Last news in Fakti

13 Септември, 2016 14:28 690 0

Роджърс: Винаги съм харесвал Барселона

  • роджърс-
  • барселона-
  • селтик

"Исках да взема Тиаго в Ливърпул, но е разбираемо, че той отиде в Байерн", призна Роджърс

Роджърс: Винаги съм харесвал Барселона - 1
Снимка: БТА/АР

Мениджърът на Селтик Брендън Роджърс призна, че е голям почитател на Барселона. Двата тима играят тази вечер от 21.45 часа на стадион "Ноу Камп".

В същото време специалистът разкри, че е искал да привлече бившия полузащитник на каталунците Тиаго Алкантара в Ливърпул, докато работеше на стадион "Анфийлд". В крайна сметка обаче испанският национал отиде в Байерн Мюнхен, следвайки ментора си Пеп Гуардиола през 2013 година.

"Идвал съм в Барселона години наред. Винаги съм бил голям почитател на отбора и структурата на управление на клуба. Периодът, за който говореше и Луис Енрике е отпреди десет години. Тогава пътувах със сина, който беше на 13 години, а сега е на 23", сподели Роджърс.

"Нолито играеше в академията на Барселона. Там бяха също така Джонатан Сориано и полузащитникът, който подписа с Байерн Мюнхен - Тиаго Алкантара. По-късно се опитах да взема Тиаго в Ливърпул, но е разбираемо, че той парафира с Байерн. Гледах тези футболисти много години и много ми харесва начинът, по който Барселона действа", добави Роджърс.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА