1 713 9

Русия ще си прави собствена Олимпиада

Сочи приема състезанията на обектите от 2014 година

Иво Стойнев

Руският курорт Сочи изрази готовност да организира алтернативни олимпийски игри за спортисти, които не са получили възможност да участват в ПьонгЧанг 2018.

„Сочи е готов за провеждането на състезания от най-високо ниво. Всички обекти, които бяха използвани по време на зимните олимпийски игри през 2014 година, са в отлично състояние и готови да приемат спортистите още утре. Голяма част от състезанията за тези, които МОК не допусна в Пьончан, ще се проведат именно в Сочи“, съобщи в. „Известия“.

Според информацията в състезанията ще вземат участие 500 спортисти. Очаква се, освен руснаци да бъдат допуснати и чуждестранни атлети, които по различни причини не са получили квоти за Пьончан 2018. За момента няма яснота за периода на провеждане на състезанията.

Както е известно, Русия проведе алтернативни състезания за своите спортисти и по време на летните олимпийски игри в Рио де Жанейро през 2016 година. Тогава руснаците не бяха допуснати от МОК до Олимпиадата, а изключение беше направено за единици спортисти от Русия. Призьорите от алтернативните състезания получиха премии като за олимпийски медали.

Русия


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Наблюдател
  Отговор
  1 14:25  29.01.18
  Най-добре е руската кочина да се обгради с Велика руска стена, да не допуска никой в Русия, както и тя да не излиза навън. Да си прави всичко самостоятелно и отделно от света. И на света ще бъде добре без нея а и руснаците ще се чувстват по-добре.
 • 2 14:38  29.01.18
  Този коментар е премахнат от модератор
 • К.К.
  Отговор
  3 15:17  29.01.18
  Много добре, трябва да стане традиция всеки да си пие, яде и пуши какво си иска без допинг тестове и да се състезава. Всички взимат химия, но някои с по напреднала фарм.индустрия не ги хващат. Два отбора по щанги може да класираме.
 • Тръмп
  Отговор
  4 15:23  29.01.18
  Олимпийски игри за Допингирани!:):):)Или Комунистическа Олимпиада!:)

 • премии като за олимпийски медали
  Отговор
  5 15:44  29.01.18
  Личи си колко им пука на руснаците )) я - я напишете още нещо ахахахаха...
 • 6 16:40  29.01.18
  Този коментар е премахнат от модератор
 • незнайко
  Отговор
  7 16:58  29.01.18
  САМО ТАКА. БРАВО НА РУСНАЦИТЕ.
 • коментар
  Отговор
  8 17:07  29.01.18
  Това е все едно вкъщи да си правя състезания със себе си и да се хваля колко много съм напреднал след като сам си правя самооценка и никой не знае с какво се самосъстезавам!!!

  Коментиран от #9

 • БГ национал треньор в Москва
  Отговор
  9 20:13  29.01.18

  До коментар #8 от "коментар":

  Това означава, ЧЕ УВАЖАВАШ И ЦЕНИШ СОБСТВЕНИТЕ СИ ШАМПИОНИ! Когато някакъв чистач унищожи допинг пробите за 20 години на атлетите от САЩ - никой нищо не се възмути. Сега руснаците се изплюли отвисоко на МОК и раздава бонуси на спортистите, КОИТО СА ШАМПИОНИ НА РУСИЯ, защото спорта е пример, дисциплина и култура. Обществото плаща тези бонуси и ако може някой да бъде недоволен, това трябва да са руските граждани, а не Бг злобеещи тролове! Тази постъпка показва дълбоко уважение и признателност към спортистите и техните усилия! Пример за единство, солидарност и презрение към чуждото въздействие ! Разочаровани ли сте от НПОтата???

Напиши коментар:


Публикувай