Last news in Fakti

19 Ноември, 2023 10:21 2 175 4

Георги Градев напусна екипа на Димитър Бербатов

  • градев-
  • бербатов-
  • екип-
  • напуска

Разделям се с приятели и професионалисти, които си разбират от работата, написа специалистът по спортно право

Георги Градев напусна екипа на Димитър Бербатов - 1
Снимка: БГНЕС

Специалистът по спортно право Георги Градев обяви официално, че се оттегля от екипа на Димитър Бербатов. Спортният съд в Лозана отхвърли в началото на седмицата искането на Градев да се допусне публика на трибуните на Националния стадион "Васил Левски" за мача между България и Унгария, завършил зрелищно 2:2 с изравнителен гол за гостите в последните секунди.

„Във връзка с бъдещите ми професионални планове, несъвместими със сегашната ми позиция в екипа на Димитър Бербатов, се налага да преустановя участието ми в екипа. Разделям се с приятели и професионалисти, които си разбират от работата и могат да изправят българския футбол на крака. Надявам се да им бъда от полза с бъдещата ми работа за българския спорт. Успех на Димитър и на екипа на предстоящия изборен конгрес“, написа Георги Градев във "Фейсбук".


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 19 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Я го знам !

    9 3 Отговор
    Бобката ще става шефче в УЕФА и е поканил Градев за съветник.
  • 2 Перо

    12 6 Отговор
    Селтикът Бербатов слабо се интересува от сгрешената политика и пълната некадърност на ръководството на БФС и развитието на БГ футбола. Цялата му борба е подчинена на мисълта “Стани да седна”! Кой футболен клуб представлява тоя елемент? Какви заслуги и награди има? Какъв процент от пребиваването му в чужбина е бил на резервната скамейка? Стига вече със селските хитрини!
  • 3 Анонимен

    11 4 Отговор
    Не дай боже, тоя самовлюбения да оправя футбола ни. Това леке (ДБ) освен да предизвиква скандали друго не е правил. Ама лакомията за кокала е огромна. Боже опази ни от такива "можещи, кадърни модерни" хора като тоя и неговия екип, събрано от кол и въже!
  • 4 Всички знаем за какво иде реч

    4 0 Отговор
    Ако перуката пропее нещо за далаверите на БФС и черното тото, ще му се случи случка и ще обвинят Бербатов! Първенец в хуленето ще стане Венци Михалев!