Last news in Fakti

16 Март, 2016 10:54 667 0

Алегри: Контузиите няма да са фактор

  • алегри-
  • ювентус-
  • байерн мюнхен-
  • шампионска лига-
  • контузии

"Със сигурност Байерн няма да ни подценят", обяви треньорът на Ювентус

Алегри: Контузиите няма да са фактор - 1
Снимка: БТА/АР

Треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри обяви, че въпреки кадровите проблеми неговият отбор не е отслабен преди изключително важния сблъсък с Байерн Мюнхен. Двата тима ще се срещнат тази вечер в осминафинален реванш от Шампионската лига, който ще се играе на немска земя. В първия мач резултатът бе 2:2, а преди днешната среща торинци са разтърсвани от кадрови проблеми и аут за мегасблъсъка са Дибала, Маркизио и Киелини, което е огромен удар за тима.

"Трябва да отидем в Мюнхен и да мислим само за резултата. Очаквам да играем страхотен футбол и в крайна сметка след това ще видим, дали можем да продължим напред", обяви специалистът на пресконференцията преди мача.

"Според мен е задължително да се отърсим от натиска и да бъдем максимално остри на терена. Байерн е отбор, който се стреми да доминира на терена и да притежава топката в 70 % от времето, но и те си имат слаби страни и ние доказахме в първия мач, че можем да се възползваме от тях".

"Дибала има мускулен проблем. Не го включих в групата, защото не искам да рискувам травмата му да се усложни и да го загубя за цял месец. Ако направя това мога да съсипя останалата част от сезона за нас. Ако го бях включил в групата вероятно щях да се изкуша да го пусна. За това и реших да му дам почивка".

"Мисля, че Манджукич ще ни свърши отлична работа, защото той е страхотен футболист, който притежава характер. Надявам се да може да играе срещу Байерн. Тепърва ще оценим състоянието му. Той вече направи първата си тренировка с отбора, след като почиваше през последните дни".

"Чух, че хората казват за ситуацията с кадровите ни проблеми, че положението е трагедия. Това не е трагедия, други неща в живота могат да се оприличат с тази дума. Ние имаме много силен отбор, а тук става на въпрос за липсата на 2-ма или 3-ма души от него".

"Може да реша да пусна и Мората. Той е в добра форма Ернанес? За него не съм решил. Тепърва ще преценявам за състава. Байерн е като Барса и Реал, един от най-добрите в Европа е. Ние просто трябва да излезем на терена и да играем добър футбол".

"Пак ще го кажа. Не съм съгласен с мнението на хората, че без няколко от играчите ни ще бъдем отслабени. Бъдете сигурни, че имаме всичко необходимо, за да затрудним домакините. Наистина не мисля, че Байерн ще ни подцени, тъй като ние сме Юве и това е осминафинал от Шампионската лига".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА