3 Февруари, 2018 09:04 42 734 101

Какво е причинило трагедията със сина на Московски

  • ивайло московски-
  • син-
  • веселин георгиев

Най-вероятно става въпрос за неравност по трасето

Веселин Георгиев - зам.-директор на ОД МВР-София потвърди за инцидента с малкия син на министъра на транспорта Ивайло Московски. По думите му това се е случило между 14:30 и 15 ч. на урегулирано трасе за моторни шейни.

В тази връзка уточняваме, че първоначалната информация, че инцидентът се е случил на писта за скирои, не се потвърждава. Случил се е на трасе за моторни шейни, каза той пред журналисти. Той допълни, че в момента се провеждат процесуално-оперативни действия, заради което не може да каже повече подробности.

Това ще отнеме време, защото трасетата са сложни за оглед. Самото трасе не е скоростно, най-вероятната причина е неравност, но това следва да бъде фиксирано при провеждащите се в момента огледи. На въпрос дали транспортният министър е бил с компания, или сам с шейната и със сина си, Георгиев отговори, че има установени свидетели на случилото се, но не може да даде повече информация, тъй като текат процесуално-следствени действия.

Припомняме, неофициалната информация е, че двамата са били на моторна шейна, която най-вероятно се е ударила в дърво. „В този изключително труден момент семейството на министър Ивайло Московски моли представителите на медиите да се съобразят със скръбта им и да уважат правото им на уединение“, се казва в съобщението транспортното министерство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 гост

    162 15 Отговор
    Тестван ли е за алкохол?

    Коментиран от #93

  • 4 закона е за всички

    177 18 Отговор
    Айде сега белезниците и у ареста за причиняване на смърт по непредпазливост.

    Коментиран от #79

  • 5 По - Равен

    231 20 Отговор
    Ама пак имаме ПО-РАВНИ ОТ ДРУГИТЕ! Ако аз причиня смъртта на детето си - ще ме оковат пред всички в белезници и ще търкам наровете на следствието поне 7 дена! После ще ми друснат 15-20години!!! А тука виждаме един МНОГО РАВЕН как поискал да му осигурят УЕДИНЕНИЕ, за да скърби???!! Остана и да не са виновни НЕРАВНОСТИТЕ - та ако всичко е идеално, тогава Слънцето ще е виновно, че го е заслепило и ГОТОВО!!! Някак в повече ми дойде ВИНОВНИЯТ за смъртта, а точно НЕРАВНОСТ по трасето...
    ПАК ДА НАПОМНЯ - 4 ГОДИШНО ДЕТЕ И СПОРТНА ШЕЙНА!!!
    СПРЕТЕ ДА ГОВОРИТЕ ЗА МЪКАТА !!!
  • 6 еее

    142 12 Отговор
    Едни мрът от болести и глад а други от моторни шеини.
  • 7 БХК

    123 16 Отговор
    Не спокойствие на тоя ахмак а арест и у кауша до изясняване на обстоятелствата.
  • 8 Десислава

    121 58 Отговор
    Абе стига бе хора вие луди ли, какви да тези коментари.Моите съболезнования към семейството, много ми стана тъжно за тях на никой не пожелавам да изпитва подобна болка, защото може би това е най-страшното нещо, което може да се случи на човек.И вместо да ръсите куп тъпотии бъдете съпричастни, в такива ситуации за мен няма значение дали си министър или шофьор...трагедията и загубата са еднакви!Бъдете по- благосклонни бе хора, в крайна сметка става въпрос за семейство, което е загубило детенцето си:(

    Коментиран от #69

  • 9 ??????????

    47 63 Отговор
    Спрете с тия коментари
    Много ЗГАН има в таз държава

    Коментиран от #11, #42

  • 10 ньид08

    136 30 Отговор
    Не неравност на пистата е виновна, а гладкия мозък на гербераста!
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Ивелин

    110 24 Отговор
    Типично по български сме готови да се изгаврим с някой,който в момента е съсипан от мъка. Господ да пази всички деца. Замислите се, винаги ли возите децата си в столче с колан, или не им позволявате забранени неща защото искат, а вие ги обичате, и искате да им угодите. Нито белезници, нито правосъдие, нито злостни коментари ще върнат детето. Молете се на никой да не се случва такова нещастие, бил той гербаджия, бесепар или тъпанар.

    Коментиран от #22, #90

  • 13 ПЛУЖЕК СИ

    70 10 Отговор

    До коментар #2 от "Дон Тони":

    Гнилото трябва да се сочи с пръс без излишна вежливост
  • 14 ИВАН

    75 11 Отговор
    Нахални и проклети планински неравности, защо не са ги асфалтирали и обезопасили с мантинели, мрежи и еърбегове - на всяко дърво да има еърбег и камера да заснемя всичко ... Планината е свещенно място - не обича да се базикат с нея.

    Коментиран от #35

  • 15 Зганясан

    36 10 Отговор
    Зган има много и начело са и убиците , а след тях са тези който ги защитават или може би преди тях !!!
    До № 9
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 BGman

    30 7 Отговор

    До коментар #1 от "Бесен Язовец":

    Тук бъркаш нещата. С мотор е много по-опасно, само да загубиш баланс и си паднал. Да не говорим за останалите коли на пътя. При шейната си сам в гората, не пазиш баланс и вообще е много по-безопасно, но все пак си има риск разбира се (особено ако караш бързо).

    Коментиран от #19

  • 18 OMG WTF

    7 15 Отговор

    До коментар #16 от "Ало имам кожено БУТАЛО":

    Вчера май си пропуснал банята, и сега си ше си носиш мърсотията чак до др.Петък не я изливай по нас моля
  • 19 Бесен Язовец

    31 9 Отговор

    До коментар #17 от "BGman":

    Страшна логика няма що!! това да излетиш с 50 км. от шейната е безопасно а? Да паднеш на пухкавия сняг с 50 км.ч !!!! Снегът е бял ама не е памук нали се сещаш!!!

    Коментиран от #23

  • 20 Driving pleasure

    98 9 Отговор
    За мен трябва да го съдят за непредумишлено убийство! Жалко за детето, то не е виновно, че баща му е идиот!

    На всички ни е ясно, че виновен ще е арменския поп, а на Московски, нищо че детето няма място на тая шейна! А призива за "уединение" е малко нагъл на фона примерно на убитото от питбул дете, при което журналята не се спираха пред нищо, но друго е да си министър и да молиш а?!
  • 21 Гост

    114 6 Отговор
    За простосмъртните несъобразена скорост, за богоизбраните неравност на пътя.
  • 22 Driving pleasure

    75 5 Отговор

    До коментар #12 от "Ивелин":

    Никой не отрича трагедията - но това не означава, че виновния не трябва да си понесе последствията. Смазан бил, ми съжалявам не мога да му помогна. да е мислил преди да качи детето!

    Коментиран от #34, #78

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 mediator37

    38 3 Отговор
    Преди години возих детето си на моторна шейна на Узана. И то беше тогава на възраст като детенцето на Московски, светла памет на загиналото детенце. Моето го возих отпред мене беше, в скута ми. Сега разсъждавам със задна дата по въпроса, че и бързо карам, отървал съм се от съдбата. Мисля, че е честа практика хората да возят децата си. Може би обръщане и затискане на детето е по-вероятно като причина, защото моторните шейни са тежки.

    Коментиран от #27, #29, #59

  • 25 ХТД

    68 4 Отговор
    Тоя що кара шейни в работно време. За това - уволнение от поста. Ако някой негов подчинен кара шейна в такова време какво ще му се случи.

    Коментиран от #58

  • 26 Гост

    38 7 Отговор

    До коментар #1 от "Бесен Язовец":

    Достатъчно е наказан като си е загубил детето. Излишни са такива обиди. А дали е гербаджия ,бесепар или друг политик, ние нито от едните не сме видяли добро.

    Коментиран от #30, #33

  • 27 BGman

    29 4 Отговор

    До коментар #24 от "mediator37":

    Напълно съм съгласен, затискането в съчетание с лека скорост е абсолютно достатъчно да убие голям човек (като добвим и веригите), да не говорим за крехко дете. Това че ние бащите често прекаляваме също е така, за съжаление...
  • 28 турбо

    62 5 Отговор
    Проблема е в това че властта и парите водят до чувството за безсмъртие.
  • 29 Driving pleasure

    31 4 Отговор

    До коментар #24 от "mediator37":

    Според информацията се е блъснал в дърво - може да се заключи, че детето се е возило точно като твойто - пред него в скута му и при удара е излетяло напред ако е било и без касака (много вероятно) и белята е готова
  • 30 Driving pleasure

    67 6 Отговор

    До коментар #26 от "Гост":

    Съжалявам, но не! Не е достатъчно наказан!
    Това е министър, човек, който се предполага, че има достатъчно разум, да взима решения касаещи моето и твоето бъдеще, а се оказва изключително прост. Това, че господ го бил наказал не означава, че не трявба да носи и наказателна отговорност за причинената смърт била тя и поради непредпазливост!
  • 31 Бесен Язовец

    24 3 Отговор

    До коментар #23 от "BGman":

    Е ми изглежда че има и тъпи, ти кво си мислиш че с 10 км.в час ли се е забил тоя в дървото?
  • 32 така де

    33 4 Отговор
    тия се гаврят с цял народ нека види какво е гавра-а иначе съболезнования на другите близки на него не за мен тои е убиец
  • 33 Бесен Язовец

    22 9 Отговор

    До коментар #26 от "Гост":

    И са кво станалото станоло ,,горкия човечец" фа взема да ходя да му съчувствам на него че няма акъл за 5 ст. не му съчувствам ама въобще на такива като тоя табела за цял живот за назидание та другите да внимават за напред! Има грехове които се прощават и такива които не се прощават.
  • 34 Ивелин

    23 4 Отговор

    До коментар #22 от "Driving pleasure":

    Съгласен съм, че е виновен, приемам, че не е достатъчно, че е загубил детето си. Трябва да е равен с всички нас и да носи наказателна отговорност. Не мога да разбера злобата и омразата с която някои коментират случилото се.

    Коментиран от #38

  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Ахмед Борисов

    6 55 Отговор
    На всички злобари тук - от все сърце ви пожелавам и на вас да ви се случи, да може и за вас да позлобеем!
  • 37 там е пато

    22 5 Отговор
    ама оти не фърчи по магистралите на тиквата ми отишел в дупките
  • 38 Driving pleasure

    31 4 Отговор

    До коментар #34 от "Ивелин":

    Нали знаеш какво казва народа - кой каквото си направи...

    Ако беше човек (обществена личност като него) направил нещо за другите, спечелил си доверието и обичта на народа сега всички щяха да съчувстват - но в крайна сметка и този се е доказал като мръсник и е нормално, че има хора, които малко или мноо злобеят, че го е стигнало каквото си е заслужил...

    Коментиран от #50

  • 39 Долу сащ и идила им

    39 9 Отговор
    ...АМИ ГОСПОД ПРАТИ ПОРЕДНИЯ СИ ЗНАК,
    КАТО НАКАЗА ЖЕСТОКО
    ТОЯ ГЕРБЕРСКИ МИНИСТЪР НА ТРАНСПОРТА,
    ТОЯ МИНИСТЪР НА МАФИОТСКАТА РЕКЕТЬОРСКА
    И ТЕРОРИСТИЧНА ХУНТА - ГЕРБ...
    ...ГОСПОД ЗАБАВЯ НО НЕ ЗАБРАВЯ
    И СЕГА ТАКА Е РЕШИЛ - ТОЯ МИНИСТЪР НА ХУНТАТА ГЕРБ
    СЪС СОБСТВЕНИТЕ СИ РЪЦЕ
    И СОБСТВЕНАТА СИ КУХА КРАТУНА
    ДА ПРИЧИНИ СМЪРТТА НА СОБСТВЕНОТО СИ ДЕТЕ...
    ...А КОЛКО ХИЛЯДИ СИРИЙСКИ ДЕЦА, ЖЕНИ И СТАРЦИ
    БЯХА УБИТИ В СИРИЯ
    ОТ ИСЛЯМСКИТЕ ТЕРОРИСТИ ОТ АЛ КАЙДА И АН НУСРА
    ...С БЪЛГАРСКО ОРЪЖИЕ, ПРОИЗВЕДЕНО В БЪЛГАРИЯ...
    С БЪЛГАРСКИ РАКЕТИ "ГРАД", С БЪЛГАРСКИ МИНИ,
    С БЪЛГАРСКИ ПАТРОНИ, С БЪЛГАРСКИ СНАРЯДИ,
    С БЪЛГАРСКИ КАРТЕЧНИЦИ И АВТОМАТИ,
    С БЪЛГАРСКИ МИНОХВЪРГАЧКИ И ОРЪДИЯ,
    С БЪЛГАРСКИ ГРАНАТОМЕТИ "РПГ - 7"...
    ...ПРОИЗВЕДЕНИ В БЪЛГАРСКИТЕ ВОЕННИ ЗАВОДИ
    И ЛЮБЕЗНО ДОСТАВЕНИ
    НА ИСЛЯМСКИТЕ ТЕРОРИСТИ В СИРИЯ И ИРАК
    ОТ БЪЛГАРСКАТА МАФИОТСКА, ТЕРОРИСТИЧНА,
    РЕКЕТЬОРСКА КОЛОНИАЛНА ВЛАСТ НА ХУНТАТА - ГЕРБ...

    Коментиран от #73

  • 40 Някой си

    43 1 Отговор
    Аз не бих си качил 4 годишното дете на моторна шейна. Само пълен глупак би го направил.

    Коментиран от #75

  • 41 Цвете

    47 2 Отговор
    Съболезнования самои и единствено за МАЙКАТА на починалото дете, НО НИКАКВО съчувствие към "бащата" -"министър",кото е убил собственото си дете! Щял да иска спокойствие този нагъл лицемерен мискинин! Сам е виновен за тази неприятна случка! Нито Бог,нито Путин,нито България,нито българите,нито слънцето,планината и гората са виновни за безхаберието на някакъв си Ивайло Московски към детето му! Не стига,че е виновен за смъртта на собственото си дете,но пък искал медиите и телевизиите да му съчувстват,а и народът да му съчувства и да бъде в траур,пост и плач цели 3 дена!

    Коментиран от #74

  • 42 Антон 1

    6 17 Отговор

    До коментар #9 от "??????????":

    Това е точната дума !
    Ей сега разбирам ,що ме е срам да кажа , че съм българин !

    Коментиран от #63

  • 43 Снежа

    45 2 Отговор
    Не се сдъжам да попитам има смърт по непредпазливост най малкото в ареста .с какво е по различен? Нима собственика на кучето което изяде дете и които бе на работа по това време не го прибраха в ареста .Нашичкия обаче е трябвало в петък да е на работа а той милия на Боровец .каква е разликата че всички да го съжаляват да го щадят? всички сме равни но някой са по равни Жалко за детето Човек трябва да мисли а родителят да мисли за двама Такива които не мислят не трябва да са родители а камо ли ръководители Аз казах!!!!!
  • 44 Дикембе Мутомбо

    17 10 Отговор

    До коментар #1 от "Бесен Язовец":

    Качвал съм си детето и на мотор и на джет. И без него ги карам отговорно, защото съзнавам, че съм родител, а с него - два пъти по-внимателно. Ти какво - твоите в саксия ли ги държиш?!

    Отново съболезнования за човека. Не знам за каква присъда говорите всички, след като той вече е получил най-тежката от съдбата...

    Коментиран от #54

  • 45 анализ

    3 12 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Ивайло Московски моли представителите на медиите да се съобразят със скръбта им и да уважат правото им на уединение“-ЧАСТ ОТ КОМЕНТАРИИТЕ СА НЕУМЕСТНИ ПРИ ТАКАВА ЛИЧНА ДРАМА.НЕ ДАЙ БОЖЕДА ВИ Е НА ГЛАВАТА!
  • 46 селянин

    50 0 Отговор
    Министри и депутати..петък следобед не работят.Зимата гледат да не изпуснат снега..лятото морето,това е другата България,жалко за детето..

    Коментиран от #76

  • 47 Специалист

    34 1 Отговор
    Каква е била скоростта и взета ли му е проба за алкохол? Работата е ясна, жалко за детето!
  • 48 тони

    29 2 Отговор
    Много жалко за детето. Аз искам да питам дали г-н министъра е бил в отпуск въпросния ден или в работен ден е ходил да кара моторна шейна.
  • 49 ГЕОРГИ

    15 2 Отговор
    Няма значение какъв е бащата,загинало е дете.Това е най-лошото,което може да се случи в едно семейство.Моите съболезнования!
  • 50 ооооо

    31 1 Отговор

    До коментар #38 от "Driving pleasure":

    Абсолютно! Министър на най-корумпираното министерство и то 3-ти мандат. смятай колко пара е превъртяна там.
  • 51 Венков

    6 36 Отговор
    Махнете възможността за коментари !
    ВЕДНАГА!
  • 52 Plovdiv

    2 5 Отговор
    Публикувано във факти.бг: ФАКТИ.БГ не толерира обидни коментари и спам. Некоректни коментари ще бъдат изтривани. Такива са тези, които съдържат нецензурни изрази, лични обиди и нападки, заплахи; нямат връзка с темата или са написани изцяло на език, различен от български.

    Само цитирам...
    Иначе жалко за изгубения живот на поредното българско дете!
    Жалко за всичко онова, което поражда тези трагедии... И за невъзможността да го избегнем, като мислим повече. И най-вече за неспособността ни да се поставим на мястото на другия...
  • 53 Джингиз

    40 8 Отговор
    Винаги съм се гордял, че съм българин, макар да съм от турския етнос. Днес тази моя гордост е помрачена, заради коментарите тук. Като не ви харесва ГЕРБ, ами излезте и гласувайте! Оставяте циганите да диктуват съдбата ви, а тук злобеете и обиждате.
  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 гост

    5 1 Отговор
    Сега остава да го изкарат виновен за да защитят имича му.

    Коментиран от #77

  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 Driving pleasure

    36 1 Отговор
    Според последната информация е карал извън пистите, шейната не е наемана от фирма, явно е на някой богат приятел и не е минавал задължителен инструктаж...

    Няма какво да говорим и да го оправдаваме - непредумишлено убийство следствие на откровена тъпотия!
  • 58 Иван

    15 2 Отговор

    До коментар #25 от "ХТД":

    Направо в затвора....
  • 59 ХХХ

    16 1 Отговор

    До коментар #24 от "mediator37":

    Случайности на този свят НЯМА!!!

    Коментиран от #72

  • 60 ХХХ

    27 1 Отговор
    Тези разследващи много да внимават, да не набедят някоя невинна неравност! Може пък да е виновен някой паднал клон, някой завой или пък слънцето де да знам??? Съвсем за идиоти ни взеха!!!

    Коментиран от #68

  • 61 12345

    37 4 Отговор
    Жалко за похабения невинен детски живот. Незнам този баща как ще живее оттук нататък с мосилта че е убил детенцето си. Иначе да попитам той в отпуск ли е бил в петък или просто е отишъл да разпукса на Боровец в работно време? Чия собственост е шейната, защото се оказва, че не е на фирми, които отдават шейни в крорта. Взета ли му е проба за алкохол? Предполагам, че в момента органите трескаво работят за да се потули всичко, както беше едно време преди 10 ноември. Ма какво се учудвам. Оказва се, че 2/3 от ръководството на ГЕРБ са били членове на БКП. Партията управлява и се държи като БКП, вожда й също. И всички антикомунисти плюят срещу БСП, а пък то ни управлява БКП с име ГЕРБ.
  • 62 12345

    17 4 Отговор
    Виновника е ясен. Тройната коалиция ще да е.
  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 гост

    17 1 Отговор
    Бог да го прости!
  • 65 Лъвчето

    19 7 Отговор
    Злобата с, която говорите за инцидента е присъща на тъпотията в която живеет явно!
    Дано не ви се случва подобно нещо!
    Никой не е застрахован,от това какво му предстои в живота!!!
  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 Katysan

    12 15 Отговор
    Потресаващо е. Най-напредзаради това, че е загинало дете и после - заради злостните коментари. Ей, хора, хора ли сте? Това е най-страшната мъка за родителя, няма никакво значение кой е той. Още повече, че той е отговорният за трагедията, мислите ли,че не го осъзнава? В този случай той е баща и само баща. Загубили сте човешкия си облик. Ако един човек не е в състояние да изпита мъка и съчувствие в такъв момент, той губи моралното право да оценява другите
  • 68 Driving pleasure

    13 4 Отговор

    До коментар #60 от "ХХХ":

    Абе ясна е работата, гадното дърво се е движело с превишена скорост и е виновно... да се изкорени и цялата писта асфалтира...
  • 69 Дия

    30 3 Отговор

    До коментар #8 от "Десислава":

    Але тия дето сте много жалостиви - има ли място на такава писта дете на 4 години?????????????
    Иначе съболезнования и от мен, ама истината си е истина!
  • 70 тони

    16 3 Отговор
    Пирогов е пълен със забавлявалите се чорбаджичета по планините , много скиори бе а пострадъл работник няма кий да го превърже
  • 71 ХХХ

    15 3 Отговор
    КАКВО Е ТОВА ЗАГЛАВИЕ??? ВСЕКИ ИДИОТ ЗНАЕ КАКВО Е ПРИЧИНИЛО ТРАГЕДИЯТА!
  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 Тука има тука нема

    20 1 Отговор

    До коментар #40 от "Някой си":

    Само един безотговорен родител би го направил. Безотговорен към собственото си 4-годишно дете, а към другите какъв ли е?
  • 76 ХХХ

    4 0 Отговор

    До коментар #46 от "селянин":

    Вярно! Само за детенцето не съм съгласен, че е жалко, защото то е най-малко потърпевшо в случая. Вярвам, че то си е добре!
  • 77 ХХХ

    0 1 Отговор

    До коментар #55 от "гост":

    Прощавай ,не схващам нещо???
  • 78 ЗАПОЗНАТ

    12 1 Отговор

    До коментар #22 от "Driving pleasure":

    Съболезнования за родителите и близките на детето, което си е отишло без време.Без значение кои са родителите му,това е една човешка трагедия и трябва да наведем глави. Същевременно вина не може да носят "лошия терен", "неравностите" и всякакви други неодушевени предмети и обективни обстоятелства.Все едно пияния шофьор ,управляващ с превишена или несъобразена скорост едно МПС да обвини "алкохола" или самата "превишена скорост" за последвалото ПТП ,което обикновено е резултат именно от неговите неправомерни действия.Наистина е деликатно,но е интересно какво ще предприемат разследващите органи.
  • 79 Крис

    7 0 Отговор

    До коментар #4 от "закона е за всички":

    Я стига бе, сега ще накажат някого невинен, или ще забранят деца да се возят на шейни!
  • 80 999

    26 1 Отговор
    а ако тоя черния беше убил друг човек? Какво следваше?
    петъчен следобед - хапнали, пийнали и давай да си направим джуро с мощна шейна?! егатии малоумника - да качиш 4-год си син в това състояние.
    ако съм на жена му - ЩЕ ГО СЪДЯ ТОЯ ЦИГАНИН.
  • 81 Нашия

    4 2 Отговор
    Оскотяхме съвсем, драги сънародници !
  • 82 Димитър

    13 1 Отговор
    ДРОГИРАН ПИЯН МИНИСТЪР УБИ ДЕТЕТО СИ!Вината не била негова а на преспа.ЗА ЗАТВОРА СИ УБИЕЦО ЗА ЗАТВОРА
  • 83 ЕМИЛ

    18 0 Отговор
    Е ДОБРЕ ДЕ, НО АЗ НЕЩО НЕ ГИ ВРЪЗВАМ НЕЩАТА, ВЪПРЕКИ, ЧЕ РАЗВОЯ НА СЪБИТИЯТА СПОРЕД ХОРАТА И СОЦИАЛНОТО ИМ ПОЛОЖЕНИ Е НАПЪЛНО ЛОГИЧЕН ЗА ДЪРЖАВАТА В КОЯТО СЪЩЕСТВУВАМЕ....А ИМЕННО: КОГАТО ПИТБУЛА НАХАПА И УБИ ЦИГАНЕТО, СОБСТЕНИКА МУ ВЕДНАГА БЕШЕ АРЕСТУВАН, А МИНИСТЪРЧЕТО СОБСТВЕНОРЪЧНО ОТНЕ ЖИВОТА НО ДЕТЕТО СИ МОЛИ ЗА УЕДИНЕНИЕ.....Е ВЯРНО НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА....ВСИЧКО Е ЗАГУБЕНО !!!!!! БОГ ДА ГО ПРОСТИ ДЕТЕНЦЕТО....НЕ МУ БЕ ДАДЕН ШАНС ЗА ЖИВОТ....
  • 84 ЕМИЛ

    10 1 Отговор
    ШЕЙНАТА ЩЕ Е ВИНОВНА НАКРАЯ.....9658
  • 85 Гулит

    24 0 Отговор
    Тъп въпрос: Какво е причинило трагедията със сина на Московски?
    Отговор: Ами самият Московски....
  • 86 Гост

    10 0 Отговор
    От опита ми с такъв превозни средства мога да кажа, че честа практика и огромна грешка на много мъже, които предприемат такива рискови возения на малки деца на моторни шейни или други моторни превозни средства е да ги слагат, отпред в скута им. При моторните шейни, когато ги караш извън пистата по необработен сняг съществуват рискове от сблъсъци със скрити под снега статични предмети, примерно отрязан пън на дърво или голям камък и при един такъв злощастен челен сблъсък дори с ниска скорост, това е пълна изненада за шофьора, удара е напълно неочакван, ръцете му са отпуснати и тялото му автоматино изхвърча към кормилото и той със собственото си тяло премазва детето. Предполагам, че така е станал инцидента, затова трябва да сме разумни, особено когато отговаряме за чужд живот, никой не е безсмъртен. Бог дал, бог взел.
  • 87 Кореаца

    21 0 Отговор
    Оня с кучето е бил на работа-но го тикнаха в ареста...
    А този избягал от работа и собственоръчно убил собственото си дете е в къщи....
    После защо има агресия у нас...
    Не може така в тази корумпирана държава да се мери различно ....
    И наглеци 240 гълфона и това си е...
  • 88 Сашо

    8 0 Отговор
    дано на никой никога да не му се случва такова злощастно нещо, но на много вече се е случило, дали всички те са получили такова разбиране и уважение да си скърбят тихо, някак си не е честно за едни разбиране и безаконие а за много други яка секира.
  • 89 пипи дългото чорапче

    10 1 Отговор
    Да виновно е дървото,снега,националния парк където е забранено...
  • 90 гост

    6 0 Отговор

    До коментар #12 от "Ивелин":

    Да. Повечето не го правят и това може да се види с просто око до всяка детска градина или училище. Друга гледка е как майките държат децата в скута си или хич не ги държат на предната седалка. КАТ спи, защото и катаджиите го правят. На Запад директно ще ти пишат глоба дори ако колата не е в движение, а нямаш детско столче при положение, че детето ти е вътре. Такситата задължително имат бустер-седалки за по-малките деца. У нас ти се смеят като попиташ. Смеят ти се, че си носиш бебето в кошничка. "Най-красивата" гледка е когато бебе или малко дете е застанало пред водача на волана и бащата военен, учител или катаджия.
  • 91 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 92 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 93 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 94 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 95 Спокойно Ужасен

    6 1 Отговор
    Без съмнение това е невъобразима лична трагедия.Като човешко същество съм потресен.Но разглеждайки го като социален феномен бих попитал:
    Нима не бе трагедия разкъсаното циганче?
    Нима не бе трагедия смърта на момиченцето, оставено само от майка си?
    А всички се нахвърлиха върху тях!Кой оставя детето си от хубаво!Оставила го е да отиде на работа!Това ли и по-безотговорно или да качиш дете на моторна шейна!И защо министерската скръб да е по-голяма от циганската или майчината?Това което предстои е социален експеримент.Нечовешки, но все пак-експеримент.
  • 96 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 97 Ива

    6 0 Отговор
    Москов сам си е виновен. А хората се дразнят заради двойния стандарт, който съществува. Телевизиите мълчат, няма журналистически разследвания. Никой не смее да каже, че детето е било без каска и че е седяло пред министъра. Няма обвинение за причиняване на смърт по непредпазливост. Полиция и прокуратура са безучастни. Ако бях аз, обикновеният човек, медии, прокуратура и полиция щяха да ме разкъсат. На министъра обаче това няма да се случи. Ето, затова хората злобеят, затова има толкова много негативни коментари. Да си убиеш детето е най-лошото нещо, което може да направиш. Сега министърът ще трябва да живее с този грях.
  • 98 Дядо ви

    2 0 Отговор
    Не знам какви са му взаимоотношенията със съпругата му и майка на детето,но след като се съвземе трябва да предприеме мерки спрямо безотговорния си мъж ! А за за служебната му безотговорност, и децата вече знаят !
  • 99 сталин

    2 0 Отговор
    това е непредумишлено убйство с превозно средство.
  • 100 ТМВ

    2 1 Отговор
    В Закона за движение по пътищата пише че едно дете на тази възраст трябва да е в детско столче с колани на задната седалка.
    А този опален идиот качил детето си на такава мощна шейна!!
    Сега ще си проличи има ли справедлив съд за него в България....
  • 101 Sliven

    1 0 Отговор
    Няма как да му напиша на черния Московски но ако имах тази възможност бих му казал да се самоубие!!
    Трябва да си абсолютен олигофрен за да живееш с такъв голям грях...!!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове