686 0

Световният ММА и муай тай елит пристига в България

Стефанаки Йоанис

В събота на един и същи ринг ще се проведат битки между професионалисти по правилника на ММА и муай тай, включващи представители на международните турнири – "Elite Fight Night 7", (победителят от тях ще участва в най-престижния турнир по муай тай “The Kings Cup” в Банкок, Тайланд) и на квалификационния турнир "Road to Abu Dhabi" (чиито победители ще получат право на участие в ММА състезанието “Abu Dhabi Warriors Finale” през ноември в Абу Даби, ОАЕ).

24 от най-добрите ММА и муай тай бойци от 15 държави пристигат у нас за специален спектакъл, който ще се състои на 24 септември, събота, от 19:30 часа в столичната зала “Арена Армеец”. 
За първи път София ще бъде домакин на спортно събитие от подобен род и класа, в което 24 професионални състезатели - отлични спортисти и неколкократни шампиони в различни категории, ще предложат на феновете на зрелищните битки неповторими емоции и преживявания. 
Списъкът с двубои ще включва 10 битки от световно ниво плюс 3 подгряващи ММА срещи, като 7 от тях ще са по правилника на ММА и 6 по муай тай. 

Билетите ще са на цена от 20 лв. и може да се закупят в мрежата от Ticketpro.bg, а също и от Билетен център в НДК, билетна каса на зала “Арена Армеец”, бензиностанции OMV, "Office 1 Superstore", както и от магазина за бойци на ул. "Искър" 16а в София. Резервация на ВИП маси за 8 души около ринга могат да се правят на тел: 088 506 4444.

Няма да липсват и достойни български представители – неколкократният шампион по муай тай - Йордан Янков се изправя срещу опитния и много агресивен боец от Словакия - Игор Данис, известния с нокаутиращите си удари Владислав Кънчев и изключително техничният Симеон Баталов, който в сблъсък с грузинеца Раул Тутараули, ще се бори за честта да се бие на финала на “Abu Dhabiw Warriors”. Освен тях на ринга ще видим и Абнер Ловерас – възпитаник на изключително популярния напоследък боец Конър МакГрегър в риалити шоуто “The Ultimate Fighter 22”.

България


Напиши коментар:


Публикувай