Last news in Fakti

3 Август, 2016 15:29 1 341 0

Владо Стоянов: Всеки наш европейски мач е драма

  • стоянов-
  • лудогорец-
  • цървена звезда-
  • публика-
  • дузпа

"Нямаше дузпа за Звезда, стадионът им не е никакъв ад", отсече вратарят

Владо Стоянов: Всеки наш европейски мач е драма - 1
Снимка: БТА/АР

Стражът на Лудогорец Владо Стоянов коментира сладката победа срещу Цървена Звезда, дошла след продължения с 4:2 снощи. 

"Горе-долу същата работа, като първия мач, вкараха ни от наши грешки. С три удара ни вкараха два гола. А пък при гола на Кафу цялата публика го аплодира. През целия мач показахме, че сме по-добрият отбор и смятам, че напълно закономерно продължихме напред", отсече Стоянов.

"Ние важен мач в Европа, който да е протекъл нормално и без драма, нямаме. Но по-важното е, че победихме и продължаваме напред. Вече сме като минимум в Лига Европа, но може да влезем и в Шампионската лига. Радвам се за всички в България, защото знам, че българите също искат да гледат големи мачове."

"Нашият отбор беше по-добър и в двата мача. В първата среща ни вкараха 2 гола от общо три удара, днес същата работа. Но пък после показахме класа, владеехме много повече топката и напълно заслужено продължаваме напред."

"И аз не знам кои отбори могат да ни се паднат, ще ги видим. Малко предсказах нещата досега и избрах Звезда, казах му на господин Петричев преди жребия, бях късметлията, който позна. Няма нищо по-хубаво един футболист да играе пред пълни трибуни, за нас беше удоволствие."

"Казахме си, че не трябва да рискуваме, а да държим топката преди продълженията. Звезда отпаднаха физически и неминуемо знаехме, че ще имаме шансове за гол. Поздравления за моите колеги и Вандерсон, че вкараха всичко. Според мен, по-скоро нямаше дузпа, но трябва да погледна повторенията. Имаше леко подпиране, но при такива ситуации трябва да има по 10 дузпи на мач."

"Помогна ни и че човек на Звезда беше изгонен, за наша радост техният футболист си изпусна нервите. Времето беше тежко, но победата сега е по-сладка. Не мисля, че беше ад на стадиона. В България повечето фенове идват на стадиона, за да обиждат противника, а не да подкрепят своя. Тук хората през 90% от времето подкрепяха своя и не ни обръщаха внимание. Затова смятам, че тази публика помогна и на нас", допълни Стоянов.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА