Last news in Fakti

2 Април, 2016 16:49 972 1

Челси показа вратата на Астън Вила към Чемпиъншип

  • челси-
  • астън вила-
  • изпадане-
  • педро-
  • пато

Лондончани се наложиха с 0:4 като гост

Челси показа вратата на Астън Вила към Чемпиъншип - 1
Снимка: БТА/АР

Челси засили Астън Вила към Чемпиъншип, след като постигна успех с 4:0 при визитата си на "Вила Парк" в среща от 32-ия кръг на Висшата лига. Голмайсторите за гостите от Лондон обаче бяха доста изненадващи. Едно от попаденията бе дело на младока Рубен Лофтъс-Чийк, който се разписа в 26-ата минута.

В продължението на първото полувреме дебютантът Пато успя също да вкара, след като бе точен от дузпа. Педро добави два гола - в 46-ата и 59-ата минута. Дебют за тима направи и американецът Мат Миазга, а не може да не се отбележи, че представянето на Пато бе изключително силно и той бе замесен и в двата гола на Педро.

За съжаление на Гуус Хидинк Лоик Реми получи контузия, заради която бе заменен именно от Пато след 20-ина минути игра.

След този мач "сините" са 9-и в класирането с 44 точки и тимът е на 7 точки от 4-ия в таблицата Манчестър Сити. Вила пък вече може да се готви за Чемпиъншип, тъй като е на цели 12 точки от спасителната зона, които могат да нараснат до 15.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 кучето шаро

    0 0 Отговор
    Иво , АСТЪН ВИЛА много отдавна изпаднаха , финансови проблеми.......