Last news in Fakti

28 Декември, 2016 17:13 1 017 2

Щайнмайер: Европа е в мътни води

  • франк - валтер щайнмайер-
  • германия-
  • европа

Той се притеснява за младежката безработица

„Европа е в мътни води и има нужда да се прегрупира.“ Това беше заявено от германския външен министър Франк – Валтер Щайнмайер, цитиран от „Saarbrücker Zeitung“.

Според него е важно да се вземат решения за контролирането на имиграцията, външната и вътрешната сигурност на ЕС, както и да се разгледат социалните проблеми.

„Там, където младежката безработица е над 50%, няма как да има ентусиазъм относно ЕС“, заяви Щайнмайер.

Той се опасява и от факта, че все повече страни - членки предпочитат да решават сами проблемите си и загърбват процеса по интеграция.

„Надявам се изборите през 2017 г. да донесат на Франция, Холандия и Германия правителства, които да не спрат европейската интеграция“, допълни Щайнмайер.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хасан

    2 0 Отговор
    2016 беше началото на края.. Европа е като стара баба, немощна пенсионерка.. И е само въпрос на време кога ще викнат попа.. Бежанците са последния пирон в ковчега
  • 2 антрашпиц

    0 0 Отговор
    Цитат от филм.Две лажици машинно масло са способни да отровят запасите с вода на кораб.Някои неща немогат да се смесват.Респективно да се интегрират....
Новини по държави: