Last news in Fakti

22 Февруари, 2015 18:11 1 157 0

Милан победи и спаси Индзаги

  • милан-
  • чезена-
  • бонавентура-
  • индзаги

Росонерите победиха противника с 2:0 на Сан Сиро

Милан победи и спаси Индзаги - 1
Снимка: БТА/АР
Милан постигна много важна победа с 2:0 над Чезена на своя "Сан Сиро" в среща от 24-ия кръг на Серия "А".
Джакомо Бонавентура вкара първото попадение в мача, след като се разписа в 22-ата минута.  Крайният резултат бе оформен от резервата Пацини, който се разписа в 90-ата минута от дузпа. Това е едва втората победа за тима, за последните 9 мача от Серия "А".

След успеха си със сигурност Пипо Индзаги поне засега ще си запази поста. Преди мача се говореше, че при издънка днес младият треньор може да бъде уволнен на момента. Като цяло домакините показаха желание за успех в този мач и това даде резултат, след като Бонавентура откри резултата.

Той отправи изключителен удар от границата на наказателното поле по земя, като прати топката точно в долния десен ъгъл на противниковата врата.

В самия край на полувремето гостите бяха на косъм от изравнителен гол. Де Феудис отправи удар от воле към близката греда, но Абиати се разтегна максимално, за да избие топката.

Героят за гостите Бонавентура пък можеше да убие всякаква интрига в 54-ата минута и отправи прекрасно воле след подаване на Менес, но топката срещна гредата. В 90-ата минута домакините получиха правото да изпълнят дузпа, след като Антонели бе фаулиран от Карбонеро. Зад топката застана Пацини, който реализира и оформи крайния резултат.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА