Last news in Fakti

4 Ноември, 2017 15:40 7 485 3

Румънската полиция купува 5600 нови коли

  • румъния-
  • полиция-
  • коли

Те ще заменят вече остарели модели

Главният полицейски инспекторат на Румъния е започнал процедура по закупуването на 5600 нови коли, съобщи Romania Insider.

Около 5500 от колите ще бъдат предназначени за патрулиране, а други около 100 за оперативни цели. Така ще бъдат заменени от 30% от колите на румънската полиция, които са над 10-годишни.

До този момент румънската държава е в процес на закупуването на 200 автомобила, като предстои да бъдат закупени още 300. В същото време полицията получи 500 нови бронирани жилетки и планира да купи още 1000.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 НЕразбирач

    5 0 Отговор
    И от снимката ли да съдим, че няма да са ДАЧИЯ?! Или ка къФФ е тая снимка сложена?!

    Коментиран от #2

  • 2 незнайко

    1 1 Отговор

    До коментар #1 от "НЕразбирач":

    По изгледа отпред прилича на Голф .
  • 3 BMWPower

    3 1 Отговор
    Много ясно, че ще са дачии, държавата си има икономика и си я гледат, отделно че за целта са перфектни - издръжливи и опростени, като ще вземат 5бр. на цената на една ваг*на като на снимката. Не скачайте като офце един след друг с погрешни изводи, заради това, че статиите и снимките се слагат едно към вятъра.
Новини по държави: