Last news in Fakti

24 Ноември, 2016 12:31 957 0

Треньорът на Базел: Надиграхме Лудогорец

  • фишер-
  • базел-
  • лудогорец-
  • шампионска лига

Урс Фишер съжалява, че отборът му не си е вкарал положенията

Треньорът на Базел Урс Фишер заяви след равенството с Лудогорец, че неговият тим е надиграл разградчани и въпреки резултата швейцарците още имат шансове за Лига Европа, предвид предстоящия последен двубой срещу Арсенал.

"Смятам, че направихме добър мач, надиграхме Лудогорец, но не успяхме да вкараме. Опитахме второто полувреме и да упражним по-голям натиск. Трябва да вкараме 10 от 10 от такива положения, но не успяхме да вкараме нито едно. На всички ни се искаше да спечелим мача, но не се получи. Остава още един мач и всичко е възможно, но със сигурност щеше да е по-лесно, ако бяхме спечелили.."

"Не мисля, че имахме нужда от по-ранни смени. Имахме своите шансове. Не съм доволен от това как изиграхме ситуациите пред гола. Борихме се, вкарах всички нападатели, които имах, но видяхте, че и това не беше достатъчно."


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА