Last news in Fakti

17 Август, 2018 13:11 1 678 4

Aутори критикува играчите: Арогантно не оценихме победата

  • аутори-
  • пауло аутори-
  • лудогорец-
  • треньор-
  • наставник

Треньорът на Лудогорец Пауло Аутори не остана особено доволен след равенството 1:1 със Зрински, което все пак класира шампионите в плейфа за влизане в групите на Лига Европа. Бразилският специалист критикува играчите си, които изпуснаха победата в 92-ата минута.

"Поздравявам играчите за продължаването, но не съм доволен, и те го знаят. За да се спечели мач с повече голове, трябва да вкарваме голове. Трябва да си научим урока, че феновете на Зрински ги подкрепят до последно. Нашите фенове също ни подкрепят. Урокът, който трябва да научим е, че много арогантно не оценихме победата. Днес не я оценихме. Това е урок, който не само футболистите, но и хората извън терена трябва да научат. Класирахме се, но това не е достатъчно. Лудогорец като клуб трябва да се научи да оценява малките победи", коментира Аутори пред Диема Спорт веднага след реванша.

"Всички трябва да разберат, че малките победи са най-важни. Поздравления за играчите. Вярвам в тях, но не съм доволен как се представиха на терена. Не можем да позволим една победа да ни се изплъзва по този начин. Играхме, създадохме много ситуации, можехме да спечелим с два-три гола разлика, а накрая подарихме едно положение на тях", продължи спецът.

"След мача с Локомотив (Пловдив) поздравих момчетата, но днес нещата не бяха добре. Има много какво да учим”, коментира още Аутори.

След това той даде ново интервю, в което допълни: “Арогантни сме, но не футболистите. Искаше ми се феновете да ни подкрепят повече, дори когато побеждаваме с 1:0. За нещастие това не го усетих, когато победихме у дома.”


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 123

    0 0 Отговор
    Ко речи? Абе как един не намерихте да може две изречения да върже? УжасТ!
  • 2 Колев

    1 0 Отговор
    Какъв треньора е този аУтори ???Вчера дойде и играчите му виновни , още в началото да плюеш по играчите си ..?!... що за треньор е това ? Според мен е доста прихвален ,само да не развали атосферата с тези изказвания .
  • 3 морския

    1 0 Отговор
    Съвсем скоро, ще отлети там от където е дошъл този треньор
  • 4 гларус

    1 0 Отговор
    Виновника е Домусчиев. Херо поне тръгна към вкарване на младите таланти и изграждане на стил. .Този доиде и не знае какво да прави .Чудя се Аутори дали не е някои агроном дошъл в Разград