Last news in Fakti

11 Октомври, 2014 10:30 636 0

Белгия сгази Андора, Чехия наказа турците

  • белгия-
  • чехия-
  • босна и херцеговина

Исландия се саморазправи с Латвия, Уелс и Босна и Херцеговина правят 0:0

Белгия сгази Андора, Чехия наказа турците - 1
Снимка: БТА/АР

Националният отбор на Белгия надигра категорично аутсайдера в група "В" Андора с 6:0 на стадион "Рой Бодуен" в Брюксел.

"Червените дяволи" бяха далеч по-добрият отбор и с голове на Кевин де Бройне в 31-ата от дузпа и в 34-ата минута, Насер Шадли в 37-ата, Дивок Ориги в 59-ата и две попадения на Дрис Мертенс в 65-ата и 68-ата минута смаза своя съперник.

Така Белгия с актив от 3 точки излезе на второ място в група "В". Андора пък е без спечелена точка и остава на дъното на класирането.

В другия мач от групата, очакван с особен интерес, Уелс и Босна и Херцеговина не си отбелязаха гол. Така възпитаниците на Сафет Сушич остават без успех в два кръга от квалификациите, след като изненадващо отстъпиха на Кипър с 1:2 в дебютния си мач.

Суперзвездата на Уелс Гарет Бейл пък не успя да помогне на тима си да изкове втора поредна победа след измъченото 2:1 в Андора.


В същото време отборът на Чехия записа нов успех в група „А“. Чехите надвиха Турция с 2:1 като гост след обрат. Булут даде аванс на домакините, но Сивок и Докел донесоха трите точки за чехите, които вече са с общо 6 след успеха в предишния кръг срещу Холандия (2:1). Турция до момента пък е без точки след две последователни загуби.

В другия мач от групата Исландия размаза и Латвия. Островитяните записаха втора поредна победа с 3:0, този път като гост. Прибалтийците остана с човек по-малко в началото на втората част заради червен картон на Рудневс. Впоследствие Сигурдсон, Гунарсон и Гисласон вкара три гола за Исландия, която оглави класирането. Латвия има 1 точка.

В другия мач от групата Исландия размаза и Латвия. Островитяните записаха втора поредна победа с 3:0, този път като гост. Прибалтийците остана с човек по-малко в началото на втората част заради червен картон на Рудневс. Впоследствие Сигурдсон, Гунарсон и Гисласон вкара три гола за Исландия, която оглави класирането. Латвия остава с 1 точка.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА