660 0

Чембърлейн: Избрах Ливърпул заради Клоп

Крилото се вдъхновява от мениджъра на "мърсисайдци"

Снимка: БТА/АР
Снимка: БТА/АР
Иво Стойнев

Юрген Клоп е бил основната причина Алекс Окслейд-Чембърлейн да избере Ливърпул вместо Челси, разкри самият футболист. Крилото на Арсенал премина при Червените в последния ден от летния трансферен период за солидните 35 милиона паунда, след като преди това отказа да преподпише с Артилеристите за по 180 000 паунда на седмица.

„Дори и отстрани, гледайки го през миналия сезон разбрах, че той е много интересен характер и човек, който може да бъде вдъхновение за хората дори и извън клуба“ коментира Окс.

„Вижда се страстта му и това колко гори в играта. На мен най-силно впечатление ми направи отношението му с футболистите и колко близки изглежда с тях на терена, но и извън него. Това е много важно и голямо предимство, когато искаш да прогресираш. Такива отношения с мениджъра помагат много“ добави той.

„И разбира се очевиден е начинът, по който тимът играе е нещо, което ме вдъхновява и бе основна причина затова да усетя, че това е правилното място за мен“ каза още Чембърлейн, който от вчера тренира с Червените и бе посрещнат с прегръдка от Клоп при срещата си с него.

Великобритания


Напиши коментар:


Публикувай