и вариант Г.
  • 108 Плоски са

    7 7 Отговор

    До коментар #97 от "Смех в блатото":

    Щото нямат общо с тапотията за русофили и мартсианци, с които НПО-тата на злото САЩ, опростачва не умни неща! Ако са неща де! :))
  • 109 Ксаниба

    11 14 Отговор
    Ако има нещо, което руснаците да са създали то това е русофила. Русофила е менте българин измислен и култивиран от руските дегенерати с цел да се постави България и българския народ в подчинение и покорство спрямо руската кочина.
  • 110 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 111 Е кой питаш

    7 10 Отговор

    До коментар #105 от "Само питам":

    и кой да оптговаря на детската глупост на някое опростачено дитие от НПО-тата на онуй зло САЩ? Като гледа човек, в ко са преч1ърнали глупаи деца и се отвращава от туй зло САЩ! Няма такова дъно!

    Коментиран от #115

  • 112 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 113 Херфлик

    11 12 Отговор
    Жалко бездарно мекере, заработвай си копейките докато подкрепата за червения фашизъм още не е наказуема.
  • 114 Похвално

    13 12 Отговор
    Ами русофилските помияри да свикват и приемат общуването на всякакви нива със САЩ за нещо нормално и полезно
  • 115 Истината

    16 10 Отговор

    До коментар #111 от "Е кой питаш":

    Днес в проруската пропаганда са включени предимно елементарни и функционално неграмотни екземпляри с нисък коефициент на интелигентност и силен морален дефицит. Резултатите са трогателни!

    Коментиран от #129

  • 116 Тиквеник

    4 3 Отговор

    До коментар #4 от "Тиква":

    Определено на раменете си имаш тиква.

    Коментиран от #229

  • 117 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 118 1234

    11 9 Отговор
    Чудесно написано,за съжаление горчива истина..
  • 119 Проблема са с0р0соидите

    14 7 Отговор

    До коментар #105 от "Само питам":

    Не е проблем че има русофили и русофоби , проблема е че има c0pосоиди някаква злокобна идеология която унищожава всичко добро и умно сътворено от хората. Ако не бъде преодоляна... c0pосоидната идеология ще погуби цивилизацията.

    Коментиран от #121

  • 120 Само питам

    11 12 Отговор
    Какво е общото между медузите и русофилите?
    А/ И двата вида са слузести, пихтиести и отблъскващи
    Б/ И двата вида са отровни за хората
    С/ И двата вида нямат мозък

    Коментиран от #133

  • 121 Само питам

    10 9 Отговор

    До коментар #119 от "Проблема са с0р0соидите":

    Има ли по-големи национални предатели и българофоби от русофилите?

    Коментиран от #134

  • 122 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 123 Дън Бай

    5 7 Отговор
    Не така бе, Волгин! Какъв човек си?!
  • 124 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 125 пффф

    10 10 Отговор
    Тоя тавариш така и не проумя че има и хора които не носят тениски с надпис СССР и недолюбват комунистите. Също така и не проумя че има и хора с български имена а не със сменени български фамилии с такива съветски.
  • 126 Подлогин вън!!!!

    10 12 Отговор
    Тая гнус рашистка кога ще бъде разследван най-накрая??? Срам е! Тоя и жена му ВЪН ОТ БНР!

    Коментиран от #137

  • 127 Задунаец

    6 2 Отговор
    Дрогарят волгин отбеляза: Всички искат да пътуват в чужбина и най-вече до хегемона!

    Коментиран от #132

  • 128 Мишел

    9 10 Отговор
    По-неприятен и отвратителен от обхванатият от манията за величие и уникалност руснак е неговият покорен и доброволен задунайски роб!
  • 129 Може

    8 4 Отговор

    До коментар #115 от "Истината":

    Амъ пусто от опростачените деца, лазещи жалко в глупостите и лъжите с детски интелект на НПО-тата на онуй зло САЩ, не мой ги видим пусто! :)) Днес пак гадост! Дойде този да подиграва опростачените от НПО-тата на онуй зло САЩ и сега сите видяха колко са вредни НПО-тата :))
  • 130 А50

    11 4 Отговор

    До коментар #97 от "Смех в блатото":

    Всички разбраха, че изборите се фалшифицират, нали и Кирчо ви го каза

    Коментиран от #136

  • 131 Татко Барва

    17 7 Отговор
    Адмирации, господин Волгин, точен сте както винаги
  • 132 Задунаец

    4 7 Отговор

    До коментар #127 от "Задунаец":

    Но защо дрогарьо волгин "чужбина"? Всеки задунаец ще ви каже: Курица не птица, Болгария не за граница! Така, че дарагой нашият хегемон руzzия (не знам кой е вашият) не е чужбина.

    Коментиран от #135

  • 133 Я пробвай с марсонофили

    9 5 Отговор

    До коментар #120 от "Само питам":

    Все толкова неумно ще изглеждаш, като опростачено дете на НПО-тата на онуй зло САЩ :))
  • 134 Е кък да няма

    8 5 Отговор

    До коментар #121 от "Само питам":

    Опростачените от НПО-тата на онуй зло САЩ! Я глей ква пена им излиза от лазене и мъка! :))
  • 135 Задунаец

    3 1 Отговор

    До коментар #132 от "Задунаец":

    Всички искат да пътуват до хегемона! Ми много ясно! По бизнес, на почвка, на екскурзия...всички искат да пътуват до руzzия.

    Коментиран от #139

  • 136 Смех в блатото

    5 6 Отговор

    До коментар #130 от "А50":

    "Те откраднаха изборите"

    Абе, бива ли всичките ви опорки от Ванкувър до Владивосток да са едни същи :)))

    Впрочем, Кирчо каза в СЪЩОТО изречение, че Радев в замесен във фалшификацията, а щом му вярваш за едното му вярваш и за другото. :))))

    Радев фалшифицира избори а вие седите и драпате :)))

    Коментиран от #140

  • 137 Е що бе

    9 5 Отговор

    До коментар #126 от "Подлогин вън!!!!":

    Нали сме демокрация, а не фашизъм налагащ се от националните предатели ПП и ДБ, с НПО-тата на злото САЩ!
  • 138 Неразбрал

    10 8 Отговор

    До коментар #21 от "Българка":

    И къде в статията видя руска пропаганда бе, како? Да не говорим, че с пилешкото си мозъче не вдяваш, че парите за тази безполезна екскурзия ще излязат от твоя, а не от техните джобове!! А ние ще събираме капачки, нали?
  • 139 Задунаец

    10 10 Отговор

    До коментар #135 от "Задунаец":

    Всички искат да пътуват до руzzия! Колко.наши спечелиха руzzки зелени карти? Колко отидоха и няма да се върнат? Колко останаха нелегално, защото зеление карти не стигат. !!!!

    Коментиран от #141, #150

  • 140 Кой кирчо

    11 5 Отговор

    До коментар #136 от "Смех в блатото":

    Да не е оня жалък шампион по лъжи от ПП? Щот ако е той, ко значение има ко излиза от мръсната му уста? Поне за нормалните ора де! Знам ли за останалите! Все може да има някой блеещ още!
  • 141 Задунаец

    6 5 Отговор

    До коментар #139 от "Задунаец":

    Колко студенти заминаха на студентски бригади в Москва, Ленинград , Владивосток...и захвърлиха студентските книжки! Кога ще се върнат? Всъщност не разбирам волгин. Това не е чужбина, дрогарьо волгин. Те са си у дома!!!!
    Курица не птица!!!!
  • 142 Умен по цялата глава

    5 11 Отговор

    До коментар #105 от "Само питам":

    Нещата не стоят така.Ше ти дам пример с Петър Волгата.Ако е в тълпата журналисти кой ще го забележи??Обаче той се изтъпанчва с червена фланелка на която пише СССР и всички го забелязват.Значи и добре ще му плащат.Трябва да се живее от нещо все пак...И така са няколко десетки " журналисти ",които припяват руската версия за Световен ред чрез Окупация и Диктатура...Ми те така си живееха щастливо и в Комунизма...Света е Дуалистичен - щом има една гледна точка,значи я има и нейната Противоположност...Те не вярват в това,което пишат - те го Експлоатират,за да оцеляват.Утре ще пишат пак квото им кажат.Който им плаща,разбира се...Не е толкова трагично - без Морал се оцелява лесно!!!

    Коментиран от #147

  • 143 Боко

    7 2 Отговор
    Три Папи са ме "галили" по главата.....
  • 144 махайте се завинаги

    13 2 Отговор
    Айде сега всички екскурзианти да паднат при ротацията. Какво са се повлекли неканени народни пари да харчат. Да водят жени и любовници. Аман бе, министерски съвет да ни ви е туристическо бюро, ало?
  • 145 БеГемот

    15 6 Отговор
    Даже Тодор Живков на се навеждаше толкова ..а ония поне даваха нефта без пари и ни изкупуваха това онова...какво ни дават новите господари ...нищо само ни скубят с ретро самолети и бтр и......провалената българска държава и демографската криза са тяхно дело...
  • 146 Не знам кой крив и кой прав

    14 5 Отговор
    Но ми става и смешно, и тъжно, когато чета коментарите. Абе, хора, толкова ли са ви повредени мозъците, че във всички коментари, които не са успоредни на партийната линия на НЕкоалицията, виждате русофилия, комунизъм и путинизъм? Защото, ако не знаете, освен интересите на Брюксел и Вашингтон има и български интереси - или според черно-белия ви мироглед, българските интереси не са важни - така ли?

    Коментиран от #148, #153

  • 147 Коя е тая тълпа журналисти

    14 5 Отговор

    До коментар #142 от "Умен по цялата глава":

    Че журналист, трябва да изразява факти, а не да лапа грантове на НПО-та и да драска лъжи и пропаганда и да заглушва другата страна! Та в този ред на мисли, Волгин е един от няколкото Журналиста в България с главно Ж, нямащ страх да покаже и другата гледна точка, въпреки вълната от простотия, която изливат глупаци с продадени души и бъдеще срещу него!

    Коментиран от #149, #152

  • 148 Задунаец

    4 9 Отговор

    До коментар #146 от "Не знам кой крив и кой прав":

    Абцелютно вярно дрогарьо! Освен Брюксел има и масква! Ма мола ви са! Нека има баланс! Аз съм ЗА да.разделим България на Източна и на Западна. Както беше Германия. Всички видяха ползите от това и катастрофата от обединенивто. Или на Жна и Северна, като Кореите. Всички знаят как главоломно се развиват двете части. Особено северната. Защо само Европейска Бълагария? Нека има и Задунайская губерния! Каква е тази задунайофобия?!!!!!!

    Коментиран от #151, #154

  • 149 Смех в блатото

    7 5 Отговор

    До коментар #147 от "Коя е тая тълпа журналисти":

    Волгин не показва никакви "факти " :)))))

    Затова е пропагандист с главно "П" :)))))

    Коментиран от #156, #180

  • 150 Адолф

    9 8 Отговор

    До коментар #139 от "Задунаец":

    За да отидеш в русия не ти трябва зелена карта а жълта книжка.
  • 151 Смех в блатото

    5 4 Отговор

    До коментар #148 от "Задунаец":

    "аз съм ЗА да.разделим България на Източна и на Западна"

    Ето това предствлявате "родолюбците" "русофили".

    А зад това "желание" пак прозира интереса на руския господар, който той дори не крие - да превърнел Черно море във "вътрешно".

    Остави, че ще си остане с мокрите сънища, ами ненужно сваля маската на наколенките си в българия, които покрай неговите фантазии направо забравят, че трябва и да се прикриват. :)))

    Коментиран от #158, #161

  • 152 Задунаец

    7 6 Отговор

    До коментар #147 от "Коя е тая тълпа журналисти":

    Не си прав дрогарьо! Волгин е журналист с главно Z. Ако беше zурналист в Руzzия...ехеееее....да е литнал вече ( от някой прозорец) 😆 ...там има свабада на словото, щеше да се.изказва. а тук не му дават! И затова още не е палетел 😆🤣

    Коментиран от #155, #160

  • 153 Историк

    1 2 Отговор

    До коментар #146 от "Не знам кой крив и кой прав":

    Дефинирай в точки 5те основни български интереса.
  • 154 Ко прочете

    2 4 Отговор

    До коментар #148 от "Задунаец":

    Ко рабра! С драскане на глупостите по форумите на НПО-тата на онуй зло САЩ, вакуума, от онова на раменете, няма да излезе!
  • 155 Смех в блатото

    3 5 Отговор

    До коментар #152 от "Задунаец":

    Кефиш. :)))
  • 156 Е айде сега

    1 3 Отговор

    До коментар #149 от "Смех в блатото":

    Празните приказки, са типични за хора без бъдеще, продали го на НПО-тата на онуй зло САЩ! Сега да взмеме по детски да споорим? :)) Наяма ли да направите нещо полезно за живота, си, вместо да го продавате и да се излагате по форумите?
  • 157 БеГемот

    14 6 Отговор

    До коментар #88 от "Госあ":

    Абе не ви ли е неудобно поне малко да говорите такива глупости които реално проповядват омраза към една значителна част от собствения ви народ ми в процентно съотношение русофилите са сигурно хиляда пъти повече от американофилите...лично аз съм американофоб и смятам тая държава виновна за целият ужас който става по света...та те разрушиха ЕС който ми беше надеждата за нещо смислено първо опълчиха източно европейските си пудели на старите държави на запад после разрушиха икономическите връзки с Русия защото се уплашиха от еманципацията на ЕС..организираха мигранският поток към ЕС като разрушиха една камара държави в Африка и близкия изток..всеки който умее да мисли вижда злото което те вършат от 200 години по света ...
  • 158 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 159 при комунизма,че и после..

    8 1 Отговор
    Така се ходеше на обучение,на инструктаж.
    Така правят сега и частни фирми.
  • 160 Без опорките на

    1 2 Отговор

    До коментар #152 от "Задунаец":

    НПО-тата на онуй зло САЩ, не върви ли лазенето и продажбата на бъдещето ти?

    Коментиран от #163

  • 161 Задунаец

    4 4 Отговор

    До коментар #151 от "Смех в блатото":

    Ама вие още не сте разбрали! То си е вътрешно бе. Ге н е рал ре шетHukow какво ви каза. Аз ви намерих президент. Това всъщност означаваше: Черно море вече е вътрешно.

    Коментиран от #162

  • 162 Браво на тоя решетников

    9 3 Отговор

    До коментар #161 от "Задунаец":

    щом намери българин като Радев за президент, да пази и малкото българско, което мафията ПП, ДБ, ГЕРБ, ДПС иска да унищожи!

    Коментиран от #165

  • 163 Задунаец

    6 3 Отговор

    До коментар #160 от "Без опорките на":

    Моето бъдеще е Зелена карта.за.Руzzия! Напускам ЕС и отивам някъде в необятния рай! Крепко ти препоръчвам да направиш същото. Молба за Зелена карта в Пасоьлството. Митрофанова с визата дава и одеколон Тройной на границата да замиришеш на кальхоз!

    Коментиран от #168

  • 164 Илиев

    8 3 Отговор
    Прав е Волгин, и да бе ви харесва е прав.

    Коментиран от #167

  • 165 Задунаец

    4 3 Отговор

    До коментар #162 от "Браво на тоя решетников":

    И не е само решетников, когото трябва да вдигнем на ръце! Жириновски каза: "...българите рябва да пълзят в краката на руснаците!" Е не.е.ли прав?!!!!

    Коментиран от #166

  • 166 Ако не си българин

    2 3 Отговор

    До коментар #165 от "Задунаец":

    що да не е прав! Има ли още някой някъде нещо да е казал и да става за пропаганда на НПО-тата на онуй зло САЩ? :))

    Коментиран от #170, #176

  • 167 Задунаец

    3 5 Отговор

    До коментар #164 от "Илиев":

    Ма.на кой не му харесва, бе? Кажи един! Волгин не е само Zурналист.с.главно Z. Той е Zадунаец с главно Z. Да.живей!!!!
  • 168 Ами прав ти път

    6 1 Отговор

    До коментар #163 от "Задунаец":

    България няма нужда от майкопродавци! Има нужда от българи, мислещи за България!

    Коментиран от #172

  • 169 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 170 Задунаец

    4 4 Отговор

    До коментар #166 от "Ако не си българин":

    Прав е! Велик Zадунаец! И депутатът от руZZката Дума, Пьотр Толстой го каза ясно:
    ""Разбира се, просто ще я купим цялата. Половината от крайбрежието вече купихме.“ ....за България става въпрос!

    Кой кравар би могъл да купи крайбрежието? Никой!!!! А братушка може!!!

    Коментиран от #173

  • 171 да де

    3 1 Отговор
    е нали тоя раздут бюджет трябва да се харчи , иначе ще го намалят , а без милиардните разходи за администрация ще трябва да се увеличат заплатите на всички
  • 172 Задунаец

    1 4 Отговор

    До коментар #168 от "Ами прав ти път":

    А къде по-добре може да се мисши за България от РуZия? Само там с помощта.на всички братушки можем заедно да мислим и да спасим България. Пьотр Толстой даже не само мисли! Той купува. И ще купи цяла България и тогава бай бай кравари!

    Коментиран от #174, #205

  • 173 А някой не каза ли

    3 1 Отговор

    До коментар #170 от "Задунаец":

    че утре ще идват марсианци? Че ми е много интересно някъде някой нещо казал и то става основна опорка на първият глупак!

    Коментиран от #182

  • 174 Примерно в България

    4 2 Отговор

    До коментар #172 от "Задунаец":

    Но как да знае някой с продадено бъдеще на НПО-тата на онуй зло САЩ, съсипващо България и Европа?

    Коментиран от #177

  • 175 😉........

    7 4 Отговор
    От руските външни кенефи това изпълзява.
  • 176 Задунаец

    2 4 Отговор

    До коментар #166 от "Ако не си българин":

    А ти!!! Ако не пъшзиш в краката на руснаците, значи не си българин " Ако не си българин" !!!

    Коментиран от #179

  • 177 Задунаец

    2 5 Отговор

    До коментар #174 от "Примерно в България":

    Ми няма как да знае! Докато не станем република на РФ,
    .....т.е. Zaдунайская Гунерния, няма как да знаят хората. Защото има цензура! Zащо не дават на Вольгин да се изкаже? Ако Вольгин можеше да говори, всички да са разбрали за непеотата. Сега само ти го знаеш. И аз!

    Коментиран от #181

  • 178 Гост

    5 2 Отговор

    До коментар #60 от "Българин":

    Мноу прозд народ у тия форуми, бе! Бааа, ще кажеш че пари дават за глупости на се пишат! Идно на знайте, нито Русия ще ни направи по бедни, ни САЩ по богати!!!
  • 179 След толкова много драскане

    3 2 Отговор

    До коментар #176 от "Задунаец":

    на не умности, не дойде ли времето да ми обясниш ко общо имат руснаците, с темата? :)) Що не пробваш да ги замениш с марсианци! Все толкова общо ще има с темата и с България и все толкова неумно ще звучи като неумностите на НПО-тата на онуй зло САЩ!
  • 180 Реплика

    6 1 Отговор

    До коментар #149 от "Смех в блатото":

    Къде може да се намери публикация,в която да има информация с кого се е срещал министър Тагарев и какъв е повода за тези срещи ,докато беше на посещение в САЩ?Ще се съгласите ли,че липсата на информация е. причина за различни интерпретации,както за повода,така и за резултата от посещението?Все пак той отива в САЩ в качеството си на военен министър на България,а не като частно лице.

    Коментиран от #183, #184

  • 181 Ами що не идеш в РФ

    5 3 Отговор

    До коментар #177 от "Задунаец":

    Вместо да ислкаш България да е република? тамън няма да има ко да продаваш на НПО-тата на онуй зло САЩ, че там не ги толерират!

    Коментиран от #188

  • 182 Задунаец

    1 4 Отговор

    До коментар #173 от "А някой не каза ли":

    Не някой! Аz , главният Zадунаец го казвам! И депутатът от Руzката Дума Пьотр Тольстой! Панимаеш! Не го е казал някой сулко пулев!

    Коментиран от #185

  • 183 Задунаец

    2 5 Отговор

    До коментар #180 от "Реплика":

    Информация за посещението на Тагарев в САЩ, можеш да намериш на същия сайт който дава инормация за посещението на Николай Малинов в Москва! 😆😅🤣

    Коментиран от #187

  • 184 Дъ тъ сфетна

    6 1 Отговор

    До коментар #180 от "Реплика":

    Те срещите с портиерите не се публикуват!!!
  • 185 Е убо де

    2 2 Отговор

    До коментар #182 от "Задунаец":

    Амъ ни ти с неумностите на НПО-тата на онуй зло САЩ, ни оня от Русия ме бригате! И сега ко? Кой ко казал, нейде някъде по света? Нещо по темата ще кажем ли или ще лазим в неумности като първият опростачен от НПО-тата на онуй зад океана?
  • 186 Иван

    7 4 Отговор
    Даже руските фашисти обичат запада там са целите им фамилии децата учат бащите с Ролс ройси интересно защо никой не иска да стои в прекрасната Русия
  • 187 Само дето

    5 1 Отговор

    До коментар #183 от "Задунаец":

    Николай Малинов не е министър, но ко значение има, че някой ти продава нейде страната! Важно е драскането!

    Коментиран от #191

  • 188 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 189 Волгата

    3 4 Отговор
    е с комплекси от детството и нека да бъдем по снизходителни.
  • 190 Е Само отговарям

    9 4 Отговор

    До коментар #105 от "Само питам":

    Не е проблем че има русофили и русофоби , проблема е че има c0pосоиди някаква злокобна идеология която унищожава всичко добро и умно сътворено от хората. Ако не бъде преодоляна... c0pосоидната идеология ще погуби цивилизацията.
  • 191 Задунаец

    3 5 Отговор

    До коментар #187 от "Само дето":

    Правилно! Патриот! Голям си! Той не е министър, ПОДСЪДИМ е , но какво тук значи някаква си съдебна подробност. Намери се и затова един Щирлиц да бутне едно рамо, да се снима чилака с Императора Напальон Всеруzийский. Затова ли братушките са изкупиши половин България, да не могат да осигурят на тавариша да пътува до Масква? Как ли пък не!!!!

    Коментиран от #193

  • 192 Ами браво на теб

    2 5 Отговор

    До коментар #188 от "Задунаец":

    Тогава може да ни освободиш от неумностите на НПО-тата на онуй зло САЩ срещу България и българите и да си гледаш живота в Русия!

    Коментиран от #194

  • 193 Няма лошо

    2 1 Отговор

    До коментар #191 от "Задунаец":

    Ако има за какво, нека е подсъдим! Но мен това грам не ме брига, а и няма общо с темата! Та за ко се напъваш? :)) Зор ти е нещо да ми вмениш някоя неумност, амъ не мъ влече пусто! Но пробвай! Забавно е!

    Коментиран от #195

  • 194 Задунаец

    2 6 Отговор

    До коментар #192 от "Ами браво на теб":

    Ами не.тавариш! Каузата на истинският Zадунаец е Zадунайская губерния! Като стана губернатор, тогава моята мисия ще бъде изпълнена! И тогава Пьотр Волгин ще чете новините по всички канали!

    Коментиран от #196

  • 195 Задунаец

    3 3 Отговор

    До коментар #193 от "Няма лошо":

    Не товариш, не. Не ако има за какво. Той Е подсъдим. И има забрана да напуска страната. Но....както видяхме - КГБ не е лукова глАва. Закара си го чиляка в Масква, той си взе медальчиките и го върнаха обратно, за да е.ясно кой е пРезидент тук и кой командва данс, манс и прочие службици. Такива ми ти работи.

    Коментиран от #197

  • 196 Ами на Волгин

    7 3 Отговор

    До коментар #194 от "Задунаец":

    може само шапка да свалиш, че за разлика от теб, има смелостта да покаже и другата гледна точка! Гадно, но факт в тази псевдо демокрация!
  • 197 И какво ме брига

    4 3 Отговор

    До коментар #195 от "Задунаец":

    Кой къде го съдят и кой къде кара и подобни глупости! Нещо по темата няма ли или все ще лазим в жалката пропаганда на злото САЩ?
  • 198 Очевадно е

    8 9 Отговор
    Волгин е неприкрит руски шпионин и пропагандатор. Защо БНТ не го уволни и ДАНС не го изобличи? Защото и двете инстотуции са пробити.

    Коментиран от #200

  • 199 питер олгин

    4 4 Отговор
    го чакат афроафриканци
  • 200 Правилно

    4 3 Отговор

    До коментар #198 от "Очевадно е":

    Само НПО-тата на САЩ трябва да ни снасят "новините". Ние сме димукрати и затова ще наложим цензура и диктатура на всеки с друга гледна точка от партията на САЩ, ПП, ДБ, ГЕРБ и ДПС!
  • 201 Въх как съ изпуснах

    4 2 Отговор
    в ком. 197 да кажа за НПО-тата на САЩ ко зло са, та изтриха коминтара! Извинявам се на този "свободен" сайт!

    Коментиран от #203

  • 202 4️⃣4️⃣5️⃣5️⃣

    8 6 Отговор
    Волгин е народен будител! Трябват повече като него, щот доста сме позаспали! Щото търпим Шиши!
  • 203 Върнали сте

    1 1 Отговор

    До коментар #201 от "Въх как съ изпуснах":

    ком. 197. Длъжен съм, да ви се извиня за ком. 201.
  • 204 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 205 Ъ?!!!

    4 2 Отговор

    До коментар #172 от "Задунаец":

    Абе умник. Защо не споменеш първо колко български земи са изкупени от турци и евреи? Като последните изкупуват и водоизточници, и строят селища от затворен тип. Докато тука умниците се дърлят на атлантици и русофили, "онея" тихо си плетат кошницата и да не излезе после "он ни изненадА", и ни постави пред свършен факт. Това е истинската опасност. Вижте палестинците. Да не стане като в баснята на Лафонтен, където две петлета се карали и били, а лисицата ги хванала и хайде двете у казанЯ.

    Коментиран от #206

  • 206 Задунаец

    3 2 Отговор

    До коментар #205 от "Ъ?!!!":

    Благодаря за оценката на Ъ. Ние Zадунайци всички сме умници, не само язе. По въпроса кой изкупува земи! Навярно всички, zадунайчик мой дарагой. Но само от една посока се хвалят. Само от същата посока се хвалят, че са ни назначили Президент. Само от същата посока ни призовават да им пълзим в краката. Само от същата посока ни наричат падлоги и курици! Знаеш ли това дарагой мой zaдунайчик? 🤫

    Коментиран от #207

  • 207 Е браво на този

    5 3 Отговор

    До коментар #206 от "Задунаец":

    който ни назначи български президент, та поне малко да пази България от американското правителство, което я попилява заради интересите на САЩ! Друг е въпроса, че този някой, пак е българският народ, избрал и американското правителство заради лъжите и пропагандата им!
  • 208 Като ти е

    4 3 Отговор

    До коментар #13 от "Умен":

    писнал не го чети ,бе. Мазохист ли си ?

