Last news in Fakti

25 Ноември, 2016 22:33 15 680 5

Ами сега! По CNN случайно излъчиха порнографски филм

  • cnn-
  • грешка-
  • зрители-
  • случайност-
  • бостън-
  • телевизионен доставчик

Кабелният доставчик RCN случайно пуснал порнографските кадри в ефира на телевизионния канал на територията на Бостън

CNN случайно излъчи 30-минутно видео с брутално порнографско съдържание, което шокира зрителите на телевизионния канал в град Бостън, съобщава сайтът IBTimes.

Грешката е била направена от американския телевизионен доставчик RCN, който предлага стотици телевизионни канали с филми, спортни новини и детски програми, като сред тях е и програмата на една от най-големите телевизионни компании в страната, в четвъртък 24 ноември.

Зрителите, които включили телевизорите си в четвъртък вечер в 22:00 часа EST (04:00 часа сутринта GMT) на CNN, в очакване да гледат епизод на популярното кулинарно шоу на Антъни Бурдайн, останали изненадани и шокирани, когато вместо световноизвестния готвач те видели горещи и засрамващи сексуални сцени.

Телевизия CNN не е отговорна за случилото се, тъй като зрителите на програмата в останалите части на Америка не са станали свидетели на кадрите, които са накарали жителите на Бостън да почервенеят от срам.

Опитите на IBTimes да се свърже с RCN или CNN, са останали безрезултатни и инцидентът не е бил коментиран.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гОлЕма работа

    25 2 Отговор
    Еииииий и кво толкова те хората по земята как се появяват не ги носи щъркела нали;) Първо секса после манджата ;)))
    Големи са пуритани тия американци, а искат да шибат целия свят !?

    Коментиран от #2

  • 2 Слави сиромаха

    30 2 Отговор

    До коментар #1 от "гОлЕма работа":

    Колко си глупав, не става дума за това, става дума аз пе...асите, те не са свикнали да гледат хетеро сцени и могат да се депресират
  • 3 Daм

    7 0 Отговор
    Какво пък толкова - това си е розовия Дискавъри, Анимал Планет :)
  • 4 Plovdiv

    8 2 Отговор
    Хакерите ако решат, могат да накарат целия свят не да почервенее, ами да потъне в земята от срам по този начин...

    Коментиран от #5

  • 5 Капота

    6 3 Отговор

    До коментар #4 от "Plovdiv":

    В Бъгария няма да предизвикат никаква реакция, всичко е деградация, перверзия..... това идва от липсата на ред и законност, простаците се харесват, имитират се от младите .... а умните, сдържани и скромни хора са гледани като олигофрени или пе..ли, инак със строги норми и санкции тип Цецо Цветанов всичко може да се префасонира за два дена