Last news in Fakti

8 Септември, 2017 14:31 877 0

Ибрахимович: Никога не съм напускал Юнайтед

  • ибрахимович-
  • манчестър юнайтед-
  • контузия-
  • договор-
  • напускане-
  • номер

"Просто смених номера си", заяви шведската звездата

Ибрахимович: Никога не съм напускал Юнайтед - 1
Снимка: БТА/АР

Голмайсторът на Манчестър Юнайтед за миналия сезон – Златан Ибрахимович, заяви, че не си е тръгвал от "Олд Трафорд". През пролетта шведската звезда получи тежка контузия и договорът му не беше подновен. Той обаче остана на "Театъра на мечтите" да се възстановява и това лято отново подписа с "червените дяволи".

"Никога не съм си тръгвал, просто обнових номера си", написа Ибра в социалните мрежи. През този сезон той ще играе с №10 на гърба си, след като деветката отиде при Ромелу Лукаку.

Прогнозите са, че нападателят ще е готов за игра през януари, но е възможно да се завърне на терена и по-рано. За това подсказва фактът, че Жозе Моуриньо картотекира Златан за груповата фаза на Шампионска лига.

Там съперници на Юнайтед са Базел, Бенфика и ЦСКА Москва, където играе Георги Миланов. Първият мач е домакинство на швейцарците на 12 септември, а последният срещу руснаците на 5 декември, отново на Острова.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА