Last news in Fakti

31 Август, 2018 11:10 3 814 4

Нова лимузина от Bugatti?

  • bugatti-
  • galibier 16c-
  • седан-
  • лимузина
Нова лимузина от Bugatti? - 1

Клиент засне неизвестен седан Bugatti пред дизайнерското студио на марката във Волфсбург, Германия. Автомобилът е покрит с брезент, но въпреки това под него си личи радиаторната решетка с формата на подкова.

Авторът на снимката е колекционер, известен в Instagram с прякора bugattiexpert. Човекът е собственик на Veyron и Chiron, а скоро ще получи първото произведено Divo. Въпреки това не дава никакви сведения за автомобила, който очевидно се пази в тайна.

Нова лимузина от Bugatti?

През 2009 г. Bugatti представи концептуална лимузина с името Galibier 16C, но скоро след това проектът бе замразен. За разлика от нея обаче, двигателят на автомобила от снимката не се намира отпред, защото там просто няма място за него. За сметка на това задницата изглежда достатъчно масивна, за да подслони могъщия W16.

Снимката на мистериозния седан веднага породи множество спекулации, като за момента най-правдоподобно звучат две от версиите. Едната гласи, че това е нов прототип, който Bugatti ще покаже на салона в Париж, а според другата колата е уникат по индивидуална поръчка.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 цгфхф

    3 9 Отговор
    Каква тайна бе мумшуроци, DIVO го показаха преди повече от седмица.
  • 2 безимомоов

    13 0 Отговор
    ама и ти не си много умен.тук се говори за четириместен автомобил а divo е лимитирана версия на сегашния
  • 3 ежко бежко

    2 0 Отговор
    Такава хубава кола ,не се вижда!!!!!Това е като на един от богатите софиянци!!!!!
  • 4 Кьонигсег

    0 0 Отговор
    А брао бе