    Коментиран от #211

  • 209 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 210 Анджо

    4 5 Отговор
    Такава тъпа статия не бях чел скоро време и тоя по добре не му побликувайте простотиите кадето пише. Не съм чул една хубава дума да каже за БЪЛГАРИЯ.
  • 211 Анджо

    2 5 Отговор

    До коментар #208 от "Като ти е":

    Пич няма начин, трябва понякога да прочетеш на такива простотиите и да видиш как от ден на ден испростяват повече и ако не искаш да изпростяваш и ти , по добре прочети.

    Коментиран от #212

  • 212 Сега остава

    2 3 Отговор

    До коментар #211 от "Анджо":

    и да кажеш кое са простотиите? Със сигурност отде да знаеш! Голям зор да си породадете бъдещето на едни жалки НПО-та!

    Коментиран от #213, #214

  • 213 Анджо

    4 2 Отговор

    До коментар #212 от "Сега остава":

    За мене са пълни, защото тоя е краен защитник на путин и затова са пълни простотии. Журналистите трябва да са независими и да дават реалната престава за всичко. Ти да си прочел нещо да е написал примерно как путин връща мракобесната и даже още по лоша диктатура в русия.
    Тогава защо все пише срещу България. Може ли да имаш на такъв доверие , че пише истината. Истриха ми един коментар написан по остро точно по този повод.

    Коментиран от #215

  • 214 Анджо

    2 2 Отговор

    До коментар #212 от "Сега остава":

    Нека първо да видиме как ще мине посещението, тогава ще се коментира, а той лае еи така просто да се покаже и да не го забравим.

    Коментиран от #216

  • 215 Е ако пише такива глупости

    0 2 Отговор

    До коментар #213 от "Анджо":

    трябва да е на грантовете на НПО-тата! Ти това ли наричаш журналистика, да те тъпчат с лъжи и пропаганда за някой грант на НПО-тата на САЩ? Такива като Волгин, имащи силата да покажат и другата гледна точка, останаха бяколко човека в България! Което е жалко за държава, водеща се демократична! Та кажи сега кое са глупостите в тази статия? Тук няма Путин, така, че ти отпадна тази опорка!

    Коментиран от #221

  • 216 А какво очакваш

    4 2 Отговор

    До коментар #214 от "Анджо":

    от посещение на лакеи и продажници, при господаря им? Освен поредното лошо за България!

    Коментиран от #220

  • 217 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 218 Име

    0 1 Отговор
    Този път ще има комплексен подход. Набор инструкции.
  • 219 Емо

    3 1 Отговор
    Бегай да късаш билетчета на мавзолея на ленин.
  • 220 Когато комундрелите

    2 0 Отговор

    До коментар #216 от "А какво очакваш":

    Бяха на власт и в Мацква не ходеха .Никъде не ги искаха
  • 221 Коя е другата точка бе

    4 1 Отговор

    До коментар #215 от "Е ако пише такива глупости":

    Руската пропаганда ли.Ватенките освен да лъжат друго не могат.Там ,ако кажеш нещо против ка Путин или войната си в Сибир.Тук волгин може да прокламира руска пропаганда безнаказано.
  • 222 ЦЕНЗУРА ТРЯБВА ДА ИМА !

    2 0 Отговор
    ЗА ПРЕДАТЕЛИТЕ !
  • 223 Българин

    2 3 Отговор

    До коментар #95 от "Кочо":

    Прав си има специален под-вид в биологията - "путинопитек" близък родственик на австралопитекa !
  • 224 Ден

    1 1 Отговор
    Волгин президент!
  • 225 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 226 ИНЖ1

    0 0 Отговор
    Абе Волгин, мани го Белия дом!!! Дай да си оправяме нашите проблеми!!! Рефлексиите от миналото, когато Бг се управляваше от Д.Цанков 28 и от Москва, днес са непририложиими.
  • 227 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 228 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 229 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 230 Този коментар е премахнат от модератор.