Last news in Fakti

20 Април, 2017 13:58 946 0

Реал вади 60 милиона паунда за Де Хеа

  • де хеа-
  • реал мадрид-
  • манчестър юнайтед-
  • рекорд

Белия балет ще чупи рекорда за най-скъп вратар

Реал вади 60 милиона паунда за Де Хеа - 1
Снимка: БТА/АР

Реал Мадрид ще предложи 60 милиона паунда на Манчестър Юнайтед за Давид де Хеа. Ако трансферът се осъществи, това ще означава, че рекордът за най-скъп вратар ще бъде подобрен почти двойно, след като дълги години той се държеше от Джанлуиджи Буфон и неговият трансфер от Парма в Ювентус (б.ред. сделката за Буфон, изчислена по тогавашния курс, възлиза на около 32,7 милиона паунда).

Според "Сън" източници от Мадрид са потвърдили, че Де Хеа остава цел №1 на Реал за това лято, а резервният вариант, в случай че този трансфер се провали, е Тибо Куртоа.

Жозе Моуриньо вече отправи своето послание към Де Хеа, настоявайки, че испанският национал не трябва да мисли за никакви трансфери, а да се концентрира максимално върху изявите си в Манчестър Юнайтед до края на сезона.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА