Last news in Fakti

26 Ноември, 2017 19:26 8 078 3

Обявиха за герой, играч наритал Бербатов

  • бербатов-
  • ритане-
  • хосаин-
  • джамшедпур-
  • керала бластърс

25 млн. зрители са гледали дебюта на българина в Индия

Мехтаб Хосаин, играчът, който игра изключително грубо срещу Димитър Бербатов, беше обявен за герой, заради действията си. Халфът на „Джамшедпур" бе персонален пазач на българина в срещата на неговия тим срещу „Керала Бластърс" (0:0). Индиецът влизаше грубо в краката на Бербатов, но въпреки това получи само жълт картон.

След двубоя футболистът беше определен за играч на мача, а треньорът му Стив Копел го похвали.

„Играчите ми заслужават комплименти, особено Хосаин", каза 62-годишният англичанин, цитиран от „Труд”, който има 322 мача за „Манчестър Юнайтед".

"Преди срещата бях дал други указания за Бербатов, но неговата игра беше коренно различна от първия му мач за „Керала Бластърс". Българинът играеше прекалено много с топката и отваряше пространства на своите съотборници. Това не ми хареса и знаех, че мога да го спра само с тормозене. Бербатов беше най-опасният им играч и се радвам, че го неутрализирахме."

Преди седмица „Керала Бластърс" завърши 0:0 и в първия кръг на първенството. В Индия се похвалиха, че мачът, в който Димитър Бербатов дебютира за своя нов отбор, е бил гледан от 25 милиона зрители.

„Това е с 59% повече от аудиторията на първия мач за миналия сезон", пише местният сайт „Спортскееда".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Брат ми

    49 3 Отговор
    Бербатов си го натресе четвъртит с тия сигани :)
  • 2 тик так

    38 2 Отговор
    Като толкова му се играе с м...ли да беше си избрал някоя бг маала и да си ритат топка. Нашите индийци мн.. повече щяха да го уважават ;)
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.