Last news in Fakti

29 Март, 2017 14:57 1 286 0

Марадона поискал от ФИФА да накаже Меси?

  • меси-
  • фифа-
  • марадона-
  • наказание
Марадона поискал от ФИФА да накаже Меси? - 1
Снимка: БТА/АР

Легендата на Аржентина Диего Армандо Марадона е имал пръст в тежкото наказание на Лионел Меси от 4 мача. Поне това твърди журналистът Гонза Ступененго, според когото посланикът на ФИФА Марадона е натиснал шефовете на централата за жестокото наказание на сънародника му.

"Говорих с човек, който работи във ФИФА и той потвърди, че Марадона е оказал натиск, за да се стигне до наказанието на Меси", заяви журналистът.

Както е известно, петкратният носител на Златната топка изгоря за 4 срещи заради псувни към съдиите по време на мача с Чили. Без Лео в редиците си гаучосите паднаха от слабака Боливия с 0:2 снощи и класирането им на Мондиал 2018 в Русия е под сериозна въпросителна.

Ако информацията се окаже вярна, Диего Марадона сериозно още разклати позицията си на легенда сред сънародниците си и местната федерация.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА