Last news in Fakti

5 Февруари, 2017 20:27, обновена 5 Февруари, 2017 20:28 1 542 3

Григор Димитров в Хасково "ако остане време"

  • григор димитров-
  • тенис-
  • хасково

Най-добрият ни тенисист сподели, че програмата му е изключително натоварена

Григор Димитров в Хасково "ако остане време" - 1
Стопкадър: БНТ

Първата ни ракета при мъжете Григор Димитров обяви, че ще даде всичко от себе си на тенис турнира от сериите ATP 250 в София. Хасковлията сподели, че програмата му е много натоварена, но ако му остане време ще посети родния си град.

"Винаги трябва да имаш цел, когато участваш някъде. Трябва да се подготвиш добре. За мен това е много важно. Добрата физическа подготовка ми помага да се чувствам по-спокоен на корта", коментира Григор пред БНТ.

"Ако ми остане време - да (отговаряйки на въпроса дали ще успее да посети Хасково). В момента обаче програмата ми е изключително натоварена, както на корта, така и във фитнеса. Дисциплината е на първо място. Не мога да позволя да наруша режима си", допълни Димитров.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ТИКВОЧА

    1 2 Отговор
    АБЕ ЩОМ НЕ МОЖЕШ ДА ОТДЕЛИШ ВРЕМЕ ЗА МЯСТОТО КЪДЕТО СИ ЗРАСЪЛ НЕ МИ СЕ ПРАВИ НА БЪЛГАРИН .
  • 2 ТИКВОЧА

    2 2 Отговор
    ЩОМ НЕ МОЖЕШ ДА ОТДЕЛИШ ВРЕМЕ ЗА РОДНОТО СИ МЯСТО КАКЪВ БЪЛГАРИН СИ .
  • 3 Гост

    0 2 Отговор
    Гришо го е казал, ама кой да разбере.. Аман от простаци и хейтъри...