Last news in Fakti

5 Октомври, 2017 14:04 828 0

Mercedes все по-близо до Верстапен

  • mercedes-
  • red bull-
  • ferrari-
  • формула 1-
  • верстапен

Преминаването на холандеца при Сребърните стрели обаче не е гарантирано

Mercedes е все по-близо до уреди услугите на Макс Верстапен от сезон 2019-а година, твърди Кевин Ийсън от вестник „Таймс”. Холандецът предизвика фурор с победата си в Малайзия в неделя и веднага се заговори, че Сребърните стрели и Ferrari влизат в битка за подписа му.

Твърди се, че двата тима са готови да му плащат по 20 милиона паунда на година, но според Ийсън от Mercedes са преполовили пътя до Верстапен и са доста по-близо до него. Това обаче не значи, че сделката е сигурна.

Сребърните стрели искат да подпишат нов договор с Люис Хамилтън и при тях Макс със сигурност ще има свободата да се бори с британеца, отколкото ако отиде в Скудерията, където е ясно, че Фетел е със статут на №1.

От уравнението не трябва да се изключва и Red Bull, но ключът за оставането му в отбора ще бъде само ако Биковете направят силна кола, с която той може да се бори за победи.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